Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
19-07-15
01:59
Ψυχούλα μου εσύ, μαγικό μου πλασματάκι!
Εύχομαι και προσεύχομαι να βρεις την ανθρωπο-αγάπη σου τη μεγάλη, την παντοτεινή, που δεν θα σ'αφήσει ποτέ πια μοναχούλη
Εύχομαι και προσεύχομαι να βρεις την ανθρωπο-αγάπη σου τη μεγάλη, την παντοτεινή, που δεν θα σ'αφήσει ποτέ πια μοναχούλη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
12-09-15
22:51
Γατιά ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!
Τιγράκος / για υιοθεσία / στειρωμένος / με συμβόλαιο / τηλ. 6945874792 / Αθήνα,
Φιλοζωικό Σωματείο "Η Αγία Βαρβάρα" 237/2012

Τιγράκος / για υιοθεσία / στειρωμένος / με συμβόλαιο / τηλ. 6945874792 / Αθήνα,
Φιλοζωικό Σωματείο "Η Αγία Βαρβάρα" 237/2012
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Η ΦΛΩΡΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.408 μηνύματα.
12-09-15
23:25
Κουκλε, Τιγρακο!Ειμαι σιγουρη, οτι οποιοι σε δουν, θα ξετρελαθουν μαζι σου και θα θελησουν να σε παρουν κοντα τους!!

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
12-09-15
23:36
Ευχαριστούμε Φλώρα μας.Κουκλε, Τιγρακο!Ειμαι σιγουρη, οτι οποιοι σε δουν, θα ξετρελαθουν μαζι σου και θα θελησουν να σε παρουν κοντα τους!!![]()

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
13-09-15
09:47
Γατιά ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!![]()
ΓΑΤΑΡΟΣ όμως, πανέμορφος, χουρχουριστός και με "ευγένεια" ψυχής, μόνο Ένας!
Γλυκέ μου Τιγράκο, εύχομαι πολύ σύντομα να ανοίξει η τύχη την καλύτερη πόρτα της και να βρεθείς στο πιο όμορφο σπιτάκι, να χορτάσεις αγκαλιές και την αγάπη που τόσο λαχταράς..

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nicole1987 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.831 μηνύματα.
13-09-15
09:50
Καλε ειναι τοσο όμορφος αυτος. Ακομα να τον αρπάξει κανεις?

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
14-01-16
00:23
Η αγγελία του Τιγράκου θα κλειδωθεί μια και ο Τιγράκος βαρέθηκε να περιμένει και την κοπάνησε... Δεν ξέρουμε καν αν είναι καλά ή όχι. 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum