roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keveline
Νεοφερμένο μέλος
πολυ καλά τα λες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
Εγώ βάζω εφημερίδα κάτω από το σκαφάκι της γάτας και πολύ το ευχαριστιέμαι
Επιλέγω μάλιστα προσεκτικά τις σελίδες με αυτούς που τους έχω περισσότερο άχτι!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ε σιγα τωρα μην μας παθει και θλαση στα ουρα η γατα απο το μελανι της αφημεριδαςυπάρχει μόνο ένα σοβαρό αρνητικό. το μελάνι που υγραινεται από τα ούρα κολλάει στις πατούσες. εν συνεχεία με τη μέθοδο της καθαριότητας της γάτας περνάει παρα μέσα. μήπως υπάρχει μία έστω περίπτωση κάποια γάτα να νοσήσει από αυτό;
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΩΡΑΙΟΟΟ!!! πολυ καλα κανεις πολυ καλη η ιδεα σου .εγω να ομολογησω την αληθεια δεν το κανω αυτο, αλλα ειμαι συγουρος πως με 4 γατες που εχω δεν μενει φωτογραφια και αρθρο αποτιστοΚαι να προσθέσω κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα: όλοι αυτοί που φιγουράρουν στις σελίδες και τις γεμίζουν με τις μ...κίες τους παίρνουν ακριβώς αυτό που τους αξίζειΕγώ βάζω εφημερίδα κάτω από το σκαφάκι της γάτας και πολύ το ευχαριστιέμαι
Επιλέγω μάλιστα προσεκτικά τις σελίδες με αυτούς που τους έχω περισσότερο άχτι!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και να προσθέσω κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα: όλοι αυτοί που φιγουράρουν στις σελίδες και τις γεμίζουν με τις μ...κίες τους παίρνουν ακριβώς αυτό που τους αξίζειΕγώ βάζω εφημερίδα κάτω από το σκαφάκι της γάτας και πολύ το ευχαριστιέμαι
Επιλέγω μάλιστα προσεκτικά τις σελίδες με αυτούς που τους έχω περισσότερο άχτι!!!

roulis τι κάνει ο γατούλης όλα καλά;
πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και να προσθέσω κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα: όλοι αυτοί που φιγουράρουν στις σελίδες και τις γεμίζουν με τις μ...κίες τους παίρνουν ακριβώς αυτό που τους αξίζειΕγώ βάζω εφημερίδα κάτω από το σκαφάκι της γάτας και πολύ το ευχαριστιέμαι
Καλό!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool