Της αρέσει η συγκεκριμένη ξηρά ή να την αλλάξω;

evelynkar

Διακεκριμένο μέλος

Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα.
η bailey μου τους τελευταιους μηνες πριν την υιοθετήσω ετρωγε μονο κονσερβούλες. απο τον καιρό που την πήρα της δινω την royal canin slimness & beauty και λιγο γατισιο τονο (μιση κονσερβουλα την ημερα). δεν μπορω να καταλαβω αν της αρεσει η ξηρη τροφη, ή αν πρεπει να της την αλλαξω.
περιμενει πως και πως να φαει τον τονο, και ξηρη τροφη τρωει μονο αν δει οτι δεν θα της βαλω..ομως οι ποσοτητες που τρωει ειναι φυσιολογικες(περιπου 50γρ). τι νομιζετε εσεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνέχισε να της δίνεις ξηρά τροφή και αραίωσε σιγά - σιγά την κονσέρβα. Αν τρωει την ξηρά δεν υπάρχει πρόβλημα θα μάθει να τρώγει και να παίρνει την κονσέρβα σαν επιβράβευση. Ειδικά αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την ποσότητα μην ανησυχείς, είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Δεν είμαι και ο πιο ειδικός για συμβουλές αλλά ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστώ:) δεν θελω να της την αραιωνω με κονσερβα γιατι την τρωει μονη της..το θεμα ειναι αν δεν της πολυαρέσει η συγκεκριμένη και να της παρω καποια αλλη, ή αν με ολες τις ξηρες τροφες θα συμπεριφερεται διστακτικα γιατι της αρεσει ο τονος(λογικο)..

Πιστεύω ότι με όλες τις θήρες τροφές θα συμπεριφέρεται το ίδιο, οπότε κρατάς αυτή που είναι πολύ καλή και της δίνεις την κονσέρβα αραιά και που.

Δώστης και κροκέτες,και τόνο, και κοτόπουλο βραστό..από όλα θέλουν..εγώ τους δίνω και κροκέτες και μια κονσερβούλα τόνο την ημέρα και δόξα το θεό μια χαρά είναι.Την ξηροφαγία όλοι την βαριούνται..Θα θέλαμε εμείς να τρώμε καθε μέρα το ίδιο; Έτσι κι αυτά τα καημένα την λιχουδιά τους την περιμένουν...:):):)

θα συμφωνησω με την αννα. Εγω παντως δεν ειμαι fan της ξηρας, οποτε οτι και να πω δεν εχει σημασια. Ασχετο, πως μπορω να μαθω τον γατο μου να τρωει βραστο κοτοπουλο; Του δινω και ουτε να το φτυσει.

θα συμφωνησω με την αννα. Εγω παντως δεν ειμαι fan της ξηρας, οποτε οτι και να πω δεν εχει σημασια. Ασχετο, πως μπορω να μαθω τον γατο μου να τρωει βραστο κοτοπουλο; Του δινω και ουτε να το φτυσει.
δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο να τρωει και κοτοπουλο αν του δινεις κονσερβουλες καλης ποιοτητας ...

Τι το θες το κοτόπουλο (είμαι δυσανεκτικη στα πουλερικά:lol::lol:) ; Βράσε του ψάρι καλυτέρα. Δοκίμασες; Το ζουζούνι που φιλοξενώ αν δεν βγει άμεσα για υιοθεσία αυτό σκέφτομαι να κάνω (εχουμε απειρα ψαρια στον καταψυκτη) αν τον δεις είναι ίδιος με τον δικό σου σε μικρογραφία.

θελω να τρωει υγειινο φαγητο και οχι μονο κονσερβες. Εχω δοκιμασει να του δωσω βραστο/ψητο σολωμο, βραστο/ψητο κοτοπουλο και γαλοπουλα και ψητο βοδινο. Απο αυτα μονο ψητο βοδινο τρωει και οχι παντα. Γενικα δεν τρωει τιποτα απο μαγειρεμενα φαγητα :(

θελω να τρωει υγειινο φαγητο και οχι μονο κονσερβες. Εχω δοκιμασει να του δωσω βραστο/ψητο σολωμο, βραστο/ψητο κοτοπουλο και γαλοπουλα και ψητο βοδινο. Απο αυτα μονο ψητο βοδινο τρωει και οχι παντα. Γενικα δεν τρωει τιποτα απο μαγειρεμενα φαγητα :(
οταν λεω κονσερβες εννοω κονσερβες χωρις καθολου συντηρητικα με μονο τονο και ρυζι(και νερακι) ή κοτοπουλο με ρυζι..εγω τουλαχιστον δεν θελω να της δωσω αλλης ποιοτητας..

οταν λεω κονσερβες εννοω κονσερβες χωρις καθολου συντηρητικα με μονο τονο και ρυζι(και νερακι) ή κοτοπουλο με ρυζι..εγω τουλαχιστον δεν θελω να της δωσω αλλης ποιοτητας..

καλες του δινω (evo 95% chicken) αλλα εδω και πααααρα πολλους μηνες μονο αυτες τρωει και τιποτα αλλο. Ουτε καν αλλη γευση δεν θελει :(

Στην γατουλα σου μη δινεις πολυ τονο γιατι εχει πολυ υδραργυρο. Δινε τις αλλες κονσερβες καλυτερα. Οι sheba που κυκλοφορουν στην ελλαδα (αυτες σε χρυσο κουτακι) μου φαινονται καλουτσικες. Αν μπορεις να βρεις καλης ποιοτητας κονσερβες σε pet shop, δινε της πιο συχνα.

καλες του δινω (evo 95% chicken) αλλα εδω και πααααρα πολλους μηνες μονο αυτες τρωει και τιποτα αλλο. Ουτε καν αλλη γευση δεν θελει :(

Στην γατουλα σου μη δινεις πολυ τονο γιατι εχει πολυ υδραργυρο. Δινε τις αλλες κονσερβες καλυτερα. Οι sheba που κυκλοφορουν στην ελλαδα (αυτες σε χρυσο κουτακι) μου φαινονται καλουτσικες. Αν μπορεις να βρεις καλης ποιοτητας κονσερβες σε pet shop, δινε της πιο συχνα.
τους πειραζει και ο γατισιος τονος? δεν τρωει πολυ 35γρ την ημερα της δινω.. θα παρω και κοτοπουλο την επομενη φορα αν και παραγγειλα παλι 24 κονσερβουλες τονου..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back