Τινάγματα κατά τη διάρκεια του ύπνου

russianblue

Νεοφερμένο μέλος

Ο russianblue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Γεια σας, έχω ένα μικρό γατάκι, περίπου 3 μηνών. Έχω παρατηρήσει μερικές φορές όταν κοιμάται πάνω μου ή δίπλα μου, ότι κουνάει τα πόδια του ή τα αυτάκια του με τη μορφή μικρών σπασμών, ή τιναγμάτων σε ήπιο βαθμό βέβαια... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο? Μήπως είναι κάποιο στάδιο του ύπνου ή βλέπει κάποιο όνειρο :) Κατά τ'άλλα είναι απόλυτα φυσιολογικό στη συμπεριφορά του, ζωηρό, παιχνιδιάρικο, με όρεξη για φαγητό :P
Ευχαριστώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, βρε, φυσιολογικό είναι, όνειρο βλέπει το μωράκι μην ανησυχείς... :happy:
Να το χαίρεσαι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα!!:)αυτό συμβαίνει και σε εμάς τους ανθρώπους.δεν είναι ανησυχητικό ,ούτε δείγμα ότι έχει κάτι.απλά όπως χαλαρώνουν οι μύες συμβαίνουν αυτά τα τιναγματάκια.αν αλλός ξέρει κάτι άλλο ή κανω λάθος..ας πει!εγω αυτό ξέρω...:):)

Μην ανησυχείς καθόλου! Και η δικιά μου τα κάνει, όταν κοιμάται και ονειρεύεται:lol: Μερικές φορές κουνάει και τα χείλη της σαν να μασάει κανένα ωραίο ψαράκι / κρεατάκι κλπ.:lol:

Ωραία, ευχαριστώ, ανησύχησα λίγο στην αρχή αλλά αφού είναι φυσιολογικό :up: Thanks...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back