christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
πώς μπορω να βαλω φωτογραφια της γατουλας σε καθε μηνυμα οπως και εσυ τις δικες σου;Μπορεις να του δινεις που και που και ψαρακι βραστο,χωρις λαδι και αλατι εννοειται.Στα δικα μου αρεσει πολυ,και κανει και καλο στο τριχωμα.Τονο σε κονσερβα δεν κανει,γιατι πειραζει στο συκωτι.Μπορεις να βρεις και πολυ καλες κονσερβες που εχουν μεσα καλης ποιοτητας κρεας και να του δινεις που και που σαν μεζεδακι.Εμεις καμια φορα αν εχουμε μοσχαρι βραστο,τους δινω ενα κοκκαλο καλα βρασμενο και τροχιζουν με αυτο τα δοντια τους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
angela
Δραστήριο μέλος
Αφορά όλες τις γάτες αυτό;
Εγώ της μαγειρεύω και προσθέτω λίγο ωμό λάδι στο τέλος, πιστεύω ότι μόνο καλό κάνει.

moukelis
Επιφανές μέλος
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Το δικό μου τρώει σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο και κοντοσούβλι(σε μικρή ποσότητα το δοκίμασα). Φυσικά κοιτάω να μην έχει μπαχαρικά κτλ (όσο γίνετε) αλλά η ρίγανη στο σουβλάκι δεν φαίνεται να την ενοχλεί καθόλου.
Επίσης τσακίζει και τον τόνο σε φυσικό χυμό (δεν της δίνω σε λάδι)...
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
της bailey της έδωσα να φάει κοτόπουλο ψαχνό(χωρις αλάτι,μαγειρεμένο σε ελαχιστο λαδι) και ουτε που αγγιξε..και βασικά ότι φαί αλλο εκτός απο το δικό της δεν το καταδέχεται..κροκέτες και τόνο μόνο..
Κάντο νερόβραστο! Αφού δεν έβαλες αλάτι προφανώς προορίζονταν για τη γάτα και μόνο... οπότε το λάδι τι το ήθελες?
Βράσε λίγο κοτόπουλο στο μπρίκι ή σε μικρό κατσαρολάκι και δώσε το ζεστό με λίγο απ το ζουμάκι του που θα μυρίζει... πάω στοίχημα πως θα το φάει.
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Χωρίς λάδι moukelis, γιατί;
Αφορά όλες τις γάτες αυτό;
Εγώ της μαγειρεύω και προσθέτω λίγο ωμό λάδι στο τέλος, πιστεύω ότι μόνο καλό κάνει.
![]()
Ρε παιδιά... γιατί λάδι? Νομίζω όταν δίνεις κάτι σε ένα ζώο να φάει πρέπει να είναι γενικά κάτι που θα έτρωγε και στη φύση! Από πότε η γάτα πρέπει να τρώει λάδι?
Εμείς είμαστε παμφάγα και τρώμε σχεδον τα πάντα...η γάτα σαρκοφάγο και τρέφεται με κρέας η αγελάδα χορτοφάγο και τρώει φυτά.
Όταν δώσανε στην αγελάδα αλεσμένη ζωοτροφή που περιείχε κρέας εμφανίστηκαν οι τρελές αγελάδες... γιατί πρέπει να επιβάλλουμε στη γάτα το ελαιόλαδο? Το πεπτικό της σύστημα φτιάχτηκε για κρέας!
moukelis
Επιφανές μέλος
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό που δεν κατάλαβα όμως ρε moukelis είναι αν τελικά είσαι υπέρ ή κατά του λαδιού! Σε ενα ποστ λες "χωρίς λάδι" στο άλλο λες "το λάδι κάνει καλό". Εγώ πάντως λάδι δεν της δίνω... αν τύχει και το φάει σε κάτι έχει καλώς!
moukelis
Επιφανές μέλος
Γιατι στη φυση της ωμο δεν το ετρωγε το κρεας η γατα;Της το εψηνε/μαγειρευε κανεις;Οποτε μαλλον πλεον εχει προσαρμοστει καλως/κακως η διατροφη της στα σημερινα,και δεν διαφωνω,ανθρωπινα δεδομενα.
lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
Αν μπορούσε κάποιος να μου εγγυηθεί ότι δεν τρέχει τίποτα θα της έδινα και ωμό!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Την Μυρτούλα μου μικρότερη την είχα πιάσει πολλές φορές επ'αυτοφόρω να προσπαθεί να γλύψει το λάδι από τα τοιχώματα της σαλατιέρας.

Εχω την εντύπωση ότι λίγο ελαιόλαδο μόνο καλό θα τους κάνει.

lucky_cat
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το κοτοπουλο προοριζόταν και για μένα..αλατι δεν βαζω στα φαγητά μου δεν μ' αρεσει, και λάδι βάζω ελάχιστο..και είπα να δοκιμάσω μπας και φαει..αλλα τίποτα! δεν με ενοχλεί όμως απο την στιγμη που τρώει τα δικά της φαγητά..Κάντο νερόβραστο! Αφού δεν έβαλες αλάτι προφανώς προορίζονταν για τη γάτα και μόνο... οπότε το λάδι τι το ήθελες?
Βράσε λίγο κοτόπουλο στο μπρίκι ή σε μικρό κατσαρολάκι και δώσε το ζεστό με λίγο απ το ζουμάκι του που θα μυρίζει... πάω στοίχημα πως θα το φάει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool