Τι γνώμη έχετε για την αμπούλα apothol;

mpoulaalekoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
Πήγα σήμερα στο pet-shop που συνήθως πηγαίνω και σε ένα ράφι είδα "αμπούλες γάτας" apothol. Εγώ πάντα έπαιρνα frontline αλλά μου κίνησε την περιέργεια καθώς η τιμή είναι ΚΟΥΦΗ!!!! 5,20 ευρώ τα 2 τεμάχια!!! Να το πάρω ή θα θρηνήσουμε θύματα?
Κάπου διάβασα πως το frontline μέχρι 1-2 χρόνια πριν,είχε την αποκλειστικότητα του να χρησιμοποιεί αυτή την ουσία που περιέχει και τώρα που "έσπασε" πια αυτή η δέσμευση, όλο και περισσότερες εταιρίες κατασκευάζουν παρόμοια προιόντα..Δεν ξέρω εάν αληθεύει, πάντως αυτό διάβασα..
Η κοπελίτσα πάντως που εργάζεται εκεί και με γνωρίζει, μου είπε πως είναι καλό και από περισυ έχει σημειώσει πολύ μεγάλη άνοδο πωλήσεων..! Κάποιος που να έχει εμπειρία???:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι γνώμη έχετε για την αμπούλα apothol??

Εγώ..πάντα θα λέω ότι για φάρμακα,μόνο ο κτηνίατρος είναι ο ειδικός.Οι πετσοπαδες είναι ΄'εμποροι.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σωστό! Συμφωνώ! Απλά ρωτάω εάν είναι ένα προιόν αξιόπιστο, δηλαδή εάν κάποιος κτηνίατρος πχ το έχει συστήσει σε κάποιον, γιατί και τα frontline ας πούμε, στα pet-shops τα πουλάνε....

Ναι..ναι..καλά κάνεις.:)Απλά σου λεω την άποψη μου γενικότερα.
Εγώ πάντως δεν την έχω ακούσει..αλλά δεν σημαίνει και τίποτα αυτό.Όμως η αλήθεια είναι ότι,ότι πληρώνεις..αυτό παίρνεις.Βέβαια τίποτα δεν είναι απόλυτο σε αυτή τη ζωή..αλλα γενικά εγώ..ότι είναι πολύ φτηνό,δεν το εμπιστεύομαι.Μιλάω όμως πάντα γενικά.:)

Σωστό σαν άποψη..Και εγώ περίπου έτσι κινούμαι απλά κάποιες φορές παίζει και ο παράγοντας "προσφορά" δηλαδή ίσως πασάρεται έτσι λόγω του ότι είναι καινούριο..Αλλά σαφώς με φάρμακα, δεν πρέπει να παίζει κανείς...

Σαφέστατα.Δεν ρωτάς και τον κτηνίατρο σου,αν δεν απαντήσει κανένας που να γνωρίζει,την επόμενη φορα που θα τον επισκεφτείς..έτσι στο τυχαίο;;:hehe::hehe::hehe:

χαχαχα! εγινε!!

:)Apothol ονομάζεται το πρώην Αntiphlebotome,θυμάμαι το χρησιμοποιούσαν περισσότερο για τις σκνίπες στα σκυλάκια σε μορφή spray..από γνωστούς μου άκουσα ότι δεν κάνει πολύ δουλειά σε ψύλλους..Αν όμως η γατούλα βρίσκεται μέσα στο σπίτι ίσως είναι μια χαρά αυτή η αμπούλα..αν την δοκιμάσετε περιμένουμε εντυπώσεις:)

Οκ!Ευχαριστώ για την απάντηση!! Ναι για μέσα στο σπίτι τη θέλω έτσι κι αλλιώς..Εάν είναι safe τότε θα την δοκίμαζα :) Εάν μάθω ότι είναι οκ και την χρησιμοποιήσω, τότε θα σας πω:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back