evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
περιμενει πως και πως να φαει τον τονο, και ξηρη τροφη τρωει μονο αν δει οτι δεν θα της βαλω..ομως οι ποσοτητες που τρωει ειναι φυσιολογικες(περιπου 50γρ). τι νομιζετε εσεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν είμαι και ο πιο ειδικός για συμβουλές αλλά ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν θελω να της την αραιωνω με κονσερβα γιατι την τρωει μονη της..το θεμα ειναι αν δεν της πολυαρέσει η συγκεκριμένη και να της παρω καποια αλλη, ή αν με ολες τις ξηρες τροφες θα συμπεριφερεται διστακτικα γιατι της αρεσει ο τονος(λογικο)..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν νομιζω να ειναι απαραιτητο να τρωει και κοτοπουλο αν του δινεις κονσερβουλες καλης ποιοτητας ...θα συμφωνησω με την αννα. Εγω παντως δεν ειμαι fan της ξηρας, οποτε οτι και να πω δεν εχει σημασια. Ασχετο, πως μπορω να μαθω τον γατο μου να τρωει βραστο κοτοπουλο; Του δινω και ουτε να το φτυσει.
catyara
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα συμφωνησω με την αννα. Εγω παντως δεν ειμαι fan της ξηρας, οποτε οτι και να πω δεν εχει σημασια. Ασχετο, πως μπορω να μαθω τον γατο μου να τρωει βραστο κοτοπουλο; Του δινω και ουτε να το φτυσει.
Τι το θες το κοτόπουλο (είμαι δυσανεκτικη στα πουλερικά

) ; Βράσε του ψάρι καλυτέρα. Δοκίμασες; Το ζουζούνι που φιλοξενώ αν δεν βγει άμεσα για υιοθεσία αυτό σκέφτομαι να κάνω (εχουμε απειρα ψαρια στον καταψυκτη) αν τον δεις είναι ίδιος με τον δικό σου σε μικρογραφία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οταν λεω κονσερβες εννοω κονσερβες χωρις καθολου συντηρητικα με μονο τονο και ρυζι(και νερακι) ή κοτοπουλο με ρυζι..εγω τουλαχιστον δεν θελω να της δωσω αλλης ποιοτητας..θελω να τρωει υγειινο φαγητο και οχι μονο κονσερβες. Εχω δοκιμασει να του δωσω βραστο/ψητο σολωμο, βραστο/ψητο κοτοπουλο και γαλοπουλα και ψητο βοδινο. Απο αυτα μονο ψητο βοδινο τρωει και οχι παντα. Γενικα δεν τρωει τιποτα απο μαγειρεμενα φαγητα![]()
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
οταν λεω κονσερβες εννοω κονσερβες χωρις καθολου συντηρητικα με μονο τονο και ρυζι(και νερακι) ή κοτοπουλο με ρυζι..εγω τουλαχιστον δεν θελω να της δωσω αλλης ποιοτητας..
καλες του δινω (evo 95% chicken) αλλα εδω και πααααρα πολλους μηνες μονο αυτες τρωει και τιποτα αλλο. Ουτε καν αλλη γευση δεν θελει

Στην γατουλα σου μη δινεις πολυ τονο γιατι εχει πολυ υδραργυρο. Δινε τις αλλες κονσερβες καλυτερα. Οι sheba που κυκλοφορουν στην ελλαδα (αυτες σε χρυσο κουτακι) μου φαινονται καλουτσικες. Αν μπορεις να βρεις καλης ποιοτητας κονσερβες σε pet shop, δινε της πιο συχνα.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τους πειραζει και ο γατισιος τονος? δεν τρωει πολυ 35γρ την ημερα της δινω.. θα παρω και κοτοπουλο την επομενη φορα αν και παραγγειλα παλι 24 κονσερβουλες τονου..καλες του δινω (evo 95% chicken) αλλα εδω και πααααρα πολλους μηνες μονο αυτες τρωει και τιποτα αλλο. Ουτε καν αλλη γευση δεν θελει
Στην γατουλα σου μη δινεις πολυ τονο γιατι εχει πολυ υδραργυρο. Δινε τις αλλες κονσερβες καλυτερα. Οι sheba που κυκλοφορουν στην ελλαδα (αυτες σε χρυσο κουτακι) μου φαινονται καλουτσικες. Αν μπορεις να βρεις καλης ποιοτητας κονσερβες σε pet shop, δινε της πιο συχνα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool