Τη συμβουλή σας ...

elenidn

Νεοφερμένο μέλος

Η elenidn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
γεια σας ... εδω κ λιγες μερες εχω παρατηρησει πως τα αυτακια της μικρης μου ειναι βρώμικα αρκετά παρα το οτι τη πηγα πρόσφατα στο κτηνίατρο κ της τα καθάρισε ... πως να της τα καθαρίσω ? ξέρω ειναι χαζή η αποροία μοθ μα φοβάμαι αρκετά ... :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: τη συμβουλη σας ...

Καλό θα ήταν να σου δείξει ο γιατρός πως να τα καθαρίζεις, γιατί με μια λάθος κίνηση μπορεί να προκληθεί ζημιά στο τύμπανο.
Επίσης, αφού λες ότι τα καθαρίσατε πρόσφατα καλό θα ήταν να δει ο γιατρός μήπως υπάρχει κάτι, σαν ψώρα π.χ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και της γατουλας μου τα αυτακια ειναι βρωμικα και μου ειπε η κτηνιατρος να παιρνω που και που ενα μικρο κομματι βαμβακι με λιγο λαδι και να της τα καθαριζω...οταν βεβαια καθισει γιατι δεν το θελει με τιποτα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back