Τη νύχτα, στο δωμάτιο μαζί μας ή αλλού;

STAUROYLA

Νεοφερμένο μέλος

Η STAUROYLA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Διαβάζοντας κάποια απο τα θέματα κ τα άρθρα μου δημιουργήθηκε η εξής απορία...:hmm:
Είναι καλύτερο να μην κοιμάται στο ίδιο δωμάτιο με εμάς το γατάκι μας ή δεν έχει σημασία??:confused:
Από τί θα εξαρτηθεί η απόφαση?
Ρωτάω γιατί δεν θέλω να το κακομάθω αλλά ούτε να του στερήσω κάποιεσ απολάυσεις.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνήθως, αυτού του είδους τις αποφάσεις τις παίρνουν τα γατιά μόνα τους και απλώς μας τις ανακοινώνουν! :lol:
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ να κοιμόμαστε όλοι μαζί, άνθρωποι και γάτες. Μ' αρέσει να νιώθω τη ζέστη τους στα πόδια μου και ν' ακούω το γουργούρισμά τους τη νύχτα. Κάποια γατιά όμως είναι υπερβολικά ζωηρά το βράδι και μπορεί να μην σ' αφήνουν να κοιμηθείς. Ή μπορεί να σε ξυπνάνε πολύ νωρίς το πρωί.
Ό,τι κι αν αποφασίσεις, το σημαντικό είναι να είσαι σταθερή στην απόφασή σου: όχι πότε έτσι και πότε αλλιώς. Αν το γατάκι σου μάθει από την αρχή να μην κοιμάται μαζί σου, θα το αποδεχτεί χωρίς πρόβλημα. Αν όμως μάθει να κοιμάται στο κρεβάτι σου και ξαφνικά του το απαγορεύσεις, τότε θα επαναστατήσει και με το δίκιο του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στην δικιά μου περίπτωση αποφασίζουν αυτές.
Αλλά καταβάθος θέλω να είναι κοντά μας, είναι παρεούλα και εκτος αυτού είναι σαν να κοιμάσαι αγκαλίτσα με ένα ζωντανό αρκουδάκι (να ξέρω δεν είμαι 5 χρονών, αλλά ΟΚ. :D)

Η Ζιζέλ κοιμάται μαζί μας όποτε αυτή θέλει, δεν μας κάνει κάθε βράδυ την τιμή. Προχθές το πρωί χτύπαγε το ξυπνητήρι κάθε 5 λεπτά κι εγώ δεν σηκωνόμουν, οπότε ήρθε πάνω μου και μου έγλυφε την μύτη. Γυρνάω από την άλλη και αρχίζει να μου γλύφει το μάγουλο και τα μαλλιά. Τελικά σηκώθηκα γιατί βρώμαγε η ανάσα της! :D

αχ και εμάς μόνη της αποφασίζει...αλλά ο φόβος είναι να μην τα πατήσουμε κιόλας στον ύπνο μας..:)

Εγώ μόνη κοιμάμαι.. και ξυπνάω με παρέα!!!! :lol::lol:
Μετά πάω/τολμάω να γυρίσω πλευρό.. και τα ξεβολεύω....και αρχίζουν τα βρισίδια...:redface:

Ο δικός μου πάντως κοιμάται μόνος του, στην πολυθρόνα του! Ποτέ δεν έχει ανέβει σε κρεβάτι! Όπως μάθουν...

Ο δικός μου πάντως κοιμάται μόνος του, στην πολυθρόνα του! Ποτέ δεν έχει ανέβει σε κρεβάτι! Όπως μάθουν...

Δεν είναι όπως μάθουν... αλλά ανάλογα με τον χαρακτήρα τους.;)

Εγώ έχω γάτες που ΠΟΤΕ δεν έκαναν τον κόπο να απομακρυνθούν απο την κουζίνα, ή την καρέκλα.. και άλλες που, χωρίς να πω τίποτα, βρήκαν το κρεβάτι μου και κατασκήνωσαν...:happy:

Τα δικά μου προτιμούν το κρεβάτι,αλλά μετά από κάποιες ώρες αλλάζουν και πάνε στο καλάθι τους ή στα διάφορα άλλα που έχουν για να κοιμούνται.Αλλά είμαστε στον ίδιο χώρο.

Όμως,με έχουν βάλει στο εξής καθημερινό πρόγραμμα:δώδεκα με μία μ.μ. πάνε για ύπνο,5-6 το πρωί ξυπνάνε κι κάνουν θόρυβο,που θέλοντας και μη,ξυπνάω,τα αφήνω ή έξω στο μπαλκόνι για να τρέξουν λιγάκι(και τέτοια ώρα έχει ένα κρρρρρύο!) και τα βάζω μετά μέσα ή τα βάζω εξ'αρχής σε άλλο δωμάτιο,μαζί με τα παιχνίδια.
Για να κοιμηθώ κι εγώ λιγάκι!:) Ο Πατούσος είναι υπομονετικός και μπορεί να κάθεται με τις ώρες,ο Οραντζέλο,όμως,κάθεται το πολύ ένα μισάωρο και μετά γρατζουνάει την πόρτα για να τον βγάλω έξω από το δωμάτιο.Την γρατζουνάει τόσο δυνατά που ακούγεται και στους από κάτω:redface: απίστευτο;

Τα δικα μου ερχονται αναλογα με τα κεφια.
Παντος ειναι απιστευτη αισθηση το απαλο γουνακι στα ποδια να γουργουριζει! το χειμωνα ακομα καλυτερα!!!:D:D

Εμένα η Κλειώ είναι ανάλογα με τα κέφια της το καλοκαίρι στην Χαλκιδική ήταν κάθε βράδυ μαζί μου τώρα που γυρίσαμε πίσω δεν έρχεται είναι μεταξύ του ενός παιδικού και του άλλου και καμιά φορά μαζί μας !!!!! Όπως της καπνίσει δηλαδή!!!!!!:up::up::up:

εγώ ξεκινάω να κοιμάμαι με τη ρέινα, κάπου τη νύχτα γίνεται γατοκαυγάς, εν συνεχεία στο πρώτο ξύπνημα για τάισμα έχω κοντά μου τον πρίνς καί όταν έρθει η ώρα πλέον να σηκωθώ μία από τις δύο πλένεται δίπλα μου και η άλλη την αγριοκοιτάει από τη βάση του κρεβατιού....

Αν για σένα προέχει ο ύπνος ο ήρεμος και αδιατάρακτος, μάθε το από την αρχή να κοιμάται στη φωλιά του. Δεν θα του κακοφανεί καθόλου, μη φοβάσαι:) Οι γάτες έχουν τα δικά τους ωράρια, που μερικές φορές-ανάλογα και με τη γάτα-γίνονται πολύ ενοχλητικά για εμάς, κι αν εργάζεσαι και πρέπει να ξυπνάς και πρωί, κλάφτα:(:( Εμένα με βασανίσανε τα παιδιά μου ως μωρά με τα ξυπνήματά τους (πέντε χρόνια ξυπνούσα τουλαχιστον τρεις φορές μες τη νύχτα), οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να έχω στο σβέρκο μου και το γατάκι κάθε βράδυ. ΄Ασε το σύζυγο, η ώρα του ύπνου είναι ιερή. Ε, η γάτα μας, εκπαιδεύτηκε ωραιότατα, είναι βέβαια και λίγο μοναχική ως χαρακτήρας, και τώρα, ανοιχτές να είναι οι πόρτες, δεν έρχεται για ύπνο μαζί μας:up: Προτιμά τον καναπέ (κάτω από το ριχτάρι),διάφορες καρέκλες και τη φωλιά της στη βεράντα (το μεσημέρι μόνο, το καλοκαίρι κοιμόταν εκεί και το βράδυ).Κάαααααμια φορά, άμα λείπω και της τη δώσει και βαριέται, ανεβαίνει στο κρεβάτι όποιου παιδιού βρει και κοιμάται ευγενικά -ευγενικά δίπλα του:):):cat::whistle:

Ο Λαζαράκος οταν ηταν το μοναχοπαιδι μου ανεβαινε στο κρεβάτι και κοιμόταν στο πλαι αγκαλια με τις μαξιλάρες..
Τωρα που ήρθε ο Βούλης, ανεβαινει το μωρουλι στα πόδια του κρεβατιου και ο Λάζος κοιμάται στη μοκετα..Του παραχώρησε τη θέση του ως μεγάλος αδερφός!!:up:

Εγώ μόνη κοιμάμαι.. και ξυπνάω με παρέα!!!! :lol::lol:
Μετά πάω/τολμάω να γυρίσω πλευρό.. και τα ξεβολεύω....και αρχίζουν τα βρισίδια...:redface:

ετσι και εμει... λιγο να κουνησω το ποδι μου τα ακουω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back