Τη γνώμη σας, παρακαλώ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
** Μόνο το κρόουλ "Σε λίγο η πεθερά της Αθανασίας σπάει τη σιωπή της και αποκαλύπτει την πραγματική σχέση την Αθανασίας με το σκυλί της" λείπει... Η Μichele θα κάνει τον Μικρούτσικο;

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Να'σαι καλά!
Ζήτω το χιούμορ!

Εγώ έστειλα κι άλλο προσ.μήνυμα στη Δ., για πράγματα που δε σας αφορούν, αλλά εκείνη δε μου απαντά σε προσ.επίπεδο και όταν γράφει εδώ μπηχτές δεν μπορώ να μην απαντήσω/ κι εσύ ίσως έκανες το ίδιο στη θέση μου. Έχω βρει μια παρέα στο mycat και το'χω δείξει γράφοντας τόσον καιρό πόσο σοβαρά -ή παιχνιδιάρικα κατά περίπτωση- το βλέπω. Δε θ'αφήσω να χαθεί αυτή η εικονική συντροφιά. Εκείνη δεν έγραψε ποτέ είτε για να πει έναν καλό λόγο σε κάποιον που έχει πρόβλημα με το γατί του είτε για να εκθέσει μια άποψη... Έγραψε μόνο για να με ...εκθέσει (???)

Lady, η Δέσποινα πειράχτηκε για το "ακοινώνητοι" (το είπε ξεκάθαρα) και για άλλα ίσως.
Δεν ξέρω αν διάβασε καλά το post μου, δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεται τις λέξεις με την κανονική τους σημασία, όπως εγώ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος παρεξήγησης, αλλά μια που -υποχρεωτικά- έχω κάποια τυπική σχέση μαζί της επίτρεψέ μου να ξέρω κάτι παραπάνω για τη συμπεριφορά της εν γένει... Το να είσαι "ακοινώνητος" δεν έχει καμιά σημασία (ποτέ δεν είπα ότι το θεωρώ κακό, ίσα-ίσα), το να σου λείπει αυτό που λέμε κοινωνική μόρφωση όμως;;;:down:

Lady, έγραφα και γράφω αλήθεια, δεν μπορεί να με διαψεύσει στο ότι κρατούσε τη γάτα μέσα και στο ότι δεν την πήγε στον κτηνίατρο και στο ότι η γάτα το'σκασε και δεν μπορούσαν να την πιάσουν όταν την έβλεπαν κ.λ.π.... Άλλωστε αυτή ήταν η ουσία του θέματος για μας τους υπόλοιπους, το "μέσα ή έξω" που τόσο μάς προβληματίζει και το συζητάμε καιρό, όχι τα νεύρα της Δέσποινας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωραία πάμε παρακάτω τότε!Ας ασχοληθούμε με τις γάτες μας!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ:up:

Ωραία πάμε παρακάτω τότε!Ας ασχοληθούμε με τις γάτες μας!:D

OK!
Παρακάτω:
Η Νιάρα υποφέρει ακόμα, θα'ναι δύσκολη η νύχτα.
Είναι αξιολύπητη έτσι όπως σέρνεται, κλαψ!:(

ωραια... ας απαντησει τωρα και η "Δ." Λοιπον εγώ και ο αδερφός του αντρα της Αθανασιας πήγαμε διακοπές και όταν γυρισαμε η γατουλα μας είχε εξαφανιστεί απο το σπίτι.αυτή είναι όλη η ιστορία .
Μετα απο τρομερή αγωνία την εντοπίσαμε και άρχισε η ίδια να μας κάνει νιάου νιάου .μόνο που το γλυκούλι μου ήταν πολύ τρομαγμένο απο τους τόσους κινδύνους που ζούσε πλέον, είχε πάθει σοκ να βρεθεί απο την αγκαλίτσα μας στους δρόμους, και μια και γενικώς δεν της αρέσει να τη γραπώνουν (πρωτότυπο για γατα ε?) όταν πηγαίναμε να την αγκαλιάσουμε δραπέτευε!
Εμεις με καθε καλή διάθεση κατσαμε και το συζητησαμε μαζι της ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ.......... Και... ξαφνικά βλέπω στο δίκτυο ένα μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας οτι εμείς στερούμε την ελευθερία της γατούλας και καλα εκανε και εφυγε και...και..και..αφου είμαστε και ακοινώνητοι!!!!
Αυτός ειναι ο χαρακτηρας της και συμφωνω απολυτα οτι ο καθεναςειναι οτι γραφει. Ποιος το ξεκινησε ολο αυτο? Ασχοληθηκα εγω πρωτη μαζι της μηπως? Τα χουν παιξει τελειως ορισμενοι μήπως?
Δε φτανει που ειχαμε τον πονο μας που χασαμε τη γατουλα μας βγηκαμε και φταιχτες και ακοινώνητοι και οτι αλλο της κατεβει στο κεφαλι???
Ελεος πια ....
Ολα αυτα εγώ τα έμαθα χτες οταν τυχαια διαβασα το ποστ της ,ενώ κατα πρόσωπο μας έδινε ¨φιλικές συμβουλες". Τώρα απο πότε το πισώπλατο θάψιμο έγινε διπλωματία ...........χα χα χα χα.
Οσο για το αντικοινώνικοί και ακοινώνητοι ας κρινει πρωτα τον εαυτο της και μετα τους άλλους. Σπιτι μας σαφώς και έχει έρθει , μόνο που ξέχασα να ψάξω το ιντερνετ μήπως έγραψε και γι αυτό σε κανενα φόρουμ
Εγώ σαν άνθρωπος και σαν ζωοφιλη δεν ανεχομαι να μου τη λεει η καθε ειδικο-ασχετη και να με χαρακτηριζει οπως της ερθει στον εγκεφαλο χωρις πριν να την εχω προκαλεσει .
Οπως «εχουμε ελευθερια λόγου» και είπε το ποιηματακι της, ετσι και εγω εχω ελευθερια λογου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου γιατι δεν μιλαμε μια δε μιλαμε δυο αρκετα πια με τις προκλήσεις της.
Οσο για τα παραδειγματα που σας είπα ήταν για να «ακούσετε» και αυτά που δε λεει μπροστά σας, όπως είχα και γώ την «τύχη» να μάθω χτες. Τα λόγια της ("υστερικές γατομαμάδες") ήταν ακριβώς όπως τα είπα και δεν ήταν για καμιά «γνωστή»(!!!!!).
Αυτά και τέλος. απο δω και περα θα μιλάω μόνο για γάτες για πράγματα που γ ν ω ρ ι ζ ω

E, η πρώτη νύχτα είναι οντως δύσκολη. Μετά φτιάχνει το πράγμα. Θυμάμαι ο Σάκης την πρώτη νύχτα δεν ξεκολλούσε από πάνω μου και μόλις σταματούσα να τον χαϊδεύω κλαψούριζε! Υπομονή λοιπόν!

Nα και «υστερική γατομαμά» αυτοπροσώπως. Oντως ειμαι γνωστή και σε εμένα αναφερόταν η Aθανασία. Oμολογώ οτι το τελευταίο πράγμα που περίμενα να δω είναι να συζητιέται δική μου υπόθεση μέσα απο την κόντρα άλλων ανθρώπων. Πρώτη φορά μου συμβαίνει.
Tο οτι πηγα σε ψυχολόγο είναι κάτι για το οποίο δεν ντρέπομαι σε καμία περίπτωση. Oμως δεν συνηθίζω να γυρίζω απο εδώ και απο εκεί λέγοντάς το. Eιχα αποφασίσει να το μοιράζομαι με ανθρώπους με τους οποίους ένιωθα μια κάποια ζεστασιά. Eτσι και το είπα και το έγραψα σε αυτό εδώ το Forum πιστεύοντας οτι είμαι ασφαλής. Οσο για το αν ειμαι υστερική στην πραγματικότητα, όσοι με γνώρισαν απο κοντά ξέρουν. Αθανασία, δηλαδή αναφέρθηκες σε γατομαμάδες (οχι υστερικές) που πάνε σε ψυχολόγους, σε μια «ξένη» γυναίκα με σκοπό να προσδιορίσεις και να της δώσεις να καταλάβει το χαρακτήρα των ανθρώπων που γράφουν στο my cat. Ωραία... λυπάμαι.

kai εγω νομιζω οτι οι προσωπικες απαντησεις θα πρεπει να μεινουν εξω απο το σαιτ. Ισως και οι δυο αγαπατε τις γατουλες σας με το δικο σας τροπο,που απλα δεν συμφωνει η μια με την αλλη ,ενας καφες και καλη διαθεση ισως σας δωσει πιο κοινα στοιχεια απο το να υπαρχει διαφωνια προσωπικη εδω. Σαν γενικη ζυζητηση, το θεμα ειναι ενδιαφερον αλλα δεν θα εκφερω γνωμη γιατι στην ουσια θα μπω στην αντιπαραθεση και δεν θελω... Ο καθενας προσπαθει και κανει οτι νομιζει καλο , και ο καθενας το κανει με τον δικο του τροπο Επισης να πω οτι ο καθενας αντιμετωπιζει με τον τροπο του τις οποιοδηποτε δυσκολιες και αυτο δεν ειναι θεμα κριτικης Το ζητουμενο ειναι σε οποιαδηποτε δυσκολια να βγεις και να συνεχισεις τη ζωη σου Και αυτο σημαινει οτι θα κανεις οτιδηποτε χρειαζεται για να το καταφερης ο καθεις με τον δικο του τροπο

Α εχει σοβαρεψει πολι το πραμα βλεπω.
Ολγα καλα εκανες και πηγες αμα το εχεις αναγκη.Και στη τελικη ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια και δεν πρεπει να κρινεται ως κακο απο κανεναν αυτο.
Δημητρα τελικα τη γατα τη πηγαινατε στο γιατρο?Για να σου πω ποσο γατομαμα με ενδιαφερον εισαι.Αν δε τη πηγαινες απορω πος δε κολισατε τπτ γιατι φανταζομαι ουτε χαπακι δε θα τη "ζοριζεσ" να φαει.

Πάντως και συγνώμμη που επεμβαίνω κιόλας αλλά αυτό θα μπορούσε να λυθεί μεταξύ σας.
Η Αθανασία έκανε μια αναφορά γενικά χωρίς ονόματα και χωρίς εμείς να γνωρίζουμε σε ποιούς αναφέρεται (προσωπικά έννοω)..
Η Δήμητρα έρχεται να λύσει ένα προσωπικό θέμα εδώ μέσα, αφήνοντας μπηχτές για πράγματα που αφορούν και άλλες από εδώ.
Ομως Δήμητρα εμένα αυτό δεν μου κάνει και τόσο πράξη αγνών προθέσεων. Γιατί αφήνεις υπονοούμενα για ένα άτομο με το οποίο εμείς συνομιλούμε χωρίς φυσικά να μπορούμε να εξακριβώσουμε αν είπε αυτό ή αν εσύ ερμήνευσες τα λόγια της κατά το δοκούν. Κατηγορείς έναν άνθρωπο που εμείς γνωρίζουμε (εστω και μονο ιντερνετικα) χωρίς να μπορείς να αποδείξεις οτι λες την αλήθεια και θα μπορούσε κάλλιστα να ερμηνευθεί ως προσπάθεια να "κακολογήσεις" την Αθανασία...
Θα προτιμούσα και θα θεωρούσα ποιό έντιμο και δίκαιο να απαντήσεις μόνο στο συγκεκριμένο ποστ αν ήθελες..

Ολγα μου να μην παίρνεις τις μετρητοίς σε παρακαλώ κάτι για το οποίο δεν έχεις ακούσει την ακριβή συνείδηση..
Η απώλεια του ζώου όταν κάποιος είναι δεμένος μαζί του και το αγαπά πολύ και το θεωρεί μέλος της οικογενειας του είναι κάτι που πονάει πολύ και ο κάθε άνθρωπος διαχειρίζεται τον πόνο του αλλιώς..Επομένως δεν μπορεί ΚΑΝΕΝΑΣ να τον κρινει για αυτό.

Όλγα, λυπάμαι που μπλέχτηκες σε "γυναικοκαβγά". Με την κοπέλα αυτή δεν τα πάμε καλά, είναι φανερό. Θέλω να καταλάβεις όμως ότι είμαι υποχρεωμένη να την ανέχομαι τις λίγες φορές που θέλουν τα πεθερικά μας να μας έχουν όλους μαζί στο τραπέζι τους. Και γίνονται συζητήσεις, γιατί τα πεθερικά μου δεν είναι ξένοι και τους εκτιμώ πολύ. Το ότι είναι παρούσα και η Δ. στις συζητήσεις ΔΕΝ μπορώ να το αποφύγω.
Ναι, ανέφερα το mycat όταν είχα εκεί τη γατούλα μου (κακό είναι?) και ότι υπάρχει περίπτωση που δεν άντεξε την απώλεια της γάτας της και πήγε στον ψυχολόγο για να το ξεπεράσει νομίζοντας ότι έφταιγε. Γνώμη μου ήταν ότι δεν έφταιγε (ς), στο λέω συνέχεια και σε άλλα post. Επ ουδενί δεν "προσδιόριζα" κάτι άμεσα στη Δ. για το mycat, δεν έχω πραγματική επαφή και επικοινωνία μαζί της, πώς να στο δώσω να το καταλάβεις; Αν το γεγονός ότι ανέφερα την περίπτωσή σου σε θίγει και σε στενοχωρεί, σου ζητώ συγγνώμη! Αλλά ούτε και στη δική σου περίπτωση ήταν επώνυμα ούτε και έγινε με το χυδαίο τρόπο που περιγράφει η Δ.
Τελεία. Ο άντρας μου ήταν παρών (σε γνώρισε άλλωστε) και μπορεί να σε βεβαιώσει ότι λέω συνεχώς ότι σε συμπαθώ. Μη στενοχωριέσαι για βλακείες της Δ. σε παρακαλώ, αυτή το είπε για να με "χτυπήσει" γιατί δεν είχε τι άλλο να πει. Δε χρειάζεται να μπλεχτείς σε αυτή την ιστορία. Κι εγώ είχα αποφασίσει να την τελειώσω, αλλά η Δ. είναι έξαλλη και λέει διάφορα για μένα!
Στο σπίτι που νοικιάσανε μαζί, πήγαμε μόνο ΜΙΑ φορά, αυτοπροσκληθήκαμε μόνο και μόνο για να τους πάμε δώρο και να το δούμε. Δεν ήμαστε μαλωμένοι (τότε :lol:), τους είχαμε ήδη φιλοξενήσει στο δικό μας (όπου η εν λόγω ακοινώνητη έτρωγε, έπινε, δεν έφερε ένα πράσινο φύλλο για το καλό, δεν πλήρωνε έξω και την κερνούσαμε αναγκαστικά ... όπως έκανε ένα χρόνο που είχε σπιτωθεί στης πεθεράς μου και επιπλέον δε σήκωνε ούτε το ποτήρι της, πράγματα που έβλεπα όταν πήγαινα και με ενοχλούσε να την υπηρετώ μέχρι κι εγώ αφού δεν μπορούσα να αφήνω την πεθερά μου αβοήθητη...) Δε θέλω να την περιγράψω κι άλλο, υπάρχει πρόβλημα και δε λέει να καταλάβει ότι απλώς την ανεχόμαστε για χάρη κάποιων.
*Δέσποινα, δε σε συμφέρει να το συνεχίσεις, έχω κι άλλες πολλές αλήθειες να πω που δείχνουν τι είσαι και να το κάνουμε Λαμπίρη και Μικρούτσικο εδώ μέσα που λέει κι η anabou! Τελεία κι εδώ.

Purina, ΔΕΝ την πήγε στον κτηνίατρο κι ας "γ ν ω ρ ί ζ ε ι" από γάτες, όπως λέει. Οι φιλικές μου συμβουλές είχαν να κάνουν ακριβώς με τον κτηνίατρο και τη στείρωση, τους το είπα από τα Χριστούγεννα ακόμα.
Δε με διαψεύδει πουθενά η Δ., γραφει 3 γραμμές όλες όλες για το βασικό θέμα της ιστορίας (το πριν) το οποίο εγώ εξιστόρησα και περιγράφει αναλυτικότατα το πώς άργησαν να την πιάσουν (το οποίο εγώ ανέφερα συνοπτικά, γιατί δεν ήταν το θέμα μου).
Δε λέει όπως βλέπετε ότι δεν την είχε κλεισμένη μέσα και την άφηνε π.χ. στο μπαλκόνι, δε λέει ότι την πήγαινε στο γιατρό (γιατί ποτέ δεν έγινε αυτό), ότι έπιασαν αμέσως τη γάτα τους (όταν κατά λάθος έπεσε η δική μου και επέστρεψε μετά από λίγο ΑΜΕΣΩΣ ήρθε κοντά μου και ανεβήκαμε στο σπίτι). Έκαναν λάθη, αλλά δε θέλουν να τα ακούνε. Εγώ δεν την έβρισα, το δικό της το μυαλό τα είδε όλα διαστρεβλωμένα κι άρχισε αμέσως να βρίζει εμένα και να λέει για ψέματα, χωρίς όμως ποτέ να πει μια άλλη ιστορία. Το αρχικό post είναι εκεί να πάει να το (ξανα)διαβάσει και αυτή και όποιος θέλει. Πηγές μου ήταν η ίδια η Δ. και η πεθερά μου (κι εδώ μιλάμε για χρυσή πεθερά, δεν την κακολόγησε, απλώς μου είπε τι συνέβη/ κι εγώ στην αρχή δεν κακολόγησα τη Δ. γιατί δεν είχε σημασία, αλλά τώρα με αυτά που λέει προκαλεί και το δικό μου αντίλογο).

Δεν μπορώ να το τελειώσω έτσι ρε παιδιά, ξέρω πόσο γελοίο είναι, αλλά δεν μπορώ να ακούω άπραγη τις ανοησίες της!

anabou, θα γράψω για τη στείρωση στο άλλο post, εδώ παρεκτράπηκε πάλι η κατάσταση...

κ αλλη μια υστερικη γατομανα εγω που δεν με ενδιαφερει τι λεει η αθανασια η εσυ δεσποινα για τον καθενα μας κ εγω τους κραταω μεσα φυλακισμενουσ/ες γιατι εδω που μενουμε το πολυ πολυ να γινουν ενα με την ασφαλτο τα πουλακια μοθ!!!!!!!!!!! Τα οικογενειακα σας δεσποινα εκτος σελιδας αν θες εδω μπορεις να μοιραστειτε την αγταπη σας γιατα χνουδωτα τετραποδα που εχουμε κ.λ.π α κ κατι αλλο εχω πληρωσει χοντρα λεφτα σε ψυχολογο κ εγω για να με συνεφφερει κ οχι μονο για την απωλεια του γατου μου αλλα κ αγαπημενου πρωσοπου που δεν βρισκετε αναμεσα μας τωρα κ δεν ντρεπομαι καθολουνα το λεω ναι ειμαι υστερικη αυτα λοιπον κοριτσια οτι θελετε οικογενειακο να το λυσετε εκτος σελιδαςπαρακαλω μιας κ απο τοι βλεπω δεν αγαπιεστε κ παρα πολυ κ οτι ,θελετε να μιλατε χωρις ονοματα αυτααααα αντε να μην τα παρω σημερα

Amelie, έτσι όπως τα λες είναι! :)

Ξαναλέω ότι έστειλα προσ.μηνύματα στη Δ. και δεν έκανε τον κόπο να μου απαντήσει προσωπικά. Σκοπός της είναι να με θίξει, αλλά δεν ξέρει πόσο δυνατή -και ικανή να υπερασπίσω τον εαυτό μου- είμαι!
Αναγκάστηκα να βγάλω στη φόρα προσ.λεπτομέρειες γιατί δεν απαντάει προσωπικά!

Όχι, δεν έχουμε καμία άλλη επικοινωνία (σημ. αυτοί έχουν το τηλέφωνο του σπιτιού μας, εμείς όχι...), άρα δε θα μπορούσαμε να το λύσουμε μόνες μας. Αυτή έβαλε το φίλο της να τηλεφωνήσει και να "μαλώσει" τον αδερφό του (άντρα μου) γι'αυτά που "τόλμησα κι έγραψα". Εγώ δεν έβαλα τον άντρα μου να μαλώσει το μικρότερο αδερφό του, δεν τον ανακατεύω σε ανόητους γυναικοκαβγάδες, όπως το κατάντησε. Αφού θέλει να το παρακολουθείτε όλοι... Εγώ δεν έχω κάτι να χάσω, είμαι αυτή που ξέρετε έστω και internet-ικά, και πάντα έγραφα με το θάρρος της γνώμης μου και τις αλήθειες μου.
Εκείνη δεν έγραψε ποτέ για κάτι άλλο (το διαβάζει όμως από καιρό το site), πώς να τη γνωρίζετε; Δηλώνει ζωόφιλη (εγώ δε δηλώνω τίποτα, ζώα-ανθρώπους και φύση τα αγαπάω γενικώς, αλλά δε φέρω ταμπέλα, δεν είμαι φανατική κ.λ.π.), μπράβο της. Δεν την είπα "μισό-ζωη"... :lol:

Ξεφτίλα, ξέρω, αλλά δε με νοιάζει πια. Αυτή θύμωσε από το αρχικό post ότι τη ρεζίλεψα και καλά, πόσο ρεζίλι αισθάνεται τώρα??? :P

Ladycat έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω κι εγώ;

Η κοπέλα είναι ανακατώστρα...

Μάλλον πρέπει να την αγνοήσω "internet-ικά", αλλά οι προσ.μπηχτές της δε μ'αφήνουν.

Θα προσπαθήσω, στο υπόσχομαι! :)

To ότι κάποιος μετά τον χαμό κάποιου (ανθρώπου ή ζώου) ένιωσε την ανάγκη να πάει σε ψυχολόγο δεν νομίζω ότι αποτελεί μομφη. Αφού ένιωθε ότι αυτό θα τον βοηθούσε καλά έκανε! Ελπίζω το κιτρίνισμα του Mycat να σταματήσει εδώ. Please:(?

Anabou, εγώ δεν το είπα ως "μομφή", η Δ. το αναφέρει έτσι. Μπορεί να πει και ότι είμαι μεγαλοαπατεώνας του Χρηματιστηρίου (:lol::lol::lol:), θα κάτσω να το δεχτώ έτσι;
Μόνο για την Όλγα λυπάμαι, που στενοχωρήθηκε αδίκως εξαιτίας της...

Ladycat έχεις δίκιο, αλλά τι να κάνω κι εγώ;

Η κοπέλα είναι ανακατώστρα...

Μάλλον πρέπει να την αγνοήσω "internet-ικά", αλλά οι προσ.μπηχτές της δε μ'αφήνουν.

Θα προσπαθήσω, στο υπόσχομαι! :)

Το καλο θα ηταν ναμην μεινεις μονο στην προσπαθεια γιατι μετα θα λαβω αλλα μετρα που δεν θελω ειπαμε αγνοηστε η μια την αλλη να τελειωνουμε γιατι τοτε δεν θα φταιω για το οτι κανω!!!!!!!!!! σας αφηνω τωρα παω να δουλεψω φιλακια

ρε παιδια μηπως ειναι δακτυλος του Μικρουτσικου το ολο θεμα?:)

Έχω βάσιμες υποψίες...:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back