Τι άλλο εκτός από κροκέτες;

paok410

Νεοφερμένο μέλος

Ο paok410 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
γεια σας και πάλι!! οι απορίες μου ως νέα μητέρα συνεχίζονται!!:):)
στον άρη μου δίνω κροκέτες hills τις οποίες παίρνω από τον κτηνίατρο μας. δεν τρελαίνετε η αλήθεια είναι και τις τρώει μόνο γιατί είναι αναγκασμένος και γιατί επιτέλους τις συνήθισε...ρώτησα τον κτηνίατρο αν μπορώ να του δίνω κρέας η ψάρι και μου είπε ότι με τη hills είναι καλλυμένος. αλλά ως χαζομαμά θα ήθελα που και που να του δίνω και καμία λιχουδια...μηπως μπορείτε να μου πειτε εκτός από κοτόπουλο τι άλλο κάνει να του δίνω??
α! επίσης είχα διαβάσει κάπου ότι δεν πρέπει να δίνουμε στα γατάκια τόνο ισχύει?? γιατί μια φορά του έδωσα πριν το μάθω και είχε ενθουσιαστει!!:hmm: και μία τελευταία ερώτηση...τηγανητά κάνει??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεις να του δινεις που και που και ψαρακι βραστο,χωρις λαδι και αλατι εννοειται.Στα δικα μου αρεσει πολυ,και κανει και καλο στο τριχωμα.Τονο σε κονσερβα δεν κανει,γιατι πειραζει στο συκωτι.Μπορεις να βρεις και πολυ καλες κονσερβες που εχουν μεσα καλης ποιοτητας κρεας και να του δινεις που και που σαν μεζεδακι.Εμεις καμια φορα αν εχουμε μοσχαρι βραστο,τους δινω ενα κοκκαλο καλα βρασμενο και τροχιζουν με αυτο τα δοντια τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ δικά μας φαγητά του δίνω πολύ σπάνια και πάντα προσέχω να μην έχουν αλατι κλπ. Εγώ έχω εφαρμόσει το εξής: κάθε απόγευμα που γυρίζω από τη δουλειά του δίνω 1 κουταλίτσα του γλυκού κονσερβούλα γιατί είναι πολλές ώρες μόνος του και θέλω να τον γλυκάνω!!! χιχιχι!!! Κατά τ΄άλλα αποκλειστικά κροκέτες.

εγώ μια φορά την βδομάδα της δίνω τόνο ειδικό για γάτες με λίγο ρύζι, είναι φυσικός χωρις συντηριτικά της εταιρίας applaws αυτό εδώ https://www.k9capers.com/shop/proddetail.asp?prod=16749 το πακέτο έχει 24 κονσερβούλες

Εγώ τους δίνω και καλή κονσέρβα, και κοτόπουλο βραστό και μοσχάρι, και ψάρι,και μύδια βραστά και παίρνω κιμά τον πλάθω με λίγο λάδι μπιφτεκάκι και το βάζω στο αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να ψηθεί.Τους αρέσουν όλα!!!Κάθε μέρα το ένα γεύμα αποτελείται με κάτι απ΄τα παραπάνω..Μετά τα υπόλοιπα κροκέτες..Δόξα το θεό γάταροι έχουν γίνει σε λίγο κλείνουμε 5 χρονών, και δεν έχουμε αρρωστήσει ποτέ..:):):):)

Μπορεις να του δινεις που και που και ψαρακι βραστο,χωρις λαδι και αλατι εννοειται.Στα δικα μου αρεσει πολυ,και κανει και καλο στο τριχωμα.Τονο σε κονσερβα δεν κανει,γιατι πειραζει στο συκωτι.Μπορεις να βρεις και πολυ καλες κονσερβες που εχουν μεσα καλης ποιοτητας κρεας και να του δινεις που και που σαν μεζεδακι.Εμεις καμια φορα αν εχουμε μοσχαρι βραστο,τους δινω ενα κοκκαλο καλα βρασμενο και τροχιζουν με αυτο τα δοντια τους.
Δώρα η κονσερβούλα της sheba (η μικρή στρογγυλή)που έχει τόνο πειράζει στο συκώτι;

Δώρα η κονσερβούλα της sheba (η μικρή στρογγυλή)που έχει τόνο πειράζει στο συκώτι;

Λογικά γιατί να πειράζει Αννα μου, αφού είναι ειδική για γάτες.:hmm:
Τα δικά μου τρώνε από μισή το Σ/Κ, που δικαιούνται κονσρβούλα για λιχουδιά.;):D
Προφανώς αναφέρονταν στην κονσέρβα τόνου σε φυσικό χυμό για ανθρώπους.;)

Αννα τα μπιφτέκια που περιγράφεις πιό πάνω, απλά κιμάς(μοσχαρίσιος?)
χωρίς τίποτα άλλο(ούτε αλάτι) ψημένος σε αντικολητική φόρμα?:hmm:
Η κατάλαβα λάθος?:confused:

Ναι σκέτα μόνο με λίγο λαδάκι(κάνει καλό στο τρίχωμα):):):)

Ναι σκέτα μόνο με λίγο λαδάκι(κάνει καλό στο τρίχωμα):):):)
Μοσχαρίσιος ο κιμάς ναι.Εμένα η δικιά μου θέλει μια κονσερβούλα την ημέρα..δεν μπορώ να της την στερήσω..είναι και άφαγη..ελπίζω να μην της κάνει κακό.Το αγόρι πάλι δεν θέλει με τίποτα να δεί κροκέτα για στειρωμένα! Τρείς μέρες τον παιδεύω να φάει και τίποτα!Τρείς μάρκες άλλαξα...έχω γεμίσει το σπίτι κροκέτες!!!:lol::lol::lol:Τρώει μόνο τις EXIGENT 35/30της Royal, που είναι για ιδιότροπα.Τι να κάνω από το να μην τρώει καθόλου..ας τρώει κι αυτές.Χοντρός δεν είναι ακόμα...:):)

Μοσχαρίσιος ο κιμάς ναι.Εμένα η δικιά μου θέλει μια κονσερβούλα την ημέρα..δεν μπορώ να της την στερήσω..είναι και άφαγη..ελπίζω να μην της κάνει κακό.Το αγόρι πάλι δεν θέλει με τίποτα να δεί κροκέτα για στειρωμένα! Τρείς μέρες τον παιδεύω να φάει και τίποτα!Τρείς μάρκες άλλαξα...έχω γεμίσει το σπίτι κροκέτες!!!:lol::lol::lol:Τρώει μόνο τις EXIGENT 35/30της Royal, που είναι για ιδιότροπα.Τι να κάνω από το να μην τρώει καθόλου..ας τρώει κι αυτές.Χοντρός δεν είναι ακόμα...:):)

Αφού δεν έχει πρόβλημα βάρους προς το παρόν δεν χρειάζεται να τρώει μεμειωμένα λιπαρά.Εξάλλου αν κατάλαβα καλά θα τρώει και λιγότερη ποσότητα.:hmm:Πάντος τον τελευταίο καιρό προτιμώ από τις Royal και Hill's, τις εμπορικές σειρές τους, από τις κτηνιατρικές, γιατί είναι πιό εύγεστες. :hmm:
Αυτό με τον κιμά θα το δικομάσω!;)
Ευχαριστώ!:D

ναι έλεγα για τον τόννο που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ που είναι για μας..φαντάζομαι ότι μία φορά δεν βλάπτει...σιγουρα πάντως δεν του ξαναδίνω!!:happy:
θα δοκιμάσω τη συνταγή με τα μπιφτεκάκια και είμαι σιγουρη ότι θα ξετρελαθει!! :):)
και φυσικά θα προσθέσω στη διατροφη του και βραστό ψαράκι!! τους αξίζουν άλλωστε που είναι δίπλα μας συνέχεια!!! και χρειάζεται και τις δυνάμεις του γιατί με βοηθάει στην εξεταστική και όσο να ναι είναι κουραστικο!! (ναι ναι ότι διαβάζω του το λέω για να κάνω επαναληψη!!!:D) λοιπόν σας ευχαριστώ και εγώ και κυρίως ο άρης μου!!!!

Ναι τον ανθρωπινο τονο εννοουσα οτι ειναι ακαταλληλος.
Παντως εμενα με βολευει να βραζω ενα κιλο γαυρο π.χ. (τον προτιμω γιατι δεν τον καθαριζω και τρωνε και τα κοκκαλακια και το κεφαλι) και να να τον χωριζω σε σακουλακια στην καταψυξη.Ετσι οποτε θελω βγαζω μια μεριδα και τους δινω.

μεχρι τωρα εχω την εντυπωση οτι ημουν απαραδεκτη!της δικιας μου της εχω συνεχως διαθεσιμο ενα μπολ κροκετες για στειρωμενα αλλα σχεδον καθε μερα της δινω κονσερβα..ειτε τα φακελακια whiskas,φακελακια hills και πιο συχνα κονσερβα τονου της sheba!λετε να της εχω κανει κακο?τωρα που θα την παρω μαζι μου σκεφτομαι να καταργησω τις καθημερινες κονσερβες..απλα την βλεπω πως λυσσαει να γλυφει το ζουμι απο τις κονσερβες.και την λυπαμαι μονο με κροκετες!:redface:

Πώς θα πείσω το γατούλι μου να τρώει κροκέτες... Μέχρι και μέσα σε κονσέρβες του βάζω για να τις συνηθήσει και διαλέγει όλο το υπόλοιπο και μου αφήνει τις κροκέτες. Έχω δοκιμάσει και Canin και Hills... τίποτα..:S

Πώς θα πείσω το γατούλι μου να τρώει κροκέτες... Μέχρι και μέσα σε κονσέρβες του βάζω για να τις συνηθήσει και διαλέγει όλο το υπόλοιπο και μου αφήνει τις κροκέτες. Έχω δοκιμάσει και Canin και Hills... τίποτα..:S

εμενα την hills δεν ετρωγε.με την royal δεν εχω κανενα προβλημα..φυσικα αν της βαλω κονσερβα θα παραμερισει τις κροκετες αλλα μολις πεινασει κροκετες τρωει.γιατι δεν δοκιμαζεις να το αφησεις νηστικο?και να του 'χεις μονο κροκετες..

μεχρι τωρα εχω την εντυπωση οτι ημουν απαραδεκτη!της δικιας μου της εχω συνεχως διαθεσιμο ενα μπολ κροκετες για στειρωμενα αλλα σχεδον καθε μερα της δινω κονσερβα..ειτε τα φακελακια whiskas,φακελακια hills και πιο συχνα κονσερβα τονου της sheba!λετε να της εχω κανει κακο?τωρα που θα την παρω μαζι μου σκεφτομαι να καταργησω τις καθημερινες κονσερβες..απλα την βλεπω πως λυσσαει να γλυφει το ζουμι απο τις κονσερβες.και την λυπαμαι μονο με κροκετες!:redface:

μπα, μαλλον καλο της κανεις

μπα, μαλλον καλο της κανεις

ναι???και δεν ξερω τι να κανω τωρα που θα συγκατηκοισουμε!(;):P) να της δινω μονο κροκετες και σπανια μια κονσερβα?πειραζουν οι κονσερβες το συκωτι?κατι τετοιο ειδα παραπανω...:/:

ναι???και δεν ξερω τι να κανω τωρα που θα συγκατηκοισουμε!(;):P) να της δινω μονο κροκετες και σπανια μια κονσερβα?πειραζουν οι κονσερβες το συκωτι?κατι τετοιο ειδα παραπανω...:/:

γιατι να πειραζουν το συκωτι οι κονσερβες για γατες; Εμενα μου ειχε πει η κτηνιατρος να δινω 2 γευματα κονσερβα και ενα ξηρα. Εγω παντως προτιμω να του δινω περισσοτερες κονσερβες παρα ξηρα για να παιρνει το νερο απο την τροφη του γιατι αλλιως δεν πινει αρκετο νερο απο μονος του. Τις κροκετες του τις δινω για να εξασκει τα σαγονια του.

Απο οτι μου ειχε πει η κτηνιατρος, οι κονσερβες ειναι καλες και στο να προλαβεις μια ασθενεια. Ειναι πιο ευκολο να παρατηρησεις αν κατι παει στραβα, πχ αν πινει περισσοτερο νερο.

εμενα την hills δεν ετρωγε.με την royal δεν εχω κανενα προβλημα..φυσικα αν της βαλω κονσερβα θα παραμερισει τις κροκετες αλλα μολις πεινασει κροκετες τρωει.γιατι δεν δοκιμαζεις να το αφησεις νηστικο?και να του 'χεις μονο κροκετες..

Το δοκίμασα αλλά τις βρήκα όπως του τις έβαλα. Δεν τις άγγιξε :S

Το δοκίμασα αλλά τις βρήκα όπως του τις έβαλα. Δεν τις άγγιξε :S

πιστεψε με μολις πεθανει της πεινας θα τις φαει..θα το συνηθισει μωρε...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back