kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ο Τζιμακος μου παλι ειτε τον παω σε τοιχο, ειτε σε καθρεφτη, μια απο τα ιδια. Δειχνει να μη βλεπει ουτε εμενα, ουτε τον εαυτο του.
Αντιθετα μπορει να αναγνωρισει εμενα οταν παιζουμε και του κρυβομαι πισω απο την πορτα. Ερχεται να με βρει κι ενω ειμαι κρυμμενος, αυτος με κοιταει και με αναγνωριζει μεσω του καθρεφτη. Το ξερω οτι με βλεπει γιατι αντιλαμβανεται την κινηση, αν κουνησω το χερι μου π.χ. αλλα πιστευω οτι δεν καταλαβαινει τι ακριβως συμβαινει.
Ειμαι περιεργος να δω τις απαντησεις σας
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiss bill
Δραστήριο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην περίπτωση της δικής μου γάτας αυτό που περιγράφεις με τον καθρέπτη όταν παίζεις το ίδιο γίνεται και με εμένα. Με κοιτά από τον καθρέπτη. Νομίζω όμως ότι θεωρεί πως είμαι μέσα στο καθρέπτη γιατί εκεί κολλά το βλέμμα της.
Όταν μπαίνω στο σπίτι, πολλές φορές, την βρίσκω να κάθεται στη καρέκλα αν δεν κοιμάται με την πλάτη στην εξώπορτα. Βλέπει το είδωλό μου στο τζάμι της μπαλκονόπορτας και σηκώνεται νιαουρίζοντας. Εξακολουθεί να κοιτά συνέχεια το είδωλό μου αλλά δεν γυρίζει το κεφάλι της πίσω για να με δει. Βέβαια η Χιονάτη είναι κουφή και δεν ακούει την ομιλία μου που την χαιρετίζω. Όταν πάω δίπλα της τότε με αντιλαμβάνεται.
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ο δικός μου αναγνωρίζει το είδωλό του στον καθρέπτη. Ποτέ δεν έχει παίξει με το είδωλό του, ούτε έχει αγριέψει, και αναγνωρίζει και εμάς εκτός από τον εαυτό του. Όταν κάθεται μπροστά στον καθρέπτη και εσύ είσαι από πίσω του και κουνάς αθόρυβα τα δάχτυλά σου ή το χέρι σου με πολύ αργές κινήσεις, ακολουθεί την κίνηση στον καθρέπτη και μετά γυρίζει το κεφάλι του πίσω προς τα εσένα και μουρμουρίζει![]()
Ο δικος μου οταν του το κανω αυτο που λες, κοιταει ψηλα. Θεε μου εχω ενα γατι μπουφο, τελειως.

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο δικός μου αναγνωρίζει το είδωλό του στον καθρέπτη. Ποτέ δεν έχει παίξει με το είδωλό του, ούτε έχει αγριέψει, και αναγνωρίζει και εμάς εκτός από τον εαυτό του. Όταν κάθεται μπροστά στον καθρέπτη και εσύ είσαι από πίσω του και κουνάς αθόρυβα τα δάχτυλά σου ή το χέρι σου με πολύ αργές κινήσεις, ακολουθεί την κίνηση στον καθρέπτη και μετά γυρίζει το κεφάλι του πίσω προς τα εσένα και μουρμουρίζει![]()
χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!!!

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Πιστεύω πως κάθε γάτος το βλέπει διαφορετικά
Στην περίπτωση της δικής μου γάτας αυτό που περιγράφεις με τον καθρέπτη όταν παίζεις το ίδιο γίνεται και με εμένα. Με κοιτά από τον καθρέπτη. Νομίζω όμως ότι θεωρεί πως είμαι μέσα στο καθρέπτη γιατί εκεί κολλά το βλέμμα της.
Όταν μπαίνω στο σπίτι, πολλές φορές, την βρίσκω να κάθεται στη καρέκλα αν δεν κοιμάται με την πλάτη στην εξώπορτα. Βλέπει το είδωλό μου στο τζάμι της μπαλκονόπορτας και σηκώνεται νιαουρίζοντας. Εξακολουθεί να κοιτά συνέχεια το είδωλό μου αλλά δεν γυρίζει το κεφάλι της πίσω για να με δει. Βέβαια η Χιονάτη είναι κουφή και δεν ακούει την ομιλία μου που την χαιρετίζω. Όταν πάω δίπλα της τότε με αντιλαμβάνεται.
Ακριβως ετσι Γιαννη. Βλεπουν αλλα δειχνουν να μην αντιλαμβανονται την εννοια καθρεφτης. Μου κανει εντυπωση που ενω στη μια περιπτωση με βλεπει, στην αλλη οταν τον κραταω αγκαλια μπροστα στον καθρεφτη, δε σκαμπαζει τιποτα.

kiss bill
Δραστήριο μέλος
Εμένα οι 2 αδιαφορούν πλήρως, η Αγάπη όμως σκάβει στον καθρέφτη..να δει τι?? χαχαχαχα
Σκαβει;;;; Aυτο κι αν εχει γελιο.

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκαβει;;;; Aυτο κι αν εχει γελιο.![]()
![]()
![]()

Και κάπως έτσι λερώνει την καθρέφτη....

kiss bill
Δραστήριο μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ο πατσινο πχ ποτε δεν ενδιαφερθηκε για τον καθρεφτη,αλλα ειχε μια αγαπη με το τηλεφωνο,οταν ελειπα του εβαζε ο αντρας μου το ακουστικο και μιλαγαμε!!!!!!!!!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είτε κοιτάζει το είδωλο της μόνη της είτε την κρατάω αγκαλιά και την στρέφω προς τον καθρέφτη, τίποτα!

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σα να έχω κάπου πρόσφατα διαβάσει-ακούσει οτι δε βλέπουν..
Ωραίο θέμα παρεμπιπτόντως!
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Μπορούσε να καμαρώνει επί ώρες το είδωλό του, ήταν πολύ αυτάρεσκος γάτος ούτως ή άλλως.
Έπαιρνε κάτι πόζες λες και τον ετοίμαζαν για φωτογράφιση...
Ο Μύτσα κάποιες φορές κανει το ίδιο, κοιτάζεται στον καθρέπτη ποζάρωντας και τρίβει και την ράχη του στο είδωλό του. Κάποιες φορές απλώνει και το χεράκι του να ακουμπήσει τον Μύτσα ν 2.
Ο Πάρης τον καθρέπτη τον έχει χεσμένο.
Ξέρει ότι είναι κούκλος και δεν χρειάζεται να καθρεπτιστεί γαι να το επιβεβαιώσει

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γατούλης μου ο Φιντέλ δεν πολυδίνει σημασία, ακόμη και να τον βάλω να πλησιάσει επίτηδες τον καθρέφτη, κοιτάζει το είδωλό του ψιλοαδιάφορα, περισσότερο τον ιντριγκάρει όταν βλέπει κάποιον άλλον στον καθρέφτη και πλησιάζει.

Πάντως αν αρέσει σε γατί ο καθρέφτης είναι σκέτη απόλαυση, κάνουν ότι χαζομάρα και τρέλλα τους κατέβει νομίζοντας ότι υπάρχει και άλλο γατάκι εκεί...

mariannava
Νεοφερμένο μέλος
Bijoux
Πολύ δραστήριο μέλος
Τη Γαβριέλα δεν την έχω τσακώσει ποτέ να κοιτάει μέσα στον καθρέφτη, αλλά αντίθετα, τη Μπιζού και τον Σεβάχ, ναι!
Gianduia7
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν δεν την βρεί ξαναέρχεται μπροστά στον καθρέφτη και ξεκινάει τα μπουνίδια!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool