spongebob21
Νεοφερμένο μέλος
Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα.
26-05-09
23:05
Γεια σας! Εδω κ 1 εβδομαδα το γατακι μου εχει αλλαξει τελειως συμπεριφορα! Παντα ηταν παιχνιδιαρικο κινητικο τωρα ομως το μονο που κανει ειναι να κλαιει να πηγαινει στην ταρατσα κ να νιαουριζει!!! Ειναι 7 μηνων λετε να θελει να ζευγαρωσει? Σκεφτομαι να του κανω στειρωση. Αν βεβαια το βαλω να γεννηση τα γατακια μετα τι θα τα κανω θα τα θελει κανεις?? Η μηπως ειναι τωρα ο καιρος που κανουν ετσι κ θα ησυχασουν αργοτερα??ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
26-05-09
23:10
Εχει οιστρο χρειαζεται να το στειρωσεις γρηγορα να μη σου φυγει.Ιδίως αν ειναι αρσενικο. Δεν ειναι κατι που περναει αμα αρχισει κατα περιοδους το εχουν συνεχεια και αν δεν στειρωθουν υποφερουν μπορει να φυγουν η να παθουν πυομητρα τα θυληκα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spongebob21
Νεοφερμένο μέλος
Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα.
26-05-09
23:41
ΤΙ?????????????????????????????? σοβαρα μιλατε στεναχωρηθηκα τωρα!! δεν θελω ναθει τιποτα η ροζουλα μου τηνβρηκα 10 ημερων μωρακι δεν θελω να παθει κατι !! Ειναι 8 μηνων σε λιγο, παω κ τη στειρωνω αυριο κιολασ!! Αλλα δεν ειναι καλο να γεννηση μια φορα η δεν υπαρχει προβλημα? Μια φιλη μου εχει ενα γατακ αρσενικο μικρο ιδια ηλικια με τη δικια μου να τα βαλω μαζι η να το στειρωσω πειτε μου!!!!!
ευχαριστω πολυ(τωρα ειναι διπλα μου κ κλαιει....):cry:
ευχαριστω πολυ(τωρα ειναι διπλα μου κ κλαιει....):cry:
RedCat
Διάσημο μέλος
Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
27-05-09
08:46
καλημέρα, καθώς βλέπω οτι θέλεις το καλύτερο για την γατούλα σου, συστήνω να την στειρώσεις άμεσα. Τα γατάκια δεν θα υιοθετηθούν και δεν νομιζω οτι θα έχεις τη δυνατότητα να τα κρατήσεις ολα. Ρίξε μια ματιά αν θελεις ποσα περιμένουν και θα περιμενουν για καιρο για υιοθεσία....
Υπάρχει αυτός ο μύθος οτι πρεπει να γεννήσουν μια φορά αλλα φυσικά και δεν ισχύει, μια επισκεψη στον κτηνίατρό σου θα σε πείσει...
Η συμβουλή μου είναι να στειρώσεις άμεσα τη γατούλα σου και να ηρεμήσει και εκείνη καθώς δεν ειναι ευχαριστη η κατασταση που περνάει αυτή τη στιγμή και μη φοβάσαι δεν ειναι τιποτα η επεμβαση.
Υπάρχει αυτός ο μύθος οτι πρεπει να γεννήσουν μια φορά αλλα φυσικά και δεν ισχύει, μια επισκεψη στον κτηνίατρό σου θα σε πείσει...
Η συμβουλή μου είναι να στειρώσεις άμεσα τη γατούλα σου και να ηρεμήσει και εκείνη καθώς δεν ειναι ευχαριστη η κατασταση που περνάει αυτή τη στιγμή και μη φοβάσαι δεν ειναι τιποτα η επεμβαση.
spongebob21
Νεοφερμένο μέλος
27-05-09
11:31
ωραια Θα παω να τη στειρωσω αυριο.
ευχαριστω πολυ
ευχαριστω πολυ
loulou22
Νεοφερμένο μέλος
Η loulou22 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
05-06-09
22:02
Καλα θα κανεις!!
Οταν τη στειρωσεις η γατουλα σου θα ειναι πολυ πιο ηρεμη...Θα δεις.......
Οταν τη στειρωσεις η γατουλα σου θα ειναι πολυ πιο ηρεμη...Θα δεις.......Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum