Τις κυνήγησε με τη σκούπα!!!

πες της να τον καλεσει για καφε κ να δει κ ο ιδιος τα πραγματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αδελφη μου παει καθε μερα το σκυλο βολτα εδω και 9 χρονια σε ενα χωραφακι κοντα στο σπιτι μας.
Πριν 2 χρονια χτιστηκε απεναντι μια πολυκατοικια...Εδω και ενα μηνα, ειναι μια μλκισμενη στον 7ο οροφο, που οταν βλεπει τον σκυλο να χ..ζει στο ΑΠΕΝΑΝΤΙ χωραφακι φωναζει στην μαμα μου να μην φερνει το σκυλο εδω και πηγαινουν μυγες και κουνουπια σπιτι της. Δηλαδη απο το απεναντι χωραφακι, οι μυγες πανε στον 7ο?????:blink::blink::blink::blink:

Να πω οτι τα κανει στο πεζοδρομιο της, ενταξει. Να φωναζει!
Αλλα και στο χωμα και μεσα σε χορτα, και απεναντι?:blink:
Χθες ειδικα ειχανε ρεσιταλ. Η βλαμμενη γυριζε απο το σουπερ μαρκετ. Ηταν η μαμα μου και η αδελφη μου...Αρχισε παλι να λεει οτι θα φωναζει την αστυνομια κτλ...Ελεγε συνεχεια:"Φολα, φολα στο κωλοσκυλο, φολα φολα...".
Νευριασε και η μανα μου και της ελεγε "φυγε απο εδω βλαμενη γιατι θα αφησω τον σκυλο ελευθερο να σε φαει. Φυγε γρηγορα, ισα που προλαβαινεις...". Και ξεκουμπιστηκε.:lol::lol::lol:

Μωρε θα παω και εγω μαζι καιμια μερα, και θα ξεχασω ολους τους τροπους μου!Αφηστε που ειδε και την γιαγια μου, και της λεει:"εχεις την αλβανεζα(εννουσε την μαμα μου:mad:)και φερνει το σκυλο βολτα, εσυ ανικανη εισαι???":mad::mad::mad::mad::down::down::down:
αχ! σε καταλαβαινω γιατι κι εγω το σκυλο μου τον πηγαινω σε ενα οικοπεδο και τρεμω καθε φορα μη μου πει κανεις τιποτα τετοιο...:redface: αλλα συγνωμη και αυτα τα ζωντανα την αναγκη τους παντα εξω στη φυση την κανανε!!!!!!!!! κατι τετοιους τους εβγαλε ποτε κανεις απο την τουαλετα τους;;;;;;:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν χεζουν τα πιτσιρικια ομως σε θαλασσες και σε δεντρακια σε κατι ελευθερα καμπινγκ καλα ειναι...

πες της να τον καλεσει για καφε κ να δει κ ο ιδιος τα πραγματα
Ετσι του είπε και η Σοφία, να έρθει, αλλά αυτός είπε ΟΚ, την πιστεύει...
Εντωμεταξύ της είπαν το εξής: "Πρόσεχε τώρα που είναι μικρά γιατί μπορεί να φάνε οτιδήποτε στο μπαλκόνι και να ψοφήσουν".
Τι να ΄φανε δηλαδή στο μπαλκόνι;; ΜΗΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΛΑ??

εγω ,μολις παντρευτηκα πριν 10 χρονια εφαγα μηνθση απο την επανω-τοτε μεναμε σε πολθκατοικια...ο λογος ηταν οτι με εβριζε συνεχεια αυτη και ο μπαμπας της που εμενε διπλα της γιατι εγω ειχα ενα κανισακι μινι το οποιο ποτε δεν περπατουσε σε κοινοχρηστο χωρο,αλλα αυτη ηταν εγκυος και ειχε κ δθσκολη εγκυμοσυνη και φοβοταν ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟΞΟΠΛΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ,,,,τα συμπερασματα και για το τοξοπλασμα απο το σκυλι,αλλα και για το πως θα πηγαινε επανω η τριχα δικα σας...ετσι ενα ωραιο βραδυ οταν αρχισαν παλι τα ''θα στο πνιξω ρε τσοκαρο το σκυλι κτλ,βγηκε ο αντρας μουκαι εγινε χαμος και μετα ηρθαν και οι μπατσοι γιατι μας την καρφωσαν επειδη ταραξαμε την εγκυο:blink:

θα έλεγα τίποτα για την έγκυο και κάθε τέτοια έγκυο αλλά δεν θέλω να παρεκτραπώ...
Α, ναι, χτύπησαν και τέτοιοι στη σοφία, άλλοι γείτονες καλοί απο τον τέταρτο (η Σοφιά μένει στον πρώτο): "Μάθαμε πήρες γάτες. Να τις διώξεις γιατί η κόρη μου είναι έγκυος και θα πάθει τοξόπλασμα."
Η μ... που δέρνει τον κόσμο ειναι απίστευτη.

στην δηκια μου αυλη ειναι,πηγε στα καγκελα και περναγε την σκουπα απο τα καγκελα και τα εδιωχνε:mad::mad::mad:

στην δηκια μου αυλη ειναι,πηγε στα καγκελα και περναγε την σκουπα απο τα καγκελα και τα εδιωχνε:mad::mad::mad:

απιστευτο... τι λες τώρα... Δεν πάει καλά ο κόσμος, είναι γεγονός...

καλα μου αρεσει που το παιζει φιλοζωη...(εχει 3 σκυλια)Ακου εκει ,ειχαν κατσει σε ενα δεντρο να μην βρεχονται και αυτη τα εδιωχνε:mad::mad::mad::mad::mad:

Ε ρε τρέλα που δέρνει τον κόσμο. Εμείς ευτυχώς δεν είχαμε ποτέ τέτοιο κρούσμα. Θέλουν πολύ προσοχή πάντως όλοι αυτοί γιατί δυστυχώς μπορεί να την πληρώσουν τα ζωάκια και άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας...

Η κακοποιηση ζωου εχει προστιμο 1500 ευρω αν της κανεις μυνηση πες της χ 10 γατες λεμε... ε αυτο θα πιασει την καιει το πορτοφολι της. Κι αν κριθει μπορει να της παρουν κα τα σκυλια πες της ( δεν γινεται στην πραγματικοτητα αλλα πολλες φορες πιανει οταν το λες σε τετοια ατομα)

Μην προβεί σε πιο δραστικά μέτρα φοβάμαι...:/:

Irene, το 'χει ξανακάνει αυτό η γειτόνισσα ή είναι η πρώτη φορά;

οχι,δεν νομιζω

Άρα πρέπει να σε έχει ξαναδεί να τα ταΐζεις και δεν την πειράζει και τόσο.:hmm:Μπορεί να τα πήρε ξαφνικά επειδή νιαούριζαν ή για τελείως άσχετη αφορμή και να ξέσπασε επάνω τους. Τώρα τι να πω... Δεν είναι ό,τι καλύτερο να ζεις δίπλα σε ανθρώπους που παθαίνουν τέτοιες ξαφνικές κρίσεις. Ας ελπίσουμε να μην έχει συνέχεια - που δεν νομίζω.

Πώς έληξε τελικά το περιστατικό;

της ειπα οτι δεν πρεπει να φερεται ετσι στα γατακια,και αυτη κοντεψε να βαλει τον σκυλο να με φαει!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Καλά, είναι για δέσιμο η τύπισσα...:down:

Ας ελπίσουμε να είναι η πρώτη και τελευταία φορά.:/:

και εγω το ελπιζω:/::/:

Εμένα περισσότερο με εκνευρίζει που κάποιοι σκυλόφιλοι μισούν εντελώς τις γάτες:mad:...Δεν μπορώ να το καταλάβω βασικά...Πώς μπορούν να αγαπούν ένα είδος τετράποδου και όχι το άλλο???:down::down:

συμφωνω!!!!!το γατακι στο avatar ειναι κουκλι!!!!

Το δικό μου εννοείς??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back