Τη γνώμη σας, παρακαλώ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αθανασία

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αθανασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 985 μηνύματα.
Αρκετοί θα διαβάσατε το post "Το γνωστό θέμα: μέσα ή έξω" που έθεσα πριν λίγο καιρό. Περιέγραψα πώς και γιατί έφυγε από το σπίτι η γάτα συγγενικού ζεύγους (ευτυχώς τη βρήκαν τελικά).
Πριν λίγο μου τηλεφώνησε ο σύζυγός μου για να μου πει ότι ο αδερφός του του έβαλε τις φωνές στο τηλέφωνο γιατί έγραψα όσα έγραψα! :hmm:
...............................................................................

Πιστεύω ότι έχουμε ελευθερία λόγου και όλοι εδώ μέσα γράφουμε κατά καιρούς όχι μόνο για τη δική μας γάτα αλλά και για άλλες περιπτώσεις που πέφτουν στην αντίληψή μας! Δεν έβρισα κανέναν ούτε είπα κάποιο ψέμα.
Ενοχλήθηκαν αυτοί για τους οποίους έγραψα, αλλά αντί να τηλεφωνήσουν σ'εμένα (?) ενόχλησαν το Δημήτρη στη δουλειά. Και να σκεφτείτε ότι δεν τηλεφωνούν ποτέ, δεν έχουμε πολλά πολλά...

Maxi, φαντάζεσαι να σε πάρει η γυναίκα του πρώην σου να σε βρίσει που έγραψες την περίπτωση με το σκυλάκι της; :lol::lol::lol:
Κάτι τέτοιο έγινε κι εδώ. Μερικοί δεν αντέχουν την κριτική και αντιδρούν με περίεργο τρόπο. Δικαίωμα του καθενός είναι να κάνει ό,τι -νόμιμο- θέλει και να μην τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Αλλιώς ας το κάνει "εν κρυπτώ"...

Είμαι λίγο εκνευρισμένη :mad: (και ξέρω ότι θα το διαβάσουν) γι'αυτό γράφω εδώ τώρα. Γενική συζήτηση είναι στο κάτω κάτω...
Περιμένω τη γνώμη σας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας προσεχαν εχουμε δημοκρατια!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αθανασία μου.... αν με έπαιρνε η γυναίκα του πρώην μου (με την οποία είμαστε κολλητές βέβαια).. και μου έλεγε κάτι για το ότι έγραψα για την Ρόζι... θα την έχ....ζα γιατί θα παρατήσει το σκυλί για να μην λερώνει τα πλακάκια της και θα της έλεγα επίσης να κοιτάξει τις δικές της πράξεις και να αφήσει τις δικές μου ήσυχες.....

Καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ;;;;;;;;;;;
Εδώ πέρα ο καθένας γράφει ότι θέλει απο την στιγμή που δεν προσβάλει κανέναν λεκτικά, οπότε συνέχισε να γράφεις ότι νομίζεις ότι είναι σωστό..:cool: :cool:

Thanx guys!:)

Εγώ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς τους πείραξε... Αν είχες γράψει ονόματα ή στοιχεία που κάνουν "μπαμ", να το καταλάβω, κι εμένα ίσως με πείραζε στη θέση τους. Να τους είχες βρίσει πάλι να το καταλάβω... Αλλά τώρα πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω με ποιό σκεπτικό πειράχτηκαν... :confused: Ίσως επειδή η αλήθεια πονάει...

απάντηση στα ψέματα

Χαίρομαι πάρα πολύ που συμφωνούν όλοι οτι η Αθανασία καλά έκανε και έβγαλε στο δίκτυο μια ιστορία διαστεβλωμένη που δεν ήταν δική της ,δεν την αφορούσε,και που δεν είναι σε θέση να ξέρει τη στιγμή που έρχεται στην πόλη μας 2 φορές το χρόνο.Ως παντογνώστρια όμως έχει γνώμη για όλους και για όλα.
Εσείς που της δίνετε και συγχαρητήρια διαβάστε το θέμα της για να δείτε τι χαριτωμένα τα λέει και τι ωραία που δε βρίζει καθόλου όταν μας αποκαλεί "ακοινώνητους" και μας παρουσιάζει σαν τέρατα που δήθεν κρατάμε τη γάτα μας κλεισμένη και άλλα χαριτωμένα.
Αν αυτό το αποκαλείτε ελευθερία λόγου, τα συγχαρητήρια μου.
Και όλα αυτά απο κάποια που πριν παρει τη γατα της στο σπίτι έβαζε γαντια για να τη πιάσει , ενώ τον έρημο τον σκύλο της πεθεράς της τον βλέπει και βγάζει αναφυλαξία.και ξαφνικά συκοφαντεί κόσμο μέσα απο φιλοζωικά φόρουμ.
Το ακοινώνητοι και ότι άλλο έχεις να μας πεις αγαπητή Αθανασία να μας τα λες κατα πρόσωπο. όχι όταν ειναι μπροστά τα πεθερικά και ο άντρας σου χαχα και όλα καλά μες την καλή χαρά ενώ πίσω απο την πλάτη μας Το θάψιμο . Εγώ αυτό το αποκαλώ διπροσωπία. Επίσης εμβάθυνε λίγο την άποψη σου για τις "υστερικές γατομαμάδες του φόρουμ που πάνε σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσουν την απώλεια των γατιών τους" όπως μας έλεγες. η μήπως λέω ψέματα Αθανασία?
Σαν δε ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ.

Χαίρομαι πάρα πολύ που συμφωνούν όλοι οτι η Αθανασία καλά έκανε και έβγαλε στο δίκτυο μια ιστορία διαστεβλωμένη που δεν ήταν δική της ,δεν την αφορούσε,και που δεν είναι σε θέση να ξέρει τη στιγμή που έρχεται στην πόλη μας 2 φορές το χρόνο.

Μήπως, λέω μήηπως παίρνεις κάποια πράγματα πιο σοβαρά απ'ότι δικαιολογείται; Ας ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ οτι η Αθανασία λέει αισχρά ψέματα για σένα. Τι έγινε; Ξέρει κανείς απο το φόρουμ ΠΟΙΑ είναι η ξαδέρφη της;
Πάντως, το οτι δεν την αφορούσε και δεν ήταν δική της δεν είναι κατ'εμε λόγος να μην το πει. Όλοι μας έχουμε σχολιάσει συμπεριφορές που δεν μας αφορούσαν. Μήπως πχ έπρεπε να ρωτήσω τον οδηγό του ΚΤΕΛ για να αναφέρω στο φόρουμ πως τα ΚΤΕΛ υποχρεώνουν τις γάτες να μπαίνουν με τις αποσκευές; Μήπως έπρεπε να ρωτήσω τους οδηγούς ταξί πριν πω στο φόρουμ οτι με χρεώνουν 3 ευρώ παραπάνω όταν μεταφέρω μαζί τον Vector?
Στην τελική τι σε ενδιαφέρει περισσότερο, να μην βγει παραέξω το θέμα ή να είναι η γατούλα σου ευτυχισμένη; Μήπως πρέπει να σκεφτείς αν τα όσα λέει η Αθανασία έχουν μια έστω μικρή δόση αλήθειας; Συνήθως ένας τρίτος βλέπει πιο αντικειμενικά τα πράγματα και δεν είδα πουθενά στο μήνυμα σου να τη διαψεύδεις, μόνο να παραπονιέσαι για αυτά που είπε και να προσπαθείς να τη μειώσεις.

Ως παντογνώστρια όμως έχει γνώμη για όλους και για όλα.Εσείς που της δίνετε και συγχαρητήρια διαβάστε το θέμα της για να δείτε τι χαριτωμένα τα λέει και τι ωραία που δε βρίζει καθόλου όταν μας αποκαλεί "ακοινώνητους" και μας παρουσιάζει σαν τέρατα που δήθεν κρατάμε τη γάτα μας κλεισμένη και άλλα χαριτωμένα.

Κι εμένα θα μπορούσε κάλλιστα να με χαρακτηρίσει κάποιος "ακοινώνητη" (μένω μόνη μου και ο μόνος που έρχεται σπίτι μου είναι ο φίλος μου), και εγώ κρατάω τον Vector μέσα στο σπίτι, και εγώ δεν συνηθίζω να ανοίγω παράθυρα. Κι όμως, δεν ένιωσα να προσβάλλομαι απο το μήνυμα της Αθανασίας. Διότι ξέρω και γιατί κάνω ο,τι κάνω και μπορώ να το αιτιολογήσω πολύ καλά και είμαι εντάξει με τον εαυτό μου και τη συνείδηση μου.
Επίσης επειδή έχει γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα, που στην τελική αφορά συγγενή της, δεν σημαίνει οτι θεωρεί εαυτόν παντογνώστη! Αν δηλαδή δεν έχει γνώμη για το τι γίνεται στο σοι της, για ποιόν θα έχει γνώμη;

Αν αυτό το αποκαλείτε ελευθερία λόγου, τα συγχαρητήρια μου.
και όλα αυτά απο κάποια που πριν παρει τη γατα της στο σπίτι έβαζε γαντια για να τη πιάσει , ενώ τον έρημο τον σκύλο της πεθεράς της τον βλέπει και βγάζει αναφυλαξία.και ξαφνικά συκοφαντεί κόσμο μέσα απο φιλοζωικά φόρουμ.

Δέσποινα, ελευθερία λόγου είναι διότι όπως βλέπεις και εσύ αλλά και η Αθανασία μπορείτε να γράψετε αυτό που πιστευετε και να μην σβηστεί απο κανέναν (εκτός αν παραβιάζει κανόνες του φόρουμ οι οποίοι είναι πολύ συγκεκριμένοι). Επίσης ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να αναθεωρήσει απόψεις και δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούνται εναντίον του πράγματα τα οποία έκανε και πλέον ούτε η ίδια συμφωνεί με αυτά. Και δεν μπορούμε να είμαστε όλοι εξίσου φιλόζωοι. Η Αθανασία μπορεί να μην συμπαθεί το σκύλο της πεθεράς της, εγώ για παράδειγμα τρώω κοτόπουλο συχνότατα. Μόνο και μόνο οτι έχει γατούλα και την υπεραγαπά, την τοποθετεί πάνω απο το μέσο όρο των Ελλήνων.

Το ακοινώνητοι και ότι άλλο έχεις να μας πεις αγαπητή Αθανασία να μας τα λες κατα πρόσωπο. όχι όταν ειναι μπροστά τα πεθερικά και ο άντρας σου χαχα και όλα καλά μες την καλή χαρά ενώ πίσω απο την πλάτη μας Το θάψιμο . Εγώ αυτό το αποκαλώ διπροσωπία. Επίσης εμβάθυνε λίγο την άποψη σου για τις "υστερικές γατομαμάδες του φόρουμ που πάνε σε ψυχολόγο για να αντιμετωπίσουν την απώλεια των γατιών τους" όπως μας έλεγες. η μήπως λέω ψέματα Αθανασία?
Σαν δε ντρεπόμαστε λίγο λέω εγώ.

Χμμμ, επιφυλάσσομαι για απάντηση της Αθανασίας... :|

Κορίτσια μπορείτε να λύσετε τις διαφορές σας χωρίς μπηχτές και ύπουλα σχόλια.Το αν έχετε κάποιο πρόβλημα μεταξύ σας δε θα το λύσετε εδώ.Οσον αφορά την ιστορία γιατί βρε Δέσποινα δε μας λες πως έγιναν τα πράγματα αντί να προσπαθείς να μειώσεις την Αθανασία?

Συμφωνώ με Lady...

Διευκρίνηση για Michelle

Για την ιστορία: Η Δέσποινα δεν είναι ξαδέλφη της Αθανασίας, γυναίκα του αδελφού του άντρα της είναι (κάπως το λένε αυτό, αλλά πότε δεν το έμαθα).
Φωτούλα

Συνυφάδα:)..Οχι πως έχει και ιδιαίτερη σημασία.:)

lady μου αυτό θα έκανα αλλά δεν πρόλαβα .Με "άρπαξαν απ τα μούτρα " τα ποστ της Αθανασίας και έσβησα το μην που είχα γράψει. Θα σας το πω φυσικά σε νεότερο ποστ για να σας το πω αναλυτικά :)

Περιμένουμε για να βγάλουμε κι εμείς τα συμπεράσματά μας!:)

Γενικά καλό είναι να μπορούμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας ώστε να μην απαντάμε σε κανέναν "εν βρασμώ ψυχής". :)
(τα λέω μπας και το εμπεδώσω κ εγώ :P)

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Χμμμ, επιφυλάσσομαι για απάντηση της Αθανασίας... :|

Με τη Νιάρα αγκαλιά (μετά τη στείρωση), γράφω δυο λογάκια επ'αυτού.
Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να εξελιχθεί σε καβγά "συνυφάδων" (:lol::lol::lol:), η ενδιαφερομένη μπορούσε να μιλήσει απευθείας σ'εμένα. Μέχρι και προσ.μήνυμα της έστειλα (ευγενική παράκληση να μην ενοχλούν τον άντρα μου και να μιλάνε σ'εμένα για τα του mycat, εκείνος ΔΕΝ γράφει εδώ), αλλά δεν έλαβα προσ.απάντηση. Δεν είμαι εγώ που μιλώ πίσω από την πλάτη της... Αυτή τα βγάζει τώρα "όλα στη φόρα", δεν ήταν δική μου πρόθεση, αλλά και δε με στενοχωρεί κιόλας!:cool: Δεν είναι "βαρύ" το θέμα για μένα...
Τεσπα!

Ποτέ δεν είπα "υστερικές γατομαμάδες", ανέφερα απλώς μια γνωστή περίπτωση (την οποία συμπαθώ, και το ξέρει, έχουμε βρεθεί και στον καφέ :)). Αν η Δέσποινα θέλει να "εκδικηθεί" ας ψάξει άλλους τρόπους. Ελπίζω να μην παρασυρθεί και μου θυμώσει η γλυκιά μου γνωστή...

Δεν ψεύδομαι!

Το'χω αυτό, είναι του χαρακτήρα μου. Μιλάω αληθινά και στα ίσια.
Αν δε θέλω να στενοχωρώ τα πεθερικά μου και μιλάω τυπικά ευγενικά σε ανθρώπους που δεν ταιριάζω (και που έχω λόγους, μια που η συμπεριφορά τους ποτέ δεν ήταν σωστή απέναντί μας/ δεν αφορά κανέναν να εξηγήσω, όλοι καταλαβαίνετε από "οικογενειακά"), νομίζω ότι δεν είναι κακό, τουναντίον. Για "διπλωματικές σχέσεις" πρόκειται. Αν σας πω ότι δεν έχω καν το τηλέφωνο της Δέσποινας να της μιλήσω αν θέλω (δε μας το έδωσαν ποτέ, όπως δε μας καλούν και στο σπίτι τους τις "2 φορές το χρόνο που πάμε Αλεξ/πολη" να δούμε τα πεθερικά μου, ενώ αυτοί έχουν καλοφιλοξενηθεί σπίτι μου...) τι συμπεράσματα θα βγάλετε;
Τεσπα και παλι...
Αν θελήσω να φλυαρήσω θα πω πολλά, και δε χρειάζεται!

Σημειωτέον ότι δε βγάζω -βέβαια- αναφυλαξία με το σκύλο της πεθεράς μου (:hmm:αυτό πώς της ήρθε???), απλώς φοβάμαι τα μεγάλα σκυλιά, όπως έχω αναφέρει και σε άλλο post, και μαζεύομαι.
Καλύτερα να ηρεμήσει και να επικεντρωθεί σε αυτά που θέλει να πει, χωρίς αναφορές άνευ λόγου και αιτίας...

Δεν πειράζει. Ο καθένας είναι ό,τι είναι και το δείχνει.
Δεν άρπαξα κανέναν "από τα μούτρα", το post μου ειναι εκει να το ξαναδιαβάσει όποιος θέλει...
Με κάλυψε η Michelle (:)) στην αναλυτική της απάντηση στη Δ. (εκεί που λεει π.χ. για τον οδηγό ΚΤΕΛ κ.λ.π.), αλλά φαίνεται η Δ. δεν έκανε καν τον κόπο να το διαβάσει και αυτό προσεκτικά.
Δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκε πρώτα απ'όλα. Έκανα μια παράθεση ιστορίας, όπως κάνουμε όλοι μας, χωρίς το όνομά της, δικαίωμά της που θέλησε να αποκαλυφθεί. Θα την παρακαλούσα να μη μιλάει άσχημα για μένα, γιατί εγώ δεν είχα κάνει αυτό. Ότι είναι ακοινώνητοι είναι γεγονός, πού το κακό όμως; Τα είπε πολύ καλά η Michelle και γι'αυτό. Αν τους πειράζει να είναι ακοινώνητοι, δεν είναι δικό μου θέμα. Ας το λύσουν. Λέξεις είναι, με σημασίες: "κοινωνικός", "ακοινώνητος". Δεν είναι βρισιές. Εκτός αν κάποιος το παίρνει ως βρισιά ("όποιος έχει τη μύγα..."), αλλά εγώ δεν το είπα ως βρισιά.

Ουφ! :hmm:
Che decadenza!!!

Για την ιστορία: Η Δέσποινα δεν είναι ξαδέλφη της Αθανασίας, γυναίκα του αδελφού του άντρα της είναι (κάπως το λένε αυτό, αλλά πότε δεν το έμαθα).
Φωτούλα

Φωτούλα, κοπελιά του αδερφού του συζύγου μου είναι, δεν ξέρω πώς το λένε αυτό. Δεν είμαστε "συνυφάδες" ακόμα, :lol::lol::lol:.

χωρίς το όνομά της

αυτό είναι το θέμα. χωρίς να ξέρω ακριβώς τι σόι κατάσταση μπορεί να δημιουργηθεί, από τη στιγμή που κάτι γίνεται ανώνυμα, πρέπει να είναι τελείως τρεις λαλούν ο άλλος για να το παρεξηγήσει και να έχει τέτοια αντίδραση.

με λίγα λόγια λοιπόν : :down::down::down:

αυτά.

Η Δέσποινα δεν πειράχτηκε γιατί η Αθανασία έγραψε αυτό που έγραψε.Απλά θεώρησε οτι δεν γράφει αλήθεια και αυτό την πρόσβαλλε σε προσωπικό επίπεδο.Anyway..

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει όλοι να μάθουμε τα ενδοοικογενιακά της Αθανασίας... Θεώρησε ότι έπρεπε να πει κάτι και το είπε. Εφόσον δεν χρησιμοποίησε ονόματα δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κάνουμε την τρίχα τριχιά και να ψειρίζουμε το θέμα! Αν συνεχίσει έτσι το πράγμα προτείνω το πράσινο δεξιά και αριστερά να γίνει κίτρινο. Μόνο το κρόουλ "Σε λίγο η πεθερά της Αθανασίας σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει την πραγματική σχέση την Αθανασίας με το σκυλί της" λείπει... Η Μichele θα κάνει τον Μικρούτσικο;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back