Τι γίνεται με την εγγύηση;

καλα..ηθελε να σου δωσει 200 ευρω;;;;;;;;που ειναι αυτος ο ανθρωπος;;;;;;;;:confused:...οχι χριστινα μου..δεν υποχωρω...εχω το δικο με το μερος μου..και το ξερω...εγω δεν θα πω οτι δεν πληρωνω τη δεη..θα πω,οπως και ειπα..οτι θα την πληρωσω..αλλα ή θα μου δωσουν την εγγυηση..ή να μου δωσουν τις αποδειξεις..δεν ζηταω τπτ παρανομο...αυτοι ειν αι οι παρανομοι..:)
ειλικρινα σου μιλαω απιστευτος ανθρωπος..ουτε που τον καταλαβαιναμε..τον βλεπαμε μια φορα το χρονο και αν..και επειδη ηταν Ανθρωπος μου ειπαν οι γονεις μου να του δωσω ολοκληρη εγγυηση γτ τοσα χρονια δεν ειχε ανεβασει το ενοικιο..σου λεω στα 6 χρονια ανεβηκε μια φορα μετα τα 4 κατα 30 ευρω..και τελικα εβαψε μονος το σπιτι και χρεωνε μονο τις μπογιεςς..και με περνει και μου λεει ελα να σου δωσω τα 200 που περισσεψαν..ενταξει εμεινα με ανοιχτο το στομα..εκει ρε γμτ να του τα χαρισω.το αξιζει..μακαρι να μπορουσα να μεινω σε εκεινο το σπιτι και αλλα αλλα τοτε εμενα με την κολλητη μου κ μοιραζομασταν τα εξοδα..μονη δεν εβγαινα με τπτ οικονομικα.τωρα σε σενα μιλαμε για καραγκιοζη ρε συ..σε καμια περιπτωση μην κανεις πισω..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ αγαπη μου...δεν ξερεις τι ειναι να ζεις μονος(χωρις να εισαι παντρεμενη εννοω..) στην επαρχια...,σε μερος που δεν εχεις γεννηθει εδω(τουτεστιν συγγενεις γιοκ..)..και μαλιστα στη ζακυνθο..που οσο περιεργο και αν σας φαινεται..εχουν αντιδρασεις αναλογες με αυτες των κρητικων....λυνουν δηλαδη τις διαφορες με τα οπλα...μην ξεχνας οτι το 90/100 του αντρικου πληθυσμου εδω,ειναι κυνηγοι..:mad:...οπλα υπαρχουν ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ...δεν λεω οτι θα κανουν κατι..αλλα δεν θελω να φτασω στα ακρα..ειναι πολυ μικρη η κοινωνια ..φαντασου οτι το καινουργιο σπιτι που πηγαινω,ανηκει σε εξ αγχιστειας συγγενη του..ειναι δηλαδη αδελφος του αντρα της κορης του..και δεν το ηξερα..τυχαια απο αγγελια το βρηκα...οποτε...(το καλο βεβαια ειναι οτι δεν εχουν σχεσεις..και απο οτι καταλαβα μαλλον δεν τον συμπαθει..ο καινουργιος ιδιοκτητης εννοω..)

Ρε συ Πουπυ, τι λες? :/: Εγω σε αλλο νησι γεννηθηκα και μεγαλωσα μου φαινεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2262262:
Ρε συ Πουπυ, τι λες? :/: Εγω σε αλλο νησι γεννηθηκα και μεγαλωσα μου φαινεται...

γιατι..απο τη ζακυνθο εισαι;;:confused:..αλλα και ακομα ετσι να ειναι..ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΕΔΩ..κοιτα..δεν λεω οτι ειναι ολοι ετσι...εννοειται αυτο...αλλα,απο τοτε που εχω ερθει,ξερεις ποσοι φονοι εχουνε γινει..επειδη ειχαν διαφορες,ειτε κτηματικες,ειτε αλλες..και εχουνε γινει με τα οπλα;;και πολλες αυτοκτονιες επισης..παιδια..ειναι δεδομενο οτι οταν υπαρχουν οπλα σε καθε σπιτι,....οπως και στην κρητη,αυτα τα κρουσματα ειναι πολυ πιο αυξημενα απο εκει που δεν υπαρχουν..δεν το λεω εγω..ολες οι ερευνες αυτο δειχνουν...τπτ παραπανω δεν λεω..:)

ΥΓ..θα σου αναφερω μονο το τελευταιο που συνεβει...ουτε μηνας δεν εχει περασει..καθηγητης,συναδελφος μου που υπηρετει ΣΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με εμενα,,,πυροβολησε εναν συγγενη του..για διαφορες που ειχαν με ενα σπιτι...και μιλαμε γιαΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ υποτιθεται..εχω παρα πολλες περιπτωσεις να σου πω..

Καλε Πουπυ, απο την Κρητη ειμαι, ποια Ζακυνθος? :P Με πειραξε αυτο που λες για την Κρητη, εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα εκει, αν εξαιρεσεις τα Ζωνιανα που εχουν τα καλασνικοφ και τα μπαζουκας και τις βεντετες, δεν ειναι ετσι στην Κρητη. Τα περισσοτερα φονικα που γινονται ειναι απο αλλοδαπους που σφαζονται μεταξυ τους, οι Κρητικοι δεν ειναι αλλη ρατσα απο τους υπολοιπους Ελληνες. Το οτι ειναι κυνηγοι δεν τους κανει και δολοφονους, και εγω τρωω κρεας που καποτε ηταν ζωακι και σιγουρα κανεις δεν του κρατουσε το χερι οταν το σφαζανε, ειμαι δολοφονος? Εγω απλα θεωρω τον εαυτο μου παμφαγο. Ειναι μεγαλη συζητηση αυτη, ξερω ηδη οτι διαφωνουμε, αλλα μου χτυπησε ασχημα η γενικευση, ειναι και το νησακι μου η Κρητη (που δεν ηταν νησι δηλαδη, ηταν θεριο που κeιτουνταν στην θαλασσα :whistle:)

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2262310:
Καλε Πουπυ, απο την Κρητη ειμαι, ποια Ζακυνθος? :Ρ Με πειραξε αυτο που λες για την Κρητη, εγω γεννηθηκα και μεγαλωσα εκει, αν εξαιρεσεις τα Ζωνιανα που εχουν τα καλασνικοφ και τα μπαζουκας και τις βεντετες, δεν ειναι ετσι στην Κρητη. Τα περισσοτερα φονικα που γινονται ειναι απο αλλοδαπους που σφαζονται μεταξυ τους, οι Κρητικοι δεν ειναι αλλη ρατσα απο τους υπολοιπους Ελληνες. Το οτι ειναι κυνηγοι δεν τους κανει και δολοφονους, και εγω τρωω κρεας που καποτε ηταν ζωακι και σιγουρα κανεις δεν του κρατουσε το χερι οταν το σφαζανε, ειμαι δολοφονος? Εγω απλα θεωρω τον εαυτο μου παμφαγο. Ειναι μεγαλη συζητηση αυτη, ξερω ηδη οτι διαφωνουμε, αλλα μου χτυπησε ασχημα η γενικευση, ειναι και το νησακι μου η Κρητη (που δεν ηταν νησι δηλαδη, ηταν θεριο που κοιτουνταν στην θαλασσα :whistle:)

καταρχην να σου πω οτι και εγω τρωω κρτεας..δεν ειναι εκει το θεμα..τωρα οποποις ΔΕΝ βλεπει οτι στην κρητη υπαρχει προβλημα...εθελοτυφλει..και αυτο ειναι παρα πολυ κακο,διοτι δεν θα λυθει ποτε αυτο...εδω,ο μικης θεοδωρακης εκανε ολοκληρη εκστρατεια για να μην υπαρχουν τοσα οπλα στην κρητη..πιστευιες δηλαδη οτι θα το εκανε αυτο αν δεν υπηρχε προβλημα;..ξυπνησε ενα πρωι,και ειπε..μωρε..δεν το κανω αυτο..ετσι..για πλακα;φυσικα δεν λεω οτι ειναι ολοι οι κρητικοι ετσι..ουτεω καιολοι οι ζακυνθινοι..ειναι ομως γεγονως οτι υπαρχει προβλημα σε αυτα τα μερη που εχιουν τοσα οπλα..και δεν ειναι μονο τα ζωνιανα...ακομα και τωρα,σε καποιες ορινες περιοχες,υπαρχουν μαθητες σε σχολεια ,που πηγαινουν στο σχολειο με το οπλο...και το ξερω πολυ καλα απο συναδελφους που ειχαν υπηρετησει εκει...οσο για το οτι οι κρητικοι δεν ειναι αλλη ρατσα,εγω συμφωνω απολυτως..ελα μου ομως που οι περισσοτεροι μας λενε ελλαδιτες..και θελουν την αποσχιση απο την ελλαδα;;;μην μου πεις οτι δεν το εχεις ακουσει αυτο;...τεσπα..το τονιζω και παλι οτι παντα δεν μιλαμε για ολους τους κρητικους,ουτε για ολους τους ζακυνθινους...επισης επιτρεψε μου να πιστευω οτι αυτος που ζει σε αυτα τα μερη για χρονια..παντα εχει πιο ολοκληρωμενη αποψη,απο αυτους που εχιουν καταγωγη..και μπορει απλα να πηγαινουν για διακοπες..:)

ειμαι τε ομως οφ.....να μμου φιλησεις το μικοτακι..:)

γιατι..απο τη ζακυνθο εισαι;;:confused:..αλλα και ακομα ετσι να ειναι..ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΕΔΩ..κοιτα..δεν λεω οτι ειναι ολοι ετσι...εννοειται αυτο...αλλα,απο τοτε που εχω ερθει,ξερεις ποσοι φονοι εχουνε γινει..επειδη ειχαν διαφορες,ειτε κτηματικες,ειτε αλλες..και εχουνε γινει με τα οπλα;;και πολλες αυτοκτονιες επισης..παιδια..ειναι δεδομενο οτι οταν υπαρχουν οπλα σε καθε σπιτι,....οπως και στην κρητη,αυτα τα κρουσματα ειναι πολυ πιο αυξημενα απο εκει που δεν υπαρχουν..δεν το λεω εγω..ολες οι ερευνες αυτο δειχνουν...τπτ παραπανω δεν λεω..:)

ΥΓ..θα σου αναφερω μονο το τελευταιο που συνεβει...ουτε μηνας δεν εχει περασει..καθηγητης,συναδελφος μου που υπηρετει ΣΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ με εμενα,,,πυροβολησε εναν συγγενη του..για διαφορες που ειχαν με ενα σπιτι...και μιλαμε γιαΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ υποτιθεται..εχω παρα πολλες περιπτωσεις να σου πω..

αυτο το εχω ακουσει κι εγω!!! μου το ελεγε το πρωην αφεντικο μου που ειχε μια γκομενα ζακυνθινια!:P:P μου ελεγε οτι γενικα οι ζακυνθινοι ειναι ανθρωποι που πολλοι εχουν οπλα και οτι γενικα λυνουν τις διαφορες τους με τουφεκιες!:eek:

γενικα οι επτανισιοι εχουν ενα κουνημα στο κεφαλι(εχω και μια καταγωγη απο λευκαδα:))
αν εισαι και σε χωριο κιολας ακομα χειροτερα...
εφη εισαι μονιμα εκει η προκειται να φυγεις σε 1-2 χρονια?
εγω αν επροκειτο να φυγω θα τα κανα κωλος ολα,οχι γιατι το παιζω μαγκας αλλα δεν ανεχομαι κανενα βλαμενο να μου βγει απο πανω και να μου καταπατησει τα δικαιωματα μου.
τωρα αν εισαι και θα μεινεις εκει....τοτε....δυσκολα....ας το να περασει οσο πιο αναιμακτα γινεται γιατι αν μπλεξεις.....και βγαλεις ονομα.....θα σου κανουν πολεμο:(

γενικα οι επτανισιοι εχουν ενα κουνημα στο κεφαλι(εχω και μια καταγωγη απο λευκαδα:))
αν εισαι και σε χωριο κιολας ακομα χειροτερα...
εφη εισαι μονιμα εκει η προκειται να φυγεις σε 1-2 χρονια?
εγω αν επροκειτο να φυγω θα τα κανα κωλος ολα,οχι γιατι το παιζω μαγκας αλλα δεν ανεχομαι κανενα βλαμενο να μου βγει απο πανω και να μου καταπατησει τα δικαιωματα μου.
τωρα αν εισαι και θα μεινεις εκει....τοτε....δυσκολα....ας το να περασει οσο πιο αναιμακτα γινεται γιατι αν μπλεξεις.....και βγαλεις ονομα.....θα σου κανουν πολεμο:(

λες να ειναι λογω...σεισμων;;;:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
κοιτα,μονιμη ειμαι..το αν θα φυγω,εξαρταται απο εμενα...και δεν το εχω αποφασισει ακομα..:hmm:..αθηνα δεν θελω να ζησω οποτε...και ναι..σε χωριο ειμαι..

λες να ειναι λογω...σεισμων;;;:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
κοιτα,μονιμη ειμαι..το αν θα φυγω,εξαρταται απο εμενα...και δεν το εχω αποφασισει ακομα..:hmm:..αθηνα δεν θελω να ζησω οποτε...και ναι..σε χωριο ειμαι..

:D:D:D
παντως αθηνα ουτε και εγω θα ηθελα να ζησω....αλλα μαλλον μλκ που εφυγα γιατι οι πιθανοτητες για δουλεια εδω ειναι...χλωμες:(
παντως αν ειναι να μεινεις προτιμησε να το χειριστεις διπλωματικα το θεμα....

εμενα μου κανει εντυπωση που δεν θεωρειτε τους κυνηγους δολοφονους... Αν δεν ειναι δολοφονοι, τοτε τι ειναι; Ειναι αθλητες μηπως; Σκοτωνουν ψυχουλες για την πλακα τους;

Για την κρητη θα πω μονο μια λεξη...

Μητσοτακης! :angelnot:

ενα ακομη edit: μολις συνηδειτοποιησα οτι το emoticon κουνιεται οπως ο ωμος του και οπως η εγγυηση της πουπου :P

Τελευταία επεξεργασία:
εμενα μου κανει εντυπωση που δεν θεωρειτε τους κυνηγους δολοφονους... Αν δεν ειναι δολοφονοι, τοτε τι ειναι; Ειναι αθλητες μηπως; Σκοτωνουν ψυχουλες για την πλακα τους;

Για την κρητη θα πω μονο μια λεξη...

Μητσοτακης! :angelnot:

ενα ακομη edit: μολις συνηδειτοποιησα οτι το emoticon κουνιεται οπως ο ωμος του και οπως η εγγυηση της πουπου :P

Ναι κατα καποιο τροπο ειναι δολοφονοι..μην ξεχνας ομως οτι τα ζωακια που τρως δεν πεθαναν σκοτωθηκαν!:)

Ναι κατα καποιο τροπο ειναι δολοφονοι..μην ξεχνας ομως οτι τα ζωακια που τρως δεν πεθαναν σκοτωθηκαν!:)

παιδια..μην το συνεχιζουμε..γιατι ειμαστε οφ..εμενα δεν με πειραζει...αλλα ειναι οι κανονισμοι του σαιτ αυτοι...ομως..θα πω κατι τελευταιο..αλλο να σκοτωνεις 2-3 ειδη..για να φας και να παιρνεις τις πρωτεινες που πρεπει,,καθοτι..μην τρελλαθουμε..δεν ειμαστε χορτοφαγο ειδος..ΠΑΜΦΑΓΟ ειμαστε και αυτο δεν χωρα αμφιβολια..και αλλο ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ...μην τρελλαθουμε και εντελως..εχει..ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..

παιδια..μην το συνεχιζουμε..γιατι ειμαστε οφ..εμενα δεν με πειραζει...αλλα ειναι οι κανονισμοι του σαιτ αυτοι...ομως..θα πω κατι τελευταιο..αλλο να σκοτωνεις 2-3 ειδη..για να φας και να παιρνεις τις πρωτεινες που πρεπει,,καθοτι..μην τρελλαθουμε..δεν ειμαστε χορτοφαγο ειδος..ΠΑΜΦΑΓΟ ειμαστε και αυτο δεν χωρα αμφιβολια..και αλλο ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ...μην τρελλαθουμε και εντελως..εχει..ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ..

οκ δεν το συνεχιζω μιας και ειμαστε οφ! απλα εγω δεν συμφωνω σε αυτο!:)

οκ δεν το συνεχιζω μιας και ειμαστε οφ! απλα εγω δεν συμφωνω σε αυτο!:)

ανοιξε ενα θεματακι να το συζητησουμε εκει..γιατι μην μου λες οτι ειναι τομ ιδιο πραγμα να τρως κρεας..και το ιδιο να κυνηγας για το κεφι σου...ελεος...:)

ανοιξε ενα θεματακι να το συζητησουμε εκει..γιατι μην μου λες οτι ειναι τομ ιδιο πραγμα να τρως κρεας..και το ιδιο να κυνηγας για το κεφι σου...ελεος...:)

φυσικα και δεν λεω οτι ειναι το ιδιο!:) απλα εχει το ιδιο αποτελεσμα!:) νεκρα ζωα!!
Και το λεω εγω που τρωω κρεας(οχι ολα βεβαια προσπαθω να το κοψω) αλλα δεν εχει σημασια..
Απλα τον φονο καποιος τον κανει επαγγελμα και καποιος χομπυ.. Καποιος δηλαδη σκοτωνει καποιον μια φορα και καποιος ειναι serial killer!

φυσικα και δεν λεω οτι ειναι το ιδιο!:) απλα εχει το ιδιο αποτελεσμα!:) νεκρα ζωα!!
Και το λεω εγω που τρωω κρεας(οχι ολα βεβαια προσπαθω να το κοψω) αλλα δεν εχει σημασια..
Απλα τον φονο καποιος τον κανει επαγγελμα και καποιος χομπυ.. Καποιος δηλαδη σκοτωνει καποιον μια φορα και καποιος ειναι serial killer!

ναι..αλλα επειδη το ενα γεγονος...(δηλαδη δεν μπορουμε να απαγορευσουμε να τρωει καποια ειδη κρεατος..καποια λεω..οχι ΟΛΑ...ο ανθρωπος)..δεν σημαινει οτι θα δωσουμε αλλοθι και στους κυνηγους...δεν μπορουμε να κανουμε να μην τρωει ο κοσμος κρεας(και ισως δεν πρεπει κιολας)..αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να υπαρχει το κυνηγι...μηνξεχναμε οτι το ενα ειναι επιβιωση..ενω το αλλο ..χομπυ...οποτε για μενα..ολα τα υπολοιποα ειναι ..αμπελοφιλοσοφιες..και δεν το λεω για σενα..:)

ναι..αλλα επειδη το ενα γεγονος...(δηλαδη δεν μπορουμε να απαγορευσουμε να τρωει καποια ειδη κρεατος..καποια λεω..οχι ΟΛΑ...ο ανθρωπος)..δεν σημαινει οτι θα δωσουμε αλλοθι και στους κυνηγους...δεν μπορουμε να κανουμε να μην τρωει ο κοσμος κρεας(και ισως δεν πρεπει κιολας)..αλλα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να υπαρχει το κυνηγι..οποτε για μενα..ολα τα υπολοιποα ειναι ..αμπελοφιλοσοφιες..και δεν το λεω για σενα..:)

ok :):)

Τελικά με την εγγύηση τι έγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Τελικά με την εγγύηση τι έγινε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

μετα απο το τηκλεφωνημα εκεινο..αλλη επικοινωνια δεν ειχαμε..απο οτι καταλαβα...δεν μπορουν να κανουν αλλιως..παντως,αν ξαναμιλησουμε..εγω θα πω οτι την πληρωνω,αρκει να μου δωσουν την εγγυηση,,ή τις αποδειξεις....αυτα..:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back