yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
- με τη γρια και τα 12 πνιγμενα γατακια και
- το αλλο με το αρρωστο γατακι της κοτζια
- το παρατημένο γαιδουράκι
Απ οτι φαινεται τα κυρια θεματα που μας απασχολουν ειναι:
- Τα αδεσποτα και οι συνθηκες διαβιωσης- στειρωσεις
- Η κακοποιηση ζωου
- Η κακομεταχειριση-εκμεταλευση απο τα πετ σοπ
Για παραδειγμα μια πρωτη ιδεα ειναι να φτιαξουμε ενα κειμενο στανταρ για καταγγελιες σε δήμους και σε περιστατικα οπως το γαιδουρακι να το εχουμε ετοιμο για να το στελνουμε.
Περιμένω τις δικές σας.. brainstorming

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
θα στην πω απο το τηλεφωνο η με πμΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
αχ ναι χρειαζονται σιγουρα χρηματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδη θεωρω πως πολλοι θα ηθελαν να δωσουν χρηματα-αλλα δεν το κανουν για διαφορους λογους οπως πχ δεν εχουν πολλα-αλλοι δεν εχιυν ενημερωση για το που θα το δωσουν-αλλοι δεν τους βολευει να τρεχουν σε τραπεζες κτλ- λεω εγω τωρα να δημιουργηθουν ομαδες εθελοντων που θα τους στηριξουν οι φιλοζωικες δινοντας τους καποιες αφισες-η πλακατ η κονκαρδες[για να φανει οτι δεν ειναι απαταιωνες]και να ξεχυθουν στους δρομους για 1-2 ημερες με το συνθημα ας πουμε [[1 ευρω για τα αδεσποτα]]ζητωντας απο τον κοσμο 1 μονο ευρω θελω να πιστευω πως πολλοι και ειδικα νεοι-και αλλοι ισως και απο ντροπη- θα κανουν την κινηση να δωσουν ενα τοσο ασημαντο ποσο γιαυτους αλλα πολυ σημαντικο για τα αδεσποτα αν πετυχει ολο αυτο και μαζευτουν πολλα-πολλα ευρω
τι λες ασημινα ειναι εφικτο κατι τετοιο...πολλες φορες οταν ζηταμε αρκευα χρηματα το σκεπτονται οι αλλοι-1 ευρω ομως τι αξια εχει μωρε....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το θεμα ειναι οτι αυτες οι ομαδες συνηθωςπληρωνονται και οι ιλοζωκες ειναι παντα φτωχες.. θα επρεπε να ειναι εθελοντες μας, και που να μη ντρεπονται...(εχουμε πολλους ντροπαλους και αφανεις εθελοντες συνηθως)

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω αν γινει μεχρι τις 15 ιουνιου η μετα απο τις 5 σεπτεμβριου ειμαι μεσα-ουτε ντρεπομαι-ουτε τιποτα,,αν και στη βραση κολλαει το σιδερο-οσο γρηγοροτερα το κανουμε τοσο καλυτερα...το να διαθεσεις 5-6 ωρες ας πουμε μια μονο μερα δεν ειναι και πολυ...Εχεις δίκιο πολυ καλη ιδέα.. εχουμε βέβαια κουμπαραδες κι εχω ετοιμασει αφισσουλες με τα στοιχεια μας που σιγα σιγα θελω να βαλω στα πετ σοπ, αλλα μια τετοια μαζική κινηση ειναι πολυ καλη..
Το θεμα ειναι οτι αυτες οι ομαδες συνηθωςπληρωνονται και οι ιλοζωκες ειναι παντα φτωχες.. θα επρεπε να ειναι εθελοντες μας, και που να μη ντρεπονται...(εχουμε πολλους ντροπαλους και αφανεις εθελοντες συνηθως)![]()
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα είμαι σε παρένθεση ως προς τη συμμετοχή όμως λόγω χρόνου. Δηλαδή κανονίζετε και θα προσπαθήσω να έρθω.
Μαρίνα
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καθε πολη θα κανει την δικη της ομαδα[αν συμφωνειτε με την ιδεα]απλα εσεις απο τις φιλοζωικες να μας προμηθευσετε με καταλληλα μεσα ετσι ωστε να μην ειναι παρανομο η αυθαιρετο ολο αυτο-εγω πχ ειμαι απο θεσσαλονικη-αν το δουμε σοβαρα μπορουμε απλα να το οργανωσουμε πανελλαδικος την ιδια μερα-οσο μπορει ο καθε ενας μας 2-3-4 ωρες,,,οσα ευρω μαζευτουν κερδος θα ειναι,,Καλημέρα, θα ήθελα να συμμετέχω και εγώ όταν το κανονίσετε. Άσχετα με το που θα δώσετε τα χρήματα.
Θα είμαι σε παρένθεση ως προς τη συμμετοχή όμως λόγω χρόνου. Δηλαδή κανονίζετε και θα προσπαθήσω να έρθω.
Μαρίνα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το θεμα ειναι να βρεθουν κι εδω κι εκει ατομα να το κανουν με υλικο που θα δανεισουν τα σωματεια κα μετα μοιραζουμε οσα μαζευτουν στα μερη που θελουμε και εχουμε απο πριν συμφωνησει...
Θα ηταν καλο να μαζευτει μια ομαδουλα 3-4 ατομων τολμηρων με κουμπαραδες ( κατα συμπτωση εχω εναν που εινα γεματος γατουλες απ εξω) και με καποια σταντ η ποστερ για τα αδεσποτα.Νομιζω τον κουμπαρα μου τοην ειχα παρει απο καταστημα με ενα ευρω.. θα κοιταξω αν βρω κι αλλους.. η εχουμε κατι διαφανους με τα σηματα των αωματειων απ εξω, θα μπορουσαμε να φτιαχουμε εναν που να λεει αδεσποτα πχ
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Θα ηταν καλυτερα να οργανωθει μια κοινη μερα πχ σαν τη 2 Ιουνη που ειναι της προστασιας των ζωων κι αν κανεις εχει γνωστο σε ραδιόφωνο να το προωθησει
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια,,στην αρχη φοβομουν να το πω μηπως και φανει γελοιο,,το ποσο αυτο ειναι μηδαμινο και ισως εχουμε μεγαλη ανταποκριση-αφου μπορουν ολα τα πορτοφολια να το δωσουν,,,,οποτε περιμενουμε εθελοντες απο καθε μερος της ελλαδαςΚικη πιασε κοκκινο ιδια ιδεα ειχαμε
Θα ηταν καλυτερα να οργανωθει μια κοινη μερα πχ σαν τη 2 Ιουνη που ειναι της προστασιας των ζωων κι αν κανεις εχει γνωστο σε ραδιόφωνο να το προωθησει
ruko
Διάσημο μέλος
Δηλώνω συμμετοχή στο αθηναϊκό τιμ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
καθε πολη θα κανει την δικη της ομαδα[αν συμφωνειτε με την ιδεα]απλα εσεις απο τις φιλοζωικες να μας προμηθευσετε με καταλληλα μεσα ετσι ωστε να μην ειναι παρανομο η αυθαιρετο ολο αυτο-εγω πχ ειμαι απο θεσσαλονικη-αν το δουμε σοβαρα μπορουμε απλα να το οργανωσουμε πανελλαδικος την ιδια μερα-οσο μπορει ο καθε ενας μας 2-3-4 ωρες,,,οσα ευρω μαζευτουν κερδος θα ειναι,,
Να μιλησεις με το καταφύγιο ζώων στη Θεσσαλονίκη, ξέρω ότι κανουν τελεια δουλεια με ελαχιστα εσοδα...
Για Αθηνα μπορω να σας βοηθησω στην οργανωση, αυτο με το ενα ευρω το ειχαμε κανει καποτε, δεν επιασε ομως γιατι καναμε κατι αλλο πιο δυνατο και θελαμε αυτη την εποχη να το ξανακανουμε.
Το προβλημα που αντιμετωπιζουμε με κατι τετοια, ειναι οτι αρκετοι που δινουν ενα ευρω σου λενε μετα, "εγω σε βοηθησα, παρε τωρα τη γεννα της σκυλας / γατας μου", γιατι ειμαι κατα της στειρωσης αλλα αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα...

Μαρινα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ούτε για τα κάλαντα μικρή δεν έχω βγει...
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
μια ιδεα εδωσα για το ενα ευρω γιατι θεωρω πως ειναι κατι που οι περισσοτεροι μπορουν να δωσουν-τωρα αν υπαρχει κατι καλυτερο να γινει σαφως και να γινει ,,,πες μας τι εχεις στο μυαλο σου,,λεγοντας ολοι κατι ισως καταληξουμε στο καλυτερο δυνατο αποτελεσμα,,οσο γιαυτους που θα δωσουν καιο θα ζηταν ανταλλαγματα μετα-το ξερω πως θα ειναι αρκετοι-αλλα θεωρω πως ειτε ετσι ειτε αλλιως παλι θα παρατησουν τα μωρα του ζωου τους σε σας αν ετσι τους βολευει,,,η το χειροτερο θα τα παρατησουν στο δρομοΝα μιλησεις με το καταφύγιο ζώων στη Θεσσαλονίκη, ξέρω ότι κανουν τελεια δουλεια με ελαχιστα εσοδα...
Για Αθηνα μπορω να σας βοηθησω στην οργανωση, αυτο με το ενα ευρω το ειχαμε κανει καποτε, δεν επιασε ομως γιατι καναμε κατι αλλο πιο δυνατο και θελαμε αυτη την εποχη να το ξανακανουμε.
Το προβλημα που αντιμετωπιζουμε με κατι τετοια, ειναι οτι αρκετοι που δινουν ενα ευρω σου λενε μετα, "εγω σε βοηθησα, παρε τωρα τη γεννα της σκυλας / γατας μου", γιατι ειμαι κατα της στειρωσης αλλα αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα...
Μαρινα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ας δωσουν κατι παραπανω να φτιαχτει και νοσοκομειο η καταφυγιο γιατι αυτο της χατζημανωλη δε φτανει για ολα.. αυτο εννοεις μαρινα??/ λες να θελουν κι αυτοι να συμμετεχουν???μπορεις να τους μιλησεις αν τους ξερεις???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
μια ιδεα εδωσα για το ενα ευρω γιατι θεωρω πως ειναι κατι που οι περισσοτεροι μπορουν να δωσουν-τωρα αν υπαρχει κατι καλυτερο να γινει σαφως και να γινει ,,,πες μας τι εχεις στο μυαλο σου,,λεγοντας ολοι κατι ισως καταληξουμε στο καλυτερο δυνατο αποτελεσμα,,οσο γιαυτους που θα δωσουν καιο θα ζηταν ανταλλαγματα μετα-το ξερω πως θα ειναι αρκετοι-αλλα θεωρω πως ειτε ετσι ειτε αλλιως παλι θα παρατησουν τα μωρα του ζωου τους σε σας αν ετσι τους βολευει,,,η το χειροτερο θα τα παρατησουν στο δρομο
Όχι δεν έχω άλλη ιδέα, μια χαρά είναι αυτή και ταυτίζεται απόλυτα με την ιδέα που είχαν προτείνει και κάποιοι δικοί μας.
Το άλλο είναι μέσα στο πρόγραμμα.
Μαρίνα
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με την ευκαιρια θα τους ενημερωνουμε κι ολα για το οτι δεν μπορουν να τ αφησουν καπου γιατι εχουμε μονο σπιτια φιλοξενιας.. εκει το ξανασκεφτονται εχεχεχεας δωσουν κατι παραπανω να φτιαχτει και νοσοκομειο η καταφυγιο γιατι αυτο της χατζημανωλη δε φτανει για ολα.. αυτο εννοεις μαρινα??/ λες να θελουν κι αυτοι να συμμετεχουν???μπορεις να τους μιλησεις αν τους ξερεις???
Ναι τους ξέρω... η Χαντζημανώλη είναι απίστευτη... μόνο που τα έχει παίξει και δε προλαβαίνει ούτε να μιλήσει με τους εθελοντές... το είχα πάθει παλιά αυτό, χάνεις κόσμο έτσι, δε λέει. Αλλά την καταλαβαίνω απόλυτα και όσο μπορώ τους υποστηρίζω γιατί ξέρω τι καταπληκτική δουλειά κάνουν.
Μαρίνα
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Καλυτερο θα ηταν να αναθεσει την ενημερωση σε καποιον αλλο, δεν γινεται ενα ατομο να τα προλαβαινει ολα.Αν εχει ατομο δικο της μπορω να το μαθω να ενημερωνει.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
ακριβως,,οσα σωματεια κανουν δουλεια αξιζει να βοηθηθουν,,,δεν θα δουμε ποιος ειναι που και εκει θα επικεντρωσουμε το ενδιαφερον μας,,ολοι για το ιδιο πραγμα προσπαθουν.μακαρι να καταφερουμε να οργανωσουμε κατι για τις 2 ιουνιου και να μην μεινουμε μονο σε λογια-εστω 5-6 ατομα απο καθε πολη να βρεθουν...//για λιγες ωρες μονο και οτι γινει,,δεν θα κλεψουμε,,την βοηθεια του κοσμου θα ζητησουμε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool