russianblue
Νεοφερμένο μέλος
Ο russianblue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
18-03-08
13:49
Γεια σας, έχω ένα μικρό γατάκι, περίπου 3 μηνών. Έχω παρατηρήσει μερικές φορές όταν κοιμάται πάνω μου ή δίπλα μου, ότι κουνάει τα πόδια του ή τα αυτάκια του με τη μορφή μικρών σπασμών, ή τιναγμάτων σε ήπιο βαθμό βέβαια... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Μήπως είναι κάποιο στάδιο του ύπνου ή βλέπει κάποιο όνειρο
Κατά τ'άλλα είναι απόλυτα φυσιολογικό στη συμπεριφορά του, ζωηρό, παιχνιδιάρικο, με όρεξη για φαγητό 
Ευχαριστώ...
Κατά τ'άλλα είναι απόλυτα φυσιολογικό στη συμπεριφορά του, ζωηρό, παιχνιδιάρικο, με όρεξη για φαγητό 
Ευχαριστώ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
18-03-08
13:51
Ναι, βρε, φυσιολογικό είναι, όνειρο βλέπει το μωράκι μην ανησυχείς... 
Να το χαίρεσαι!

Να το χαίρεσαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η niaourini2_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 338 μηνύματα.
18-03-08
13:52
καλησπέρα!!
αυτό συμβαίνει και σε εμάς τους ανθρώπους.δεν είναι ανησυχητικό ,ούτε δείγμα ότι έχει κάτι.απλά όπως χαλαρώνουν οι μύες συμβαίνουν αυτά τα τιναγματάκια.αν αλλός ξέρει κάτι άλλο ή κανω λάθος..ας πει!εγω αυτό ξέρω...

αυτό συμβαίνει και σε εμάς τους ανθρώπους.δεν είναι ανησυχητικό ,ούτε δείγμα ότι έχει κάτι.απλά όπως χαλαρώνουν οι μύες συμβαίνουν αυτά τα τιναγματάκια.αν αλλός ξέρει κάτι άλλο ή κανω λάθος..ας πει!εγω αυτό ξέρω...

Fotini
Διάσημο μέλος
Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
18-03-08
13:52
Μην ανησυχείς καθόλου! Και η δικιά μου τα κάνει, όταν κοιμάται και ονειρεύεται
Μερικές φορές κουνάει και τα χείλη της σαν να μασάει κανένα ωραίο ψαράκι / κρεατάκι κλπ.
Μερικές φορές κουνάει και τα χείλη της σαν να μασάει κανένα ωραίο ψαράκι / κρεατάκι κλπ.
russianblue
Νεοφερμένο μέλος
Ο russianblue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
18-03-08
14:03
Ωραία, ευχαριστώ, ανησύχησα λίγο στην αρχή αλλά αφού είναι φυσιολογικό
Thanks...
Thanks...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum