Τι γράφουν οι εφημερίδες;

• Thread starter Thread starter roulis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

roulis

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο roulis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 62 ετών. Έχει γράψει 292 μηνύματα.
αν περιμενετε απο εμενα να σας πω τι γραφουν οι εφημεριδες ιδεα δεν εχω. αγοραστε μια οποια εσεις θελετε για να μαθετε. μετα ομως μην την πεταξετε στα σκουπιδια, γιατι εκτος του οτι ανακυκλωνετε μπορητε να την χρησιμοποιησετε στο σκαφακι της τουαλετας της γατας οπως ακριβος την αμμο.και αν η χαριτωμενη γατουλασας ειναι λιγο ιδιοτροπη το να παει κατευθειαν στην εφημεριδα εκει που μεχρι τωρα πειγενε στην ακριβη αμμο της δεν εχετε παρα να κανετε το εξης. κοβετε την εφημεριδα σε μικροτερα κοματια και την ανακατευεται με την αμμο την αλλη μερα κανετε το ιδιο αλλα με λιγοτερη αμμο και σιγα σιγα μεσα σε μια εβδομαδα καταργητε τελειος την αμμο. την μεθοδο αυτη την χρησημοποιησα εγω και τωρα οι 4 γατες μου εδω και 3 χρονια κανουν την αναγκη τους στο σκαφακι με τις εφημεριδες. το μονο αρνητικο ειναι οτι αλαζω παρα πολυ τακτικα τα χαρτια αλλα δε με ενοχλη γιατι με προμηθευει η γειτονια με τσαντες απο εφημεριδες. το θετικο ειναι οτι μυριζουν το ιδιο οι ακαθαρσιες, οτι ειναι τρομερα οικονομικο,και οτι τα ουρα απορωφουντε αμεσος, ενο στην αμμο οταν τα σκεπαζει η γατα κολανε κοκοι της αμμου στα ποδια της και λερωνουν ολο το σπιτι ασε που μπωρη να την καταπιουν ενο πλενωνται.προτηνω να το δοκιμασετε και με τα χρηματα που δεινατε για αμμο παρτε 4 με 5 κονσερβες να ταισετε τα αδεσποτα της γειτονια σας γιατι εγω αυτο κανω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευγε ρούλη,

πολυ καλά τα λες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

υπάρχει μόνο ένα σοβαρό αρνητικό. το μελάνι που υγραινεται από τα ούρα κολλάει στις πατούσες. εν συνεχεία με τη μέθοδο της καθαριότητας της γάτας περνάει παρα μέσα. μήπως υπάρχει μία έστω περίπτωση κάποια γάτα να νοσήσει από αυτό;

Και να προσθέσω κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα: όλοι αυτοί που φιγουράρουν στις σελίδες και τις γεμίζουν με τις μ...κίες τους παίρνουν ακριβώς αυτό που τους αξίζει :lol: Εγώ βάζω εφημερίδα κάτω από το σκαφάκι της γάτας και πολύ το ευχαριστιέμαι :lol: Επιλέγω μάλιστα προσεκτικά τις σελίδες με αυτούς που τους έχω περισσότερο άχτι!!!

υπάρχει μόνο ένα σοβαρό αρνητικό. το μελάνι που υγραινεται από τα ούρα κολλάει στις πατούσες. εν συνεχεία με τη μέθοδο της καθαριότητας της γάτας περνάει παρα μέσα. μήπως υπάρχει μία έστω περίπτωση κάποια γάτα να νοσήσει από αυτό;
Ε σιγα τωρα μην μας παθει και θλαση στα ουρα η γατα απο το μελανι της αφημεριδας

Και να προσθέσω κι ένα τεράστιο πλεονέκτημα: όλοι αυτοί που φιγουράρουν στις σελίδες και τις γεμίζουν με τις μ...κίες τους παίρνουν ακριβώς αυτό που τους αξίζει :lol: Εγώ βάζω εφημερίδα κάτω από το σκαφάκι της γάτας και πολύ το ευχαριστιέμαι :lol: Επιλέγω μάλιστα προσεκτικά τις σελίδες με αυτούς που τους έχω περισσότερο άχτι!!!
ΩΡΑΙΟΟΟ!!! πολυ καλα κανεις πολυ καλη η ιδεα σου .εγω να ομολογησω την αληθεια δεν το κανω αυτο, αλλα ειμαι συγουρος πως με 4 γατες που εχω δεν μενει φωτογραφια και αρθρο αποτιστο

:lol::lol::lol::lol::up::up::up:
roulis τι κάνει ο γατούλης όλα καλά;

Για γατούλα δεν ξέρω αλλά για σκυλάκι που του βάζανε να φάει σε εφημερίδα και δηλητηριάστηκε ξέρω σίγουρα.Ισως να είναι επικίνδυνο αν και σαν ιδέα είναι πολλύ καλή.

Καλό!!!:up::up::up::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back