kiss bill
Δραστήριο μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 647 μηνύματα.
09-12-11
23:14
Σίγουρα βλέπουν-αναγνωρίζουν κάτι μέσα απ΄τον καθρέφτη?
Σα να έχω κάπου πρόσφατα διαβάσει-ακούσει οτι δε βλέπουν..
Ωραίο θέμα παρεμπιπτόντως!
Αυτο που ξερω ειναι οτι ελαχιστα ζωα αναγνωριζουν τον εαυτο τους στον καθρεφτη. Ειναι τα δελφινια, μερικα ειδη πιθηκων και καποια ειδη πτηνων οπως τα περιστερια και ο παπαγαλος. Οσα αλλα αντιδρουν στο ειδωλο τους, νομιζουν πως προκειται για καποιο αλλο ζωο, γι'αυτο προσπαθουν να παιξουν μαζι του ή το ''περιεργαζονται'' ή κρατουν αμυντικη σταση, οπως ο γατος της Μαργιαννας. Τι γελιο!!!!
Ο δικος μου γατος αδιαφορει παντελως. Εβαλα και τον καθρεφτη στο πατωμα οπως ειπε η Ρενα αλλα ....τζιφος. Μυριζε το πιαστρακι και μετα προσπαθουσε να το φαει! Θεε μου, τι γατι ειναι αυτο;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Η Ceres Victoria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.937 μηνύματα.
10-12-11
07:05
Αυτο που ξερω ειναι οτι ελαχιστα ζωα αναγνωριζουν τον εαυτο τους στον καθρεφτη. Ειναι τα δελφινια, μερικα ειδη πιθηκων και καποια ειδη πτηνων οπως τα περιστερια και ο παπαγαλος. Οσα αλλα αντιδρουν στο ειδωλο τους, νομιζουν πως προκειται για καποιο αλλο ζωο, γι'αυτο προσπαθουν να παιξουν μαζι του ή το ''περιεργαζονται'' ή κρατουν αμυντικη σταση, οπως ο γατος της Μαργιαννας. Τι γελιο!!!!
Ο δικος μου γατος αδιαφορει παντελως. Εβαλα και τον καθρεφτη στο πατωμα οπως ειπε η Ρενα αλλα ....τζιφος. Μυριζε το πιαστρακι και μετα προσπαθουσε να το φαει! Θεε μου, τι γατι ειναι αυτο;;;;![]()
Πώς εξηγείς το γεγονός ότι ο δικός μου ακολουθεί κινούμενα αντικείμενα στον καθρέπτη με τα μάτια του για λίγα δευτερόλεπτα, και αμέσως μετά γυρίζει το κεφάλι του και κοιτάει πίσω; Στην αρχή έλεγα ότι ακούει ήχο και στρέφει το κεφάλι του πίσω, αλλά μετά έκανα το ίδιο με τα δάχτυλα μου, αρκετά μέτρα πιο πίσω χωρίς να κάνω τον παραμικρό θόρυβο. Επίσης αν τον πλησιάσει κάτι αθόρυβα (πχ το λειζερ), ακολουθεί την κίνηση από τον καθρέπτη και μόλις πάει πίσω του, γυρίζει και επιτίθεται!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariannava
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαργιάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
10-12-11
11:44
Πώς εξηγείς το γεγονός ότι ο δικός μου ακολουθεί κινούμενα αντικείμενα στον καθρέπτη με τα μάτια του για λίγα δευτερόλεπτα, και αμέσως μετά γυρίζει το κεφάλι του και κοιτάει πίσω; Στην αρχή έλεγα ότι ακούει ήχο και στρέφει το κεφάλι του πίσω, αλλά μετά έκανα το ίδιο με τα δάχτυλα μου, αρκετά μέτρα πιο πίσω χωρίς να κάνω τον παραμικρό θόρυβο. Επίσης αν τον πλησιάσει κάτι αθόρυβα (πχ το λειζερ), ακολουθεί την κίνηση από τον καθρέπτη και μόλις πάει πίσω του, γυρίζει και επιτίθεται!
Ναι ακριβως το ιδιο συμβαινει και σε εμενα και γ αυτο πιστευω οτι το αντιλαμβανονται.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
10-12-11
13:01
Πώς εξηγείς το γεγονός ότι ο δικός μου ακολουθεί κινούμενα αντικείμενα στον καθρέπτη με τα μάτια του για λίγα δευτερόλεπτα, και αμέσως μετά γυρίζει το κεφάλι του και κοιτάει πίσω;
Η δική μου το κάνει αυτό με την οθόνη του υπολογιστή όπου ακολουθεί με τα μάτια τον κέρσορα του ποντικιού.
Ενίοτε ψευτοεπιτίθεται κιόλας!

Στον καθρέφτη όμως τίποτα, μπορώ να πω πως είναι γυναίκα που δεν την ενδιαφέρει καν η εικόνα της.

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
10-12-11
23:32
Μπορεί να βλέπουν μέσα απ' τον καθρέφτη γενικότερα,αλλά δεν αναγνωρίζουν το είδωλό τους.
https://www.goldenmag.gr/archives/26801#.TuPQAfKKHbQ
nefy
Νεοφερμένο μέλος
Η Νεφελη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 29 μηνύματα.
22-09-15
20:06
Πολυ ενδιαφερον θεμα!! Ο δικος μου νιαουριζει στον καθρεφτη! Ο Χοντρουλης δεν νιαουριζει ποτε για να παραπονεθει αλλα μπορει να τον πετυχω να νιαουριζει στον καθρεφτη με τις ωρες!!
Και φυσικα να χοροπηδαει...ετσι -> 

Και φυσικα να χοροπηδαει...ετσι -> 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
22-09-15
20:48
Τη δική μου δεν την ενδιαφέρει να καθρεφτίζεται, ίσως επειδή είναι σίγουρη για τον εαυτό της:
"Ουκ έσονται έτερες πριγκιπέσσες, πλην εμού"

Εδώ καταδέχτηκε να γυρίσει να δει το φλας από τη μηχανή.
"Ουκ έσονται έτερες πριγκιπέσσες, πλην εμού"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki