Της τρέχουν τα σάλια και κάνει εμετό!

Jeannine

Δραστήριο μέλος

Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
πού είναι το κτηνιατρείο στο Πικέρμι που δουλεύει 24 ώρες το 24ωρο;;;;
ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παιδιά δεν βρίσκω κανένα εφημερεύον κτηνιατρείο! όλα είναι κλειστά. η γάτα της φίλης μου πρέπει να έχει φάει φόλα... της τρέχουν τα σάλια και κάνει εμετό!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Jeannine, πάρε στο 210- 6845323 πρέπει να δίνει κινητό ο τηλεφωνητής

Τι έγινε τελικά με την γατουλά; την προλάβατε;

Τελικά βρήκαμε το τηλέφωνο στο νοσοκομείο στο Πικέρμι, πήρε κ ρώτησε η φίλη μου και της λέει ότι δεν είναι δηλητηρίαση (γιατί της έτρεχαν τα σάλια και έκανε εμετό), αλλά ότι φταίει κάτι άλλο. Ίσως το συκώτι ή κάποιο άλλο ζωτικό όργανο. Δεν την πήγε τελικά στο νοσοκομείο.
Όντως δηλητηρίαση δεν ήταν γιατί η γατούλα συνήλθε λίγο. Θα την πάει απ'όσο ξέρω όμως στον κτηνίατρο για να δει τελικά τι συμβαίνει
Μου ακούγεται λίγο σοβαρό.. Ίσως είναι άρρωστη..

Ωχ, τώρα είδα το θέμα:(....τι έγινε με τη γατούλα τελικά; Εχουμε νέα;;;

Ναι μωρέ τώρα το είδα και εγώ τι ήταν αυτό???? :( Μόλις έχετε κανένα νέο να μας πείτε την καημένη την γατούλα περαστικά σας....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back