Τι γνωρίζετε για τις exotic cats;

Αντζη

Νεοφερμένο μέλος

Η Αντζη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Κάποιοι από εσάς ξέρετε λίγο πολύ την ιστορία μου..
Πήρα τη απόφαση να μη περάσω το χειμώνα μόνη μου!Ψάχνοντας είδα τα μικρά της Raisa και δε μπορούσα να αντισταθώ στο να μη πάω να τα δω από κοντά!Είναι πανέμορφα πολύ απλά!:)
Απέκτησα άλλη μια φίλη εδώ μέσα και μου έδειξε τις exotic.. Αυτό ήταν! Κεραυνοβόλος έρωτας που δε μπορείς να αντισταθείς!:inlove: Έχουν την ίδια πατσικουτή μούρη με τα πέρσικα (που έχω τρέλα από μικρό παιδί σε όλα τα ζώα,σκυλιά κ.α.) και είναι με κοντό τρίχωμα. Γνωρίζετε κάτι για το χαρακτήρα τους? Τη συμπεριφορά τους? Σεπτέμβριο με αρχές Οκτωβρίου θα μπορώ να έχω κ το ψάχνω το θέμα. Εάν έχει κάποιος ή γνωρίζει κάτι,θα με βοηθούσε..Που αλλού να απευθυνθώ? Εσείς είστε πλέον η φωλιά μου..:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γνωρίζετε κάτι για το χαρακτήρα τους? Τη συμπεριφορά τους?
Πληροφορίες για τη ράτσα, μπορείς να βρεις εδώ. Δεν έχω ιδέα όμως για το αν μπορείς να βρεις τέτοιες γάτες στην Ελλάδα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν τις περσικές είναι στον χαρακτήρα.Στο Jewelstones και στο Polynikis έχουν εξωτικά.;)

Όταν πήρα την Molly μου ο καταστηματάρχης μου είχε προτείνει εξοτική γάτα..είχε δυό οπότε φέρνει...
Το μαγαζί ονομάζεται Ζoo Planet και βρίσκεται στην Αθήνα στην οδό Αθηνάς 59 & Σοφοκλέους.

Γειά σου ξανα φίλε,

Βλέπω στην υπογραφή στου το ΚΑΖ δουλεύεις εκεί ή έχεις κάποια άλλη σχέση? Γιατί είναι πολύ καλό!!! Είχαμε στείλει πράγματα παλιότερα εκεί. :)

Σίγουρα δεν σκέφτηκες μήπως χάριζες την αγάπη σου σε ένα από αυτά που περιμένουν ένα ζεστό σπιτάκι και μια αγκαλιά?

Όσο για αγορά από πετ σοπ... δεν θα το συνιστούσε με τίποτα!! :( Αν θέλεις σίγουρα να ΕΊΝΑΙ εξωτική και να είναι ΚΑΛΑ... πάρτην απο εκτροφείο.

Θα σου πουν βέβαια και τα παιδιά που έχουν άλλες ράτσες.....:)

ΥΓ
Σόρυ... BerZerK νόμισα ότι Θελεις να αγοράσεις γατα όχι οτι απλά το προτείνεις άκυρο. :)

Ψάχνω...

.. κ διαβάζω όλη τη ώρα στο net για αυτά τα γατάκια.Στο Jewelstones αυτή τη περίοδο δε έχουν.Μίλησα πριν από λίγο με τον κ.Αντώνη του Polynikis κ μου είπε κάποια πραγματάκια,όπου από κει μάλλον θα μπορέσω να πάρω κιόλας..Απλά εάν έχει κάποιος-οια κ μπορούσε να μου πει πως συμβιώνουν μαζί στο σπίτι!
Καλά είστε απίστευτοι! Άμεση ανταπόκριση!ευχαριστώωωωωωωωω :)

Aπλά βοηθάω χρηματικά και υλικά...Θα πάω να τα δώ κιόλας τέλη αυγούστου...

ΟΚ. ωραία :)

Παντως μη παρεις απο πετ σοπ συντηρεις το traffiking ζωων και τις αθλιες συνθηκες των puppy mills

ΟΧΙ

Είμαι κ εγώ τελείως αρνητική με τα pet shop! Μόνο για τα αξεσουάρ κάνουν,όπου κ πάλι οι περισσότεροι δε ξέρουν τι να σου δώσουν,όταν τους λες κάποιο πρόβλημα σου.Τι πιστεύετε για τις τιμές από τα εκτροφεία? Μερικές φορές δε είναι κ αυτά λίγο ανεβασμένα?? :hmm:

Όταν πήρα την Molly μου ο καταστηματάρχης μου είχε προτείνει εξοτική γάτα..είχε δυό οπότε φέρνει...
Το μαγαζί ονομάζεται Ζoo Planet και βρίσκεται στην Αθήνα στην οδό Αθηνάς 59 & Σοφοκλέους.

Αυτό το ΠΑΝΑΘΛΙΟ κατάστημα;:mad: Μην πατήσετε ΠΟΤΕ το πόδι σας σε αυτούς τους @#%^&*$%!!!!!!!!

Τι πιστεύετε για τις τιμές από τα εκτροφεία? Μερικές φορές δε είναι κ αυτά λίγο ανεβασμένα?? :hmm:

Πόσο σου είπε ο Κασταμονίτης ότι δίνει τα εξωτικά;:hmm:

Αυτό το ΠΑΝΑΘΛΙΟ κατάστημα;:mad: Μην πατήσετε ΠΟΤΕ το πόδι σας σε αυτούς τους @#%^&*$%!!!!!!!!

Δεν είπα πως μου άρεσε είπα απλά πως είχε και εγώ απο κει πήρα το δικό μου γιατι μου νιαούρισε και δεν μπόρεσα να αντισταθώ...

Σε αυτό το πετ σοπ κάνει 350 και απο εκτροφέιο τόσο θα το πάρεις περίπου...

Καλέ??? Τη ομορφιά είναι αυτή??? τη φάτσα?? τη μούρη??? BerZerK??? Είναι Πέρσικο ,ε?? Να το χαίρεσαι!
Τελικά παιδιά βρήκα από ιδιώτη κ μου είπε στα 300 όπου το θεωρώ καλή τιμή.
Βέβαια όλα τα οφείλω στη Αναστασία που μου είπε για τα exotic, που τα είδα ,τα ερωτεύθηκα και από τέλη Αυγούστου θα κυκλοφορεί μέσα στα πόδια μου:up: και για αυτό θέλω να την ευχαριστήσω κ από εδώ! Ότι και να πω για αυτό το site θα είναι λίγο,το πως βοηθάει ο ένας τον άλλον με κάθε τρόπο.Έχω φάει κόλλημα κ σχεδόν κάθε μέρα είμαι μέσα.Μόλις θα έχω κάποιο νεότερο θα σας πω..
Σήμερα θα πάω να δω τον Ασπρούλη κ τη Μπουμπού να παίζουν μαζί,να τους βγάλω και φωτογραφία για να σας τους δείξω! :)

Και εγώ έχω exotic από ιδιώτη την πήρα και θέλω κι άλλη είναι υπέροχες και με φοβερό χαρακτήρα.

Αν βρείτε πού μπορώ να βρω πείτε μου.

yioyli, καλώς ήρθες, αλλά σε παρακαλώ να μη γράφεις με greeklish, γιατί απαγορεύονται από τους κανόνες του φόρουμ. Το μήνυμά σου διορθώθηκε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back