Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Η μπορουμε να ανοιξουμε νεο θεμα για αυτον τον σκοπο και να αφησουμε αυτο ως εχει.
Τα διαδικαστικα τα βρισκουμε, το θεμα ειναι αν συμφωνουν ολοι οσοι εχουν παρει μερος στη συζητηση για τα βιβλια, ακομα κι αλλοι που θα θελησουν να μπουν τωρα στην κουβεντα μας.
Ε τι λετε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαχαχαχαχα, Bessy μου είσαι θεά! Τέλος! (εγώ που τώρα τελευταία διαβάζω λίγο ποίηση;
) Αλλά εγώ λέω να κάνουμε ΚΑΙ το άλλο! Εβδομαδιαία/καθημερινή ή ό,τι άλλο θέλετε Live ραδιοφωνική εκπομπή της Bessy, με τέτοια φωνή!! Να επιληφθούν επί του θέματος οι moderators παρακαλώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχαχα, Bessy μου είσαι θεά! Τέλος! (εγώ που τώρα τελευταία διαβάζω λίγο ποίηση;
)
Αλλά εγώ λέω να κάνουμε ΚΑΙ το άλλο! Εβδομαδιαία/καθημερινή ή ό,τι άλλο θέλετε Live ραδιοφωνική εκπομπή της Bessy, με τέτοια φωνή!! Να επιληφθούν επί του θέματος οι moderators παρακαλώ!![]()
Τωρα με εκανες και κοκκινησα. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καθολου γνωσεις επι του θεματος. Δεν ξερω καθολου πως γινεται μια ραδιοφωνικη εκπομπη, νομιζω πως η ενασχοληση με εναν ερασιτεχνικο ραδιοφωνικο σταθμο στα νιατα σου δεν αποτελει εμπειρια, ακομα και τοτε ημουν κυριως στα τηλεφωνα και τις αφιερωσεις. Βλεπετε εγω την προλαβα αυτη την εποχη, αλλα και παλι νομιζω πως ειμαι μαλλον ντροπαλη και θα κεκεδιζω!

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Φωτεινή μου, τελείωσες με τον Ζάχο?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Προσλαμβανεσαι.Εγώ θέλω και λέσχη και να είμαι βοηθός της Βάσως στην εκπομπή!!!!!!!Δεν έχω χρόνο για όλα αυτά βέβαια αλλά δεν πειράζει.Ο,τι προλαβαίνουμε.

Εγώ θέλω και λέσχη και να είμαι βοηθός της Βάσως στην εκπομπή!!!!!!!Δεν έχω χρόνο για όλα αυτά βέβαια αλλά δεν πειράζει.Ο,τι προλαβαίνουμε.
le chat noir όχι, δεν τον τελείωσα, διότι από το βιβλίο μου προς το τέλος λείπουν σελίδες....
Λάθος τυπογραφείου προφανώς...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
le chat noir όχι, δεν τον τελείωσα, διότι από το βιβλίο μου προς το τέλος λείπουν σελίδες....Λάθος τυπογραφείου προφανώς...
Κρίμα... Αρκετά σπαστικό δεν βρίσκεις? Στη θέση σου, θα το διέκοπτα και θα το πήγαινα να μου το αντικαταστήσουν, γιατί ξαφνικά στο τέλος, ενώ λείπουν σελίδες δεν λέει..διακόπτεται ο ειρμός.
Κι όμως, μου έχει συμβεί αυτή η περίπτωση πριν 2 χρόνια περίπου και το πήγα και μου το αντικατέστησαν. Δεν είμαι σίγουρη,
αλλά αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να το πας στον εκδοτικό οίκο και να σου δώσουν καινούργιο (χωρίς καμιά επιβάρυνση εννοείται).
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
Tragic!!!όντως να το πας να σου το αλλάξουν. Αυτό είναι φοβερή γκαντεμιά!le chat noir όχι, δεν τον τελείωσα, διότι από το βιβλίο μου προς το τέλος λείπουν σελίδες....Λάθος τυπογραφείου προφανώς...
Τι καλό διαβάσατε στις γιορτές κορίτσια μου?
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
) στο διαστημα, τα αστρα δηλαδη που εχουν υποστει υπερκαταρευση, ενα σταδιο μετα το αστρο νετρονιων και διαβασα και ενα βιβλιο της Αγκαθα Κριστι που λεγεται "Συντροφοι στο εγκλημα" και ειναι μια συνηθισμενη ιστορια της Κριστι, μονο που δεν εχει Πουαρω και μις Μαρπλ.Το βιβλιο του Χωκινς που διαβαζω εδω και κααααμποσο καιρο, το προχωρησα αλλες δυο σελιδες, δεν μου παει βρε παιδι μου αυτο το βιβλιο!

Τωρα συνεχιζω την "εξαφανιση του Πατο" με ηρεμια και με πολυ κεφι. Ξεκινησα επισης ενα βιβλιο που μου εκαναν δωρο και λεγεται "ενα υπεροχο μυστηριο". Ειναι γραμμενο απο εναν συγγραφεα που λεγεται Ελις Πιτερς και διαδραματιζεται γυρω στο 1.141 μΧ. Οι μεχρι στγμης εντυπωσεις μου ( το ξεκινησα σημερα ) ειναι αριστες. Σκοπευω να ξεκινησω επισης για τα μεσημερια και αλλο ενα της Αγκαθα Κριστι, θα δω ποιο ή θα ξαναδιαβασω τα περιοδικα μου του Discovery and Science.
Σειρα σας.

FELINE ANGELS
Νεοφερμένο μέλος
Μήπως έχετε να προτείνετε κάποιο βιβλίο σχετικό;
Τώρα διαβάζω το "Τα ζώα σε μετάφραση" και "Aggression in dogs", Brenda Allof.
.Χθες σκέφτηκα να ξεκινήσω το αμερικανικό ταμπλόιντ (χρόνια ήθελα να διαβάσω Ελλρόυ αλλά με απέτρεπε πάντα η τιμή... Τώρα το βρήκα προσφορά 5€, κάτι τέτοιο!). Θα σας πω εντυπώσεις αν το ξεκινήσω τελικά διότι σε 1,5 βδομάδα παραδίδω κι άλλη εργασία οπότε θα εξαρτηθεί από τον χρόνο μου... Καλημέρα σε όλους!
le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

Είναι ωραία διηγηματάκια μεν αλλά δεν έχουν την μαγεία των βιβλίων του Σμιτ, τύπου "Αγαπητέ Θεε" κλπ. Ας είναι όμως, πολύ ευχάριστα διαβάζονται!!Επίσης δεν θυμάμαι αν σας είπα, αλλά το αγόρι μου, μου χάρισε την Πρωτοχρονιά "την μέθοδο της Ορλεάνης" της Φακίνου.Το έχω βάλει στο τραπεζάκι του σαλονιού και το ζαχαρώνω, μέχρι να τελειώσω το προηγούμενο και να το ξεκινήσω. Έχει κανείς καμία γνώμη?
Η μέθοδος της Ορλεάνης καλή ήταν θυμάμαι αλλά όχι όσο το πρώτο... Τώρα έβλεπα ποια άλλα έχω, έχω και την Αστραδενή, αλλά να μην το θυμάμαι καθόλου; Μα καθόλου; Και το διάβασα το καλοκαίρι του 2010!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Εμενα μου αρεσει πολυ το θεμα της ψυχαναλυσης, εχω τρελλα με αυτα απο μικρη.Θέλετε να ανοίξουμε ένα θέμα ψυχανάλυσης;;.
Σκεφτομουνα ομως και κατι αλλο, να ανοιγαμε ενα θεματακι σαν κουιζ με ερωτησεις περιεργες για να δουμε τι πραγματα γνωριζουμε και να μαθουμε και καποια που ισως δεν γνωριζουμε. Ακομα το σκεφτομαι βεβαια, προσπαθω να δω πως μπορει να γινει και αν θα ειναι χρησιμο και θα εχει περαση.
Για παραδειγμα: Γιατι ο ρολος της Λασι παιζοταν παντα απο αρσενικο σκυλο;

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος

Black Kitten
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 31 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool