Τι διαβάζετε τώρα;

Σε πολύ μεγάλο όμως..το ίδιο και με το δεύτερο που πρότεινες..την υπόθεση jacob!!!A!δεν πάει άλλο..θα σας κόψω.Με εσάς, που έχω μπλέξει, σε λίγο καιρό θα αρχίσω να ληστεύω βιβλιοπωλεία!!:P
Να φανταστείς ότι για 29 εβδομάδες ήταν στη λίστα των best seller των New York Times:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν αντέχω να μην το μοιραστώ με τους βιβλιοφάγους φίλους μου!

Το χαρτί δεν πεθαίνει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και ψάρωσα, ότι θα διαφημίζει όντως την έντυπη μορφή υλικού και έμεινα λίγο στο τέλος..ομολογουμένως είναι πολύ πετυχημένο!!!

Αριστούργημα!!!!! Και πολύ επίκαιρο, γιατί γκρίνιαξα χθες στον καλό μου που δε βρίσκω βιβλίο του Γιασμίνα Χάντρα στα ελληνικά ή αγγλικά, και μου κάνει "ε κατέβασε κανένα e-book, τι αγοράζεις κι εσύ"... Θα του το δείξω απόψε. :devil:

Εγώ προσπαθώ να συνεχίσω το Μυστικό πόλεμο του Δον Εμμάνουελ, του Λουί Ντε Μπερνιέρ, αλλά δεν έχω "κολλήσει"...

Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από τη ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του Δον Κιχώτη Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σέξπιρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.

Στην Καταλονία, την ημέρα αυτή εορτάζεται η Μέρα των Βιβλίων και των Ρόδων, μία τοπική παραλλαγή της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου, που συνδυάζεται με την εορτή του προστάτη της περιοχής, Αγίου Γεωργίου. Με το σύνθημα «Ένα τριαντάφυλλο για την αγάπη, ένα βιβλίο για πάντα», ο άνδρας θα χαρίσει στην αγαπημένη του ένα τριαντάφυλλο κι αυτή θα του το ανταποδώσει με ένα βιβλίο.

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων, ο περίφημος δρόμος της Βαρκελώνης «Λα Ράμπλα», η πιο ζωντανή γωνιά της πόλης, «ο μόνος δρόμος, που δεν ήθελα να τελείωνε ποτέ», όπως είχε πει κάποτε ο Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Εκτιμάται ότι μόνο την ημέρα αυτή διακινούνται στην Βαρκελώνη 500.000 βιβλία και 4 εκατομμύρια τριαντάφυλλα.

Πηγή

«Οι κληρονόμοι του Νίλσον» - Ιωάννου Ιωάννης
Είναι μια αστυνομική νουβέλα με ωραία πλοκή και εξαιρετική γραφή. Θυμίζει λίγο Άγκαθα Κρίστι με την έννοια ότι μαθαίνεις στο τέλος τον ένοχο και μένεις με το στόμα ανοιχτό όταν αποκαλύπτεται το σκεπτικό του ντετέκτιβ. Κατά τα άλλα δεν υπάρχουν ομοιότητες με άλλα κλασικά βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας. Το πιο θετικό του στοιχείο για ‘μένα νομίζω ότι είναι ότι δε σε αφήνει να το κλείσεις, γιατί κάθε κεφάλαιο προσθέτει και κάτι νέο στην ιστορία επηρεάζοντας την εξέλιξή της. Έτσι θέλεις να το τελειώσεις σε μια ανάγνωση. Στη ιστοσελίδα https://johnioannou.tk/ μπορείτε να βρείτε τα πρώτα πέντε κεφάλαια. Διαβάστε το και θα με θυμηθείτε!
P.S. Αυτό το βιβλίο θα γινόταν πολύ καλή ταινία : )

Καλησπέρα σε όλους! Διάβασα ένα βιβλίο που είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει.
Ο τίτλος είναι ένας γάτος που τον έλεγαν Μπομπ...
Δείτε την ανάρτηση που έβαλα στο μπλογκ μου και θα καταλάβετε!

https://voltitses.blogspot.gr/2013/05/blog-post_22.html

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

α έχεις δίκιο!!!!είχα διαβασει για την ιστορια πριν καιρο σε ενα περιοδικο:)
έφτασε κι Ελλάδα?:/:χαμπάρι δεν πήρα,να είσαι καλά !!!!!!
θα πάω να το πάρω:D

Είναι ένα βιβλίο που νομίζω ότι θα το λατρέψουν όλοι οι χρήστες αυτού του φόρουμ!
Αλήθεια οι πορτοκαλοί γατούλιδες είναι πιο ζωηροί;

Είναι ένα βιβλίο που νομίζω ότι θα το λατρέψουν όλοι οι χρήστες αυτού του φόρουμ!
Αλήθεια οι πορτοκαλοί γατούλιδες είναι πιο ζωηροί;

τι να σου πω,δεν ξέρω!τώρα έχω ένα ασπροπορτοκαλί,ήταν χτυπημενο αλλα αναρρώνει και είναι καλα και παιζει!είναι πολύ ήσυχο και καλό και παιχνιδιάρικο!!!
σίγουρα όμως πιο τρελά από τα μαυράκια δεν υπάρχουν!!!!!:whistle::whistle:

Αγόρασα πρόσφατα αυτό το βιβλίο αν και ακόμα δεν το έχω διαβάσει. Πρέπει να είναι μια πολύ τρυφερή ιστορία που όλοι μας θα απολαμβάναμε :)

ενα εχω να πω, η ΄ουρανια προφητεια΄ μου αλλαξε τη ζωη. ευχαριστω εναν πολυ καλο φιλο που μου το προτεινε!να το διαβασετε...

ενα εχω να πω, η ΄ουρανια προφητεια΄ μου αλλαξε τη ζωη. ευχαριστω εναν πολυ καλο φιλο που μου το προτεινε!να το διαβασετε...

:hmm:Υποθέτω ήρθε καιρός να το διαβάσω επιτέλους. Το έχω χρόνια στη βιβλιοθήκη μου, έχω διαβάσει άλλα που αγόρασα μεταγενέστερα, αλλά το συγκεκριμένο όχι ακόμα...:redface:

Αν σας περισσεύει κανένα ευρουλάκι (ή κι αν δεν σας περισσεύει, αλλά αγαπάτε τα βιβλία όσο και τις γάτες:P), προτείνω να επισκεφτείτε την έκθεση βιβλίου στο πεδίο του Άρεως. Έχει βιβλία κάθε είδους, σε πολύ καλές τιμές, σε όλες τις εκδόσεις. Αγόρασα "Ο έρωτας στα χρόνια της χολέρας" με 9 ευρώ(!).
3 βιβλία του Γ.Ξενόπουλου με 10 ευρώ(!). Προλαβαίνετε μέχρι την επόμενη Κυριακή που θα είναι η τελευταία ημέρα.:book:

αγαπημενη μου φιλεναδα,πονεμενη μου,λατρεμενη μου,που δε σ εχω δει ποτε απο κοντα αλλα σε νιωθω δικο μου ανθρωπο(δε σ εχω ξεχασει βασουλα,απλα.....καταλαβαινεις τα παιξα με το τελευταιο χτυπημα).
λοιπον διαβασα ''το ποταμι της ζωης μου''του αξεχαστου μιμη φωτοπουλου.
τι απεκομισα απ το βιβλιο;πολλα!!!!!!!
πρωτον εγραψα τους κακους εκει που επρεπε και πολυ αργησα δλδ,ειδα τη ζωη ενα κλικ αλλιωτικη,χαμογελασα στον ηλιο,στις γατουλες,οσες ζουν τουλαχιστον,κι αραξα κατω απο ενα αρμυρικι μαζι με τα παιδια μου και φιλαρακια των παιδιων μου κι ετσι θα τη βγαλω απο δω και περα,σ αυτο τον τοπο μονο ετσι επιβιωνεις τελικα!!!!!!!!!!
υγ τ'αδεσποτακια ειναι ολα καλα,οπως στα εχω περιγραψει!!!!!φιλια θα σε παρω μια λογικη ωρα τηλ!!!!!

αγαπημενη μου φιλεναδα,πονεμενη μου,λατρεμενη μου,που δε σ εχω δει ποτε απο κοντα αλλα σε νιωθω δικο μου ανθρωπο(δε σ εχω ξεχασει βασουλα,απλα.....καταλαβαινεις τα παιξα με το τελευταιο χτυπημα).
λοιπον διαβασα ''το ποταμι της ζωης μου''του αξεχαστου μιμη φωτοπουλου.
τι απεκομισα απ το βιβλιο;πολλα!!!!!!!
πρωτον εγραψα τους κακους εκει που επρεπε και πολυ αργησα δλδ,ειδα τη ζωη ενα κλικ αλλιωτικη,χαμογελασα στον ηλιο,στις γατουλες,οσες ζουν τουλαχιστον,κι αραξα κατω απο ενα αρμυρικι μαζι με τα παιδια μου και φιλαρακια των παιδιων μου κι ετσι θα τη βγαλω απο δω και περα,σ αυτο τον τοπο μονο ετσι επιβιωνεις τελικα!!!!!!!!!!
υγ τ'αδεσποτακια ειναι ολα καλα,οπως στα εχω περιγραψει!!!!!φιλια θα σε παρω μια λογικη ωρα τηλ!!!!!
:bigarmhug Δεν σε παρεξηγησα βρε χαζουλα, μη νομιζεις και σε εμενα συμβαινουν πολλα και διαφορα. Θα περιμενω τηλεφωνημα σου να τα πουμε, οσο για το βιβλιο θα το εχω στα υπ' οψιν για οταν θα εχω λεφτα να παρω καποιο καινουργιο.;)

μωρε κατι μου πε η αδελφη μου,αλλα δεν το χω ψαξει για μια οργανωση,ομαδα κατι τετοιο που αφηνει σε διαφορα μερη της αθηνας διαβασμενα βιβλια,με την προυποθεση να τα παρει καποιος να τα διαβασει και να τα ξαναφησει,θα το ψαξω και θα σου πω,αλλα ωραιο ακουγεται,η οικονομικη κριση κανει τον ανθρωπο εφευρετικο τελικα!!!!!!!!!!!

Αυτό υπάρχει χρόνια τώρα, πολύ πριν την κρίση και λέγεται bookcrossing. Νομίζω υπάρχει και ιστοσελίδα και μπαίνεις και δηλώνεις πού το άφησες. Δεν ισχύει μόνο για Αθήνα, εγώ είχα βρει ένα στη Θεσσαλονίκη και το άφησα στο τρένο για Αθήνα! ;) Πάντα όμως υπάρχουν και οι δανειστικές βιβλιοθήκες, είναι κρίμα να μην τις εκμεταλλεύονται όσοι μένουν στις πόλεις. Διότι στην επαρχία δύσκολα τα πράγματα! :)

στο νησι δεν υπαρχει βιβλιοθηκη,εκτος απ την βιβλιοθηκη του μοναστηριου ανεκτιμητης αξιας που δεν μπορει να παει ο καθενας φυσικα να τα δει.αλλα βιβλιοθηκη εδω δεν εχουμε δυστυχως,κατι κανουν τα σχολεια,αλλα δεν αρκει.αν πω οτι κανω κατι αναλογο στην πατμο,δε θα το ξαναβρω το βιβλιο μου,ουτε θα το διαβασει και κανεις.ακουστε εθιμο ρε παιδια,αν εχετε το θεο σας δλδ.εδω του αι γιαννιου στις φωτιες καινε βιβλια σχολικα περισσοτερο.και ποσταρουν στο φεις μπουκ τη φωτια απαραδεκτο!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back