Τι άλλα ζώα έχετε εκτός από γάτες;

Να το χαίρεσαι! :D
Δεν είχα ξαναδεί τόσο μικρό παγώνι, είναι εντυπωσιακότατα πτηνά και πανέμορφα! :)
Να το χαίρεσαι! :clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ένα σκυλάκι πεκινουά, 3 χρόνων.. Τον Boo. :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω δυο σκυλάκια , ένα μαλτεζάκι 16 χρονών τη Sandy και ένα ημίαιμο τη Ginger που είναι 13 χρονών αλλά ζουν μαζί με τους γονείς μου στο πατρικό μου, εδώ μαζί με τη Linka έχω ένα σκιουράκι , τον Mojo , για τον οποίο έχω αρχίσει να αγχώνομαι γιατί η μικρή τον κοιτάει λίγο περίεργα τώρα τελευταία :hmm::worry::giveup:

Εγω εχω ενα μπαντζι παπαγαλινο που μας κελαηδαει ολη μερα!Ειναι ενας γαλαζιος κουκλος και οι γατουλες δεν εχουν προβλημα, μονο οταν τους ξυπναει απο τον υπνο!!!

Έχω δύο κουνελάκια, δύο ινδικά χοιρίδια, 4 παπαγαλάκια και 1 καναρίνι. Αλλά δεν έχω γάτα... :(

Τι γάτες έχετε;

Γεια σας θα ήθελα να γνωριστούμε καλητερα όλοι μας και να γνωρίσουμε και τα κουκλια σας!

Απάντηση: Τι γάτες έχετε;

Τωρα εχουμε το σκυλουκο μας , αλλα πριν ειχαμε εναν τελειο σιαμ. Μια σκετη γλυκα! Τωρα ειναι ενα αγγελακι στον ουρανο!

Α ωραία καλα εμένα το σπιτι μου ειναι σκέτος ζώολογικος κήπος!!!

Εχω 1 σκύλο,1 γάτα,5 καναρινια,1 άλογο(το εχω στον ιππικό όμιλο)3παπαγαλους,1 κουνελι και 2 χαμστερ

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back