elenidn
Νεοφερμένο μέλος
Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
15-07-10
16:23
γεια σας ... εδω κ λιγες μερες εχω παρατηρησει πως τα αυτακια της μικρης μου ειναι βρώμικα αρκετά παρα το οτι τη πηγα πρόσφατα στο κτηνίατρο κ της τα καθάρισε ... πως να της τα καθαρίσω ? ξέρω ειναι χαζή η αποροία μοθ μα φοβάμαι αρκετά ... 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
16-07-10
14:28
Απάντηση: τη συμβουλη σας ...
Καλό θα ήταν να σου δείξει ο γιατρός πως να τα καθαρίζεις, γιατί με μια λάθος κίνηση μπορεί να προκληθεί ζημιά στο τύμπανο.
Επίσης, αφού λες ότι τα καθαρίσατε πρόσφατα καλό θα ήταν να δει ο γιατρός μήπως υπάρχει κάτι, σαν ψώρα π.χ.
Καλό θα ήταν να σου δείξει ο γιατρός πως να τα καθαρίζεις, γιατί με μια λάθος κίνηση μπορεί να προκληθεί ζημιά στο τύμπανο.
Επίσης, αφού λες ότι τα καθαρίσατε πρόσφατα καλό θα ήταν να δει ο γιατρός μήπως υπάρχει κάτι, σαν ψώρα π.χ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsirene
Νεοφερμένο μέλος
Η ειρηνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαϊδάρι (Αττική). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
06-11-10
15:49
και της γατουλας μου τα αυτακια ειναι βρωμικα και μου ειπε η κτηνιατρος να παιρνω που και που ενα μικρο κομματι βαμβακι με λιγο λαδι και να της τα καθαριζω...οταν βεβαια καθισει γιατι δεν το θελει με τιποτα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum