Τι γίνεται με τα ζώα που δεν αγοράζονται στα pet shop;

:down::down::down::down:Αν ειναι δυνατον! μα που το ειδαν το νομιμο????
τι να πω καλη μου.. και το κακο ειναι οτι δεν βρισκεις ευκολα πετ σοπ που ν αμην πουλαει ΚΑΘΟΛΟΥ ζωα,.. και γω στο ψαξιμο ειμαι

Υπάρχουν και αυτά, Νία... Νομίζω εδώ στο φόρουμ σας (ομολογώ πως δεν το έχω ψάξει, αλλά υποθέτω) θα υπάρχουν κάποιες προτάσεις... Βέβαια, πολλές φορές αναγκαζόμαστε να κάνουμε ολόκληρες διαδρομές με το αυτοκίνητο, αλλά χαλάλι... Εγώ π.χ. έχω δύο πετ σοπ που πηγαίνω (το ένα για τροφές και το άλλο για άμμους, φάρμακα κλπ). Το ένα είναι δίπλα μου το άλλο στο κέντρο της Αθήνας, LOL

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι καπου υπαρχουν αλλα για Αθηνα περισσοτερο και τροφες αντε να κουβαλαω απο μακρια αλλα αμμο απο το κεντρο με λεωφορειο? δυσκολο γμτ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλα γιατι επρεπε να την πανε πισω??? αυτα συμβαινουν και αφου τελικα γιατρευτηκε η γατουλα... αυτο εγω δεν το λεω φιλοζωια.. αν ολοι κανουν ετσι φανταζομαι τι γινεται με τα γατακια στα πετ σοπ... :(

Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μικροφοβικοί και τότε ήταν υπερπροστατευτικοί. Δουλεύαν και πάρα πολύ τότε και δεν είχαν χρόνο να την αποκαταστήσουν αλλιώς. Δεν γνώριζαν και τί συμβαίνει στα πετ σοπ...
Αστα... Δράμα να προσπαθείς, παιδάκι, να τους πείσεις πως δεν έγινε και τίποτα αν κόλησαν μύκητες απ'τη γάτα...

Και ναι, δυστυχώς οι πιο πολλόι έτσι κάνουν.
Και λένε και από πάνω "ζώο είναι..."

Δυστυχώς οι γονείς μου είναι μικροφοβικοί και τότε ήταν υπερπροστατευτικοί. Δουλεύαν και πάρα πολύ τότε και δεν είχαν χρόνο να την αποκαταστήσουν αλλιώς. Δεν γνώριζαν και τί συμβαίνει στα πετ σοπ...
Αστα... Δράμα να προσπαθείς, παιδάκι, να τους πείσεις πως δεν έγινε και τίποτα αν κόλησαν μύκητες απ'τη γάτα...

Και ναι, δυστυχώς οι πιο πολλόι έτσι κάνουν.
Και λένε και από πάνω "ζώο είναι..."

καλα εσυ ησουν μικρη κ δεν ηξερες...
παντως τωρα ξερεις πως εχουν τα πραγματα στα πετ σοπ :down:

Οντος παιδια ειναι τρομερο εγω δεν ειχα ιδεα τι γινοταν εκει περα και απο αυτα που διαβασα :(. τι να πω ειναι τρομερο

Λοιπον παιδια το τι γινεται με τα πετ shops ειναι αυτο:
βρισκουμε μια αναγκη ( στην προκριμενη περιπτωση το ιματζ) Οταν ο εκτροφεας πουλαει το γατακι το περσικο το καθαροαιμο με το πεντιγρι κοντα στα 500 ευρω εγω πουλαω ενα παρομοιο γατακι με 300 ευρω απλα χωρισ χαρτια βεβαια το αγοραζω 150 ευρω. Η γατα ακομα στην Ελλαδα δεν δειχνει ιματζ αλλα ο σκυλος δειχνει ετσι λοιπον παω και παιρνω ενα σκυλο π.χ λαμπραντορ 150 ευρω απο ιδιωτη με οτι αρρωστεια μπορει να εχει και το πουλαω κοντα στα 500 ευρω αν δεν πουληθει συντομα το κατεβαζω στα 300 αν δεν πουληθει το πουλαω 250 κτλ μεχρι που το δινω χωρισ κερδος. Το ερωτιμα ειναι με συμφερει??????? Η απαντηση ειναι απλη ναι με συμφερει ξερετε γιατι?????
γιατι εγω δεν στοχευω στο να πουλησω το κουταβι αλλα στα προιοντα που θα πουλισω μαζι με το κουταβι π/χ πανες, φαρμακα,χτενες, τροφες, σαμπουαν,κολαρα,λουρια κτλ κερδος???? μαλλον πολυ πολυ μεγαλο γιατι αντε χτενα θα παρεις μια φορα αλλα ολα τα αλλα??????????

το ιδιο λοιπον συμβαινει και με τα γατακια δεν στοχευουν στο κερδος απο την γατα αλλα απο τα αξεσουαρ τα οποια θα πουλισουν μαζι με την γατα!!!!! Δεν εχεις γατα σου πουλαω την γατα αλλα μαζι σου πουλαω και εναν λογο να γινεις μονιμος πελατης μου..... σας καλυψα????? και ναι τα πουλανε σε εξεφτυλιστικες τιμες για να σε κανουν πελατη για τα αξεσουαρ που σε βαθος χρονου οχι μονο πλουτιζουν αστα να πανε!!!!!!!!!

Λογική εξήγηση. Απίστευτο κέρδος.:|
Τουλάχιστον έχει μια θετική χροιά για τα ίδια τα ζώα. Αγοράζονται δεν καταλήγουν στο δρόμο ή ...στο τραπέζι κανενος κτηνιατρου:cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back