rotonda
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
νομιζω πως θα το δει η γιασμιν αυτο -και η μαρινα για την αθηνα-αλλοστε απο οτι ειδα εχει ξαναγινει στην αθηνα-και εγω το τονισα πως πρεπει να παρουμε τα απαραιτητα μετρα ωστε να μην ειναι παρανομοΜια "πρακτική" ερώτηση: για να κάνει κάποιος έρανο δεν χρειάζεται ειδική άδεια;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πες της αν θελει επειδη ειμαι υπευθυνη ενημερωσης νεων μελών στον αργο μπορω να ενημερωνω και δικους της για το καταφυγιο.. ολα τα φιλοζωικα τα ιδια χρειαζονται πανω κατω.. μονο να μου πει τι να τονίζω.
Καλυτερο θα ηταν να αναθεσει την ενημερωση σε καποιον αλλο, δεν γινεται ενα ατομο να τα προλαβαινει ολα.Αν εχει ατομο δικο της μπορω να το μαθω να ενημερωνει.
Στείλε μου ένα e-mail please για να σου δώσω τα στοιχεία της. Νομίζω είναι καλύτερα να μιλήσετε απευθείας.
dragonfly-kishar
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μια "πρακτική" ερώτηση: για να κάνει κάποιος έρανο δεν χρειάζεται ειδική άδεια;
Αυτό πήγα να γράψω τώρα. Πρέπει να το τσεκαρω αυτό, νομίζω ότι ισχύει.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ονομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Τηλέφωνο:
Θέμα: Διαμαρτυρία για εγκατάσταση τσίρκου με ζώα
Κύριε Δήμαρχε,
Πληροφορήθηκα ότι στο δήμο σας έχει εγκατασταθεί τσίρκο με ζώα, και με το παρόν μήνυμά μου θα ήθελα να σας εκφράσω τη διαμαρτυρία μου για το γεγονός αυτό, καθώς επίσης και την έκκλησή μου να απαγορεύσετε τη λειτουργία του.
Και αυτό Κύριε δήμαρχε, γιατί το τσίρκο με ζώα δεν είναι θέαμα για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά ένα βασανιστήριο ζώων πολύ καλά καμουφλαρισμένο με πολύχρωμα φώτα και ευχάριστη μουσική. Πίσω από αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα κρύβεται ο πόνος και ο τρόμος που βιώνουν τα ζώα, και ο θεατής στην πραγματικότητα διασκεδάζει με τον πόνο του αιχμαλώτου.
Πολλές φορές παραπλανιέται ο θεατής από τη σκέψη ότι θα δουν τα παιδιά του ζώα που δεν έχουν δει ποτέ από κοντά, και γίνονται έτσι συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράττεται, τόσο στο παρασκήνιο, οσο και στα μάτια του μπροστά.
Κύριε δήμαρχε το κάθε ζώο υπάρχει για να ζει στο δικό του περιβάλλον, και θεωρώ προτιμότερο να μην δούμε ποτέ ζώα από κοντά παρά η επιθυμία μας να γίνεται αιτία να βασανίζονται.
Θα χαιρόμουν πολύ αν ο δήμος σας συμπεριλαμβάνονταν στον κατάλογο (Δήμοι Αγρινίου, Αναβύσσου, Γλυκών Νερών, Ελευσίνας, Ελευθερού, Ερεσσού Μυτιλήνης, Ηρακλείου Κρήτης, Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Καβάλας, Καλαμαριάς, Κομοτηνής, Λαμίας, Λαυρίου, Λέσβου, Μαρκόπουλου, Μαλίων Κρήτης, Ν. Μάκρης, Ξάνθης, Πάτρας, Πρέβεζας) των δήμων που έχουν απαγορεύσει και επιμείνει στην απαγόρευση, εγκατάστασης τσίρκου με ζώα.
Κύριε δήμαρχε, μεταξύ εσόδων και ανθρωπιάς, επιλέξτε το δεύτερο.
Ευχαριστώ πολύ
Ενας ευαισθητοποιημένος πολίτης του δήμου σας
χριστινα
Διάσημο μέλος
Και η ιδεα πολύ καλή για το 1 ευρω. (ή αν θελησετε παραπανω)
Παιδια εγω δεν ντρεπομαι καθολου να βγω στο δρομο. Αλλα αν βγω θα μεινω κι όλας στο δρομο.
Τον Γιαννη τον ξερουνε και οι πετρες εδω και δεν θα ηταν καλο...
Αλλα ευχαριστως να συμβαλλω προσωπικα ή να πω σε καποιους γνωστους μου, φιλοζωους και μη να συνδραμουν εστω με 1 ευρω
(χαρην γνωριμιας ας πουμε....)
Οχι πως εχω πολλούς γνωστους αλλα όλο και κατι θα γινει κι όλα βοηθανε, ε;
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
πανε πιασε τα ξαδερφια μου και ζητα τους,,,το κειμενακι για το τσιρκο πολύ μου αρεσε. Θα το στειλω κι εγω στο δικο μου Δημο.
Και η ιδεα πολύ καλή για το 1 ευρω. (ή αν θελησετε παραπανω)
Παιδια εγω δεν ντρεπομαι καθολου να βγω στο δρομο. Αλλα αν βγω θα μεινω κι όλας στο δρομο.
![]()
![]()
![]()
Τον Γιαννη τον ξερουνε και οι πετρες εδω και δεν θα ηταν καλο...
Αλλα ευχαριστως να συμβαλλω προσωπικα ή να πω σε καποιους γνωστους μου, φιλοζωους και μη να συνδραμουν εστω με 1 ευρω
(χαρην γνωριμιας ας πουμε....)
Οχι πως εχω πολλούς γνωστους αλλα όλο και κατι θα γινει κι όλα βοηθανε, ε;
οχι απο 1 αλλα απο 10 ευρω-γιατι πες τους αμα κατεβει η κικη ....

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Το τσίρκο Mundial έχει εγκατασταθεί στην Ορεστιάδα και θα προσφέρει θέαμα με βασανιστήρια ζώων από 31 Μαΐου μέχρι 3 Ιουνίου.Εδω θα ενημερωνουμε και για αλλα θεματα που "τρεχουν". Οποτε, ια οσους θέλουν να διαμαρτυρυθουν για τα τσιρκο το κειμενο που θα στελνουν με εμαιλ η φαξ σε δημους ειναι αυτο
Ονομα:
Επώνυμο:
Πόλη:
Τηλέφωνο:
Θέμα: Διαμαρτυρία για εγκατάσταση τσίρκου με ζώα
Κύριε Δήμαρχε,
Πληροφορήθηκα ότι στο δήμο σας έχει εγκατασταθεί τσίρκο με ζώα, και με το παρόν μήνυμά μου θα ήθελα να σας εκφράσω τη διαμαρτυρία μου για το γεγονός αυτό, καθώς επίσης και την έκκλησή μου να απαγορεύσετε τη λειτουργία του.
Και αυτό Κύριε δήμαρχε, γιατί το τσίρκο με ζώα δεν είναι θέαμα για διασκέδαση και ψυχαγωγία, αλλά ένα βασανιστήριο ζώων πολύ καλά καμουφλαρισμένο με πολύχρωμα φώτα και ευχάριστη μουσική. Πίσω από αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα κρύβεται ο πόνος και ο τρόμος που βιώνουν τα ζώα, και ο θεατής στην πραγματικότητα διασκεδάζει με τον πόνο του αιχμαλώτου.
Πολλές φορές παραπλανιέται ο θεατής από τη σκέψη ότι θα δουν τα παιδιά του ζώα που δεν έχουν δει ποτέ από κοντά, και γίνονται έτσι συνένοχοι στο έγκλημα που διαπράττεται, τόσο στο παρασκήνιο, οσο και στα μάτια του μπροστά.
Κύριε δήμαρχε το κάθε ζώο υπάρχει για να ζει στο δικό του περιβάλλον, και θεωρώ προτιμότερο να μην δούμε ποτέ ζώα από κοντά παρά η επιθυμία μας να γίνεται αιτία να βασανίζονται.
Θα χαιρόμουν πολύ αν ο δήμος σας συμπεριλαμβάνονταν στον κατάλογο (Δήμοι Αγρινίου, Αναβύσσου, Γλυκών Νερών, Ελευσίνας, Ελευθερού, Ερεσσού Μυτιλήνης, Ηρακλείου Κρήτης, Θεσσαλονίκης, Θέρμης, Καβάλας, Καλαμαριάς, Κομοτηνής, Λαμίας, Λαυρίου, Λέσβου, Μαρκόπουλου, Μαλίων Κρήτης, Ν. Μάκρης, Ξάνθης, Πάτρας, Πρέβεζας) των δήμων που έχουν απαγορεύσει και επιμείνει στην απαγόρευση, εγκατάστασης τσίρκου με ζώα.
Κύριε δήμαρχε, μεταξύ εσόδων και ανθρωπιάς, επιλέξτε το δεύτερο.
Ευχαριστώ πολύ
Παρακαλώ πολύ στείλτε φαξ διαμαρτυρίας στο δήμαρχο.
ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ
Δήμαρχος
Μουζάς Δημήτριος
Fax 25520-29966
E-mail prog_off@orestiada.gr
Οι διευθύνσεις e-mail των δήμων μερικές φορές έχουν αλλάξει και δεν ισχύουν.
χριστινα
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μάρκαρε το κείμενο από την αρχή ως το τέλος κρατόντας πατημένο το shift. Στη συνέχεια άνοιξε ένα κείμενο word και κάνε paste αυτό που έχεις αντιγράψει. Μετά πας πάνω αριστερά στο '"αρχείο" και πατάς την επιλογή "αποθήκευση ως" και το ονομάζεις όπως θέλεις.Παιδια πώς μπορω να αποθηκευσω το κειμενο της yasmin στν υπολογιστη μου για να το στείλω μετα με μέιλ;;;;
![]()
![]()
![]()

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω. Ειμαι λιγακι ασχετη!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δήμαρχε της Ορεστιάδας του <<πολιτισμού>>, της <<πρώτης πόλης της Ευρώπης,>> δες αυτά τα βίντεο να δεις τι είναι τσίρκο να δεις σε τι γίνεσαι συνένοχος.
Η Ορεστιάδα ως πρώτη πόλη της Ευρώπης συναινεί σε τσιρκοεγκλήματα, ως τελευταία τι κάνει άραγε;
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν πιστεεεύω σε όρκους και σε τρίχες όλα στα μέτρα σου κομμένα και ραμμένα είχες
ladycat
Διάσημο μέλος
Δεν πιστεεεύω σε όρκους και σε τρίχες όλα στα μέτρα σου κομμένα και ραμμένα είχες
που το θημυθηκες βρε συ αυτο το τραγουδι αυτο μιλαγε για ερωτες κ θυσιες
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
να σας πω ενα θεμα για τους κτηνιατρους που δεν κανουν καλα την δουλεια τους θα μπορουσαμε να κανουμε τιποτα?η εφημεριες που δεν γινονται ποτε? τα κινητα τους που ειναι κλειστα? μα αυτη δεν ορκιζονται στον Ιπποκρατη οταν περνουν πτυχιο?
Εχω ξεκινησει μια λιστα με καλουσ και κακους κτηνιατρους παλια... το αλλο ειναι καταγγελια στον κτηνιατρικο συλλογο με συγκεκριμενα στοιχεια παραμελησης καθηκοντος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool