Τι είδους γάτας είστε;

Psycho Kitty βγήκε ο καλός μου. Θεέ μου βοήθησε τα παιδιά μας. Με μια μάνα ρεμάλι και ένα ψύχο πατέρα τι ελπίδες έχουν; Πάντως τώρα εξηγούνται πολλά!!!!!:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alley Cat! You're a wheelin' & dealin' kind of cat who not only has the unique ability to take things in stride, but let it be known you're smarter than you look.

Ναι ε? Δεν το ηξερα οτι ειμαι ετσι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aristocat! You're a sophisticated cat, proud to hold your head up high even when somebody ruins your day. You do have your bad hairball days, but instead of freaking out over something, you'd much rather take it in stride and move on... :D

Κι εγώ Aristocat βγήκα παίδες :)

Aristocat! You're a sophisticated cat, proud to hold your head up high even when somebody ruins your day. You do have your bad hairball days, but instead of freaking out over something, you'd much rather take it in stride and move on.:happy:

ααααααααα πολλες αριστογατες εχουμε εδω μεσα εγω θα κανω παρεα μονο με την νερινα που μου αρεσουν τα ρεμαλια

Αυτά είναι τα δικά μου αποτελέσματα.....
1076489127_resvampire.jpg

Psycho Kitty! You don't like to be crossed and will take it out on anyone who is stupid enough to try!

Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί με το Psycho Kitty!
Εγώ είμαι άγγελος χωρίς φτερά!!!!! :whistle: :whistle:

Εδώ κολλάει μια δημοσκόπηση!

Για να μην ξεχνιόμαστε!

Ξανανεβάζω το post γιατί έχουμε καινούργιους στο site, έτσι για να ξέρουμε με ποιους συνδιαλεγόμαστε!!!!!!:cool:

χαχαχααααα συμφωνω

1076485423_reskrolowa.jpg

Aristocat! You're a sophisticated cat, proud to hold your head up high even when somebody ruins your day. You do have your bad hairball days, but instead of freaking out over something, you'd much rather take it in stride and move on.

Μάλλον δε χαμπαριάζω με τίποτα...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back