Τις κυνήγησε με τη σκούπα!!!

ναι,κουκλι!!!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface::redface: ευχαριστούμε και ανταποδίδουμε:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κουκλα μεχρι θανοτου!!!!!!!!!!!!!ειδα τωρα και της αλλες φοτο:redface::redface::redface::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

κουκλα μεχρι θανοτου!!!!!!!!!!!!!ειδα τωρα και της αλλες φοτο:redface::redface::redface::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Είναι κούκλος μου:inlove::inlove: και τον λένε Φρου-φρού:redface:

καληνυχτα,στον Φρου-φρου και σε εσενα!!!!!:):):):D:D

εγω θα κατεβαζα τον εαψαλμο
Θέλει αρκετή ωρα γιά τον εξάψαλμο :D

Κάτι ποιό σύντομο;:)

Εγω παντως σε τετοιους δηθεν φιλοζωους παω με αλλους εθελοντες φοραμε ολοι κατι σοβαρο ο κι εχουμε τα μπατζ μας και απλα τους λεμε οτλα αυτα που σας ειπα... συνηθως τους πιανει κρυος ιδρωτας κι επειδη ειμαστε ευγενικοι αλλαζουν στο λεπτο και μετα φοβουνται να κανουν κατι γιατι ξερουν οτι υπαρχει μια ομαδα

Παντως σαν πρωτη σκεψη για να μη περναει η σκουπα απο τα καγκελα, βαλε πλεγμα (απο εκεινο που βαζουν στα μπαλκονια για τα παιδια) Φτηνο ειναι. Ευχομαι κι εγω να τελειωσει εδω και να μην εχεις προβληματα. Αν επμεινει, μια επισημανση των νομικων συνεπειων (ειδικα οταν υπαρχει κι απειλη εκ των προτερων) αν συμβει κατι, ισως τη προβληματισει...
Παιδια ο κοσμος γενικα λεει πολλα παλαβα και κανει περισσοτερα. Εγω δεν τιναζω απο το μπαλκονι τιποτα για να μην μου πει κανενας οτιδηποτε. Μονο στη βεραντα τιναζω και μετα αμεσως ηλεκτρικη :/::/:

Ωστε έτσι, 1500 ευρώ ανα ζώο... Και δεν μου λες βρε Γιασμίν, έχεις πουθενά το νόμο που το λέει αυτό; Να το τυπώσω να το κάνω φυλλάδιο δηλαδή να τους το τρίβω στη μούρη...

Κιτικατ, πρόσεχε με τις γατούλες γιατί υπάρχουν και οι φόλες.
Το πρόβλημα ειναι οτι εισαι και μικρή και δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά αυτή....

ναι,βρε drusilia,εχεις δικιο...Οτι μου ειπε οτι θα αφισει τα σκυλια να με φανε,θεωρητε απειλη?????

Εμένα πάντως σαν απειλή μου ακούγεται. Το πιθανότερο βέβαια είναι να ήθελε να σε τρομάξει.

Η αδελφη μου παει καθε μερα το σκυλο βολτα εδω και 9 χρονια σε ενα χωραφακι κοντα στο σπιτι μας.
Πριν 2 χρονια χτιστηκε απεναντι μια πολυκατοικια...Εδω και ενα μηνα, ειναι μια μλκισμενη στον 7ο οροφο, που οταν βλεπει τον σκυλο να χ..ζει στο ΑΠΕΝΑΝΤΙ χωραφακι φωναζει στην μαμα μου να μην φερνει το σκυλο εδω και πηγαινουν μυγες και κουνουπια σπιτι της. Δηλαδη απο το απεναντι χωραφακι, οι μυγες πανε στον 7ο?????:blink::blink::blink:

Να πω οτι τα κανει στο πεζοδρομιο της, ενταξει. Να φωναζει!
Αλλα και στο χωμα και μεσα σε χορτα, και απεναντι?:blink:
Χθες ειδικα ειχανε ρεσιταλ. Η βλαμμενη γυριζε απο το σουπερ μαρκετ. Ηταν η μαμα μου και η αδελφη μου...Αρχισε παλι να λεει οτι θα φωναζει την αστυνομια κτλ...Ελεγε συνεχεια:"Φολα, φολα στο κωλοσκυλο, φολα φολα...".
Νευριασε και η μανα μου και της ελεγε "φυγε απο εδω βλαμενη γιατι θα αφησω τον σκυλο ελευθερο να σε φαει. Φυγε γρηγορα, ισα που προλαβαινεις...". Και ξεκουμπιστηκε.:lol::lol:

Μωρε θα παω και εγω μαζι καιμια μερα, και θα ξεχασω ολους τους τροπους μου!Αφηστε που ειδε και την γιαγια μου, και της λεει:"εχεις την αλβανεζα(εννουσε την μαμα μου:mad:)και φερνει το σκυλο βολτα, εσυ ανικανη εισαι???":mad::mad::down::down:
δεν του περνεις καμια χημικη τουαλετα να χεις το κεφαλι σου ησυχο! τολμησες και συ και πηρες σκυλο χωρις χημικη τουαλετα?:confused::confused: τσ τσ τσ ανεπητρεπτο!!!:mad::happy::lol::lol:

Ωστε έτσι, 1500 ευρώ ανα ζώο... Και δεν μου λες βρε Γιασμίν, έχεις πουθενά το νόμο που το λέει αυτό; Να το τυπώσω να το κάνω φυλλάδιο δηλαδή να τους το τρίβω στη μούρη...

Κιτικατ, πρόσεχε με τις γατούλες γιατί υπάρχουν και οι φόλες.
Το πρόβλημα ειναι οτι εισαι και μικρή και δεν θα σε παίρνει στα σοβαρά αυτή....

Nομιζω ειχα βαλει το υλικο για μια αφισσα που τα λεει αυτα στο αρθρο για τις φολες μι στιγμη να δω που ειναι

Α να το

Εγώ τάιζα με μια φίλη κάτι αδέσποτα γατάκια σε ένα ερειπωμένο σπίτι, το οποία ήταν μωρά και αδυνατισμένα και ταλαίπωρα και μια μέρα βρήκα ταμπέλα: ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.
.
Ακριβώς αυτό μου είχε πει μια κοπέλα (!!!) πολύ παλιά στην πολυκατοικία μας στην Κυψέλη. Η αιτία ήταν ότι τάιζα τις γάτες στον ακάλυπτο κρυφά. Ημουν πολύ μικρή τότε (10-11 ετών) και δεν είχα το θάρος να της απαντήσω. Φυσικά και δεν μπορούσα να τις πάρω σπίτι μου...Ακόμη το θυμάμαι. Πώς με άκουσε στη σκάλα και πετάχτηκε έξαλλη για να μου πει αυτό....:( Και να φανταστητε οτι στην Κυψέλη η πολυκατοικία ηταν τιγκα στους αρουραίους (ειχαμε βρει και στις σκαλες...), στις κατσαρίδες....Οι γάτες την ενόχλησαν!:/:
Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο.. Μόνο η γειτόνισσα μου πέταξε πέρισυ ότι ο γάτος μου βρωμάει, αλλά μάλλον επειδή έφαγε πόρτα, ηρέμησε... Φέτος άρχισε και τα "γουτσου γουτσου", όταν είδε την Αργυρώ!:hmm::lol:

Kαι τον ξυλουργό δίπλα μου τα γατάκια τον ενοχλούν και έχει βάλει ΄περίφραξη' για να μην μπαίνουν. Καλύτερα βέβαια. Α, και υποστηρίζει ότι ποντίκια και κατσαρίδες δεν έχει! Με τόσο πριονίδι αποκλείεται, άσε που εγώ άλλα βλέπω :down:. Απλά μερικοί άνθρωποι είναι βλαμμένοι, τέλος, πρέπει να το πάρουμε απόφαση.

Διάβασα τα όσα λέτε και φυσικά βλέπει κανείς ...κάθε καρυδιάς καρύδι! Ωστόσο σε ένα πράγμα από μέρους μας είμαι απόλυτη: Οσοι βγάζουν βόλτα το σκυλάκι τους μεγάλο ή μικρό πρέπει να έχουν σακουλάκι και φτυαράκι για να μαζεύουν τις ακαθαρσίες.

Δεν μπορούμε να απαιτούμε από την πολιτεία (δηλαδή από τον εαυτό μας ουσιαστικά) να κρατά τις πόλεις καθαρές και από την άλλη εμείς οι ίδιοι πάλι να μην είμαστε υποδειγματικοί σ΄αυτό! Είναι θέμα αρχής αλλά και ουσίας. Δείχνει κανείς ότι σέβεται τους άλλους και έτσι μπορεί να απαιτεί να τον σέβονται και κείνοι να σέβονται τα φιλοζωϊκά του αισθήματα και το ίδιο του το ζωάκι (μεγάλο ή μικρό).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back