ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
Η ιδέα είναι να δηλώσουμε τι μπορεί να προσφέρει κανείς γιατί κάποιος δεν μπορεί να αναλάβει από την αρχή μέχρι το τέλος μωρά αλλά κάποιο μέρος της διαδρομής ναι γιατί να πάει χαμένη η βοήθεια. Η αν κάποιος έχει αναλάβει μωρό και πρέπει να φύγει για 2 μέρες πχ. Ξέρω ότι δεν είναι καλό να αλλάζουν χέρια αλλά καλύτερα αν είναι να σωθούν πιο πολλές ζωούλες έτσι
Στο Δήμο Μελισσιών σε κάθε super market έχουν βάλει ένα μεγάλο χάρτινο σκυλουκο με κουτί όπου μπορείς να ρίζες ότι θες ( χρήματα ) για τα αδέσποτα του δήμου. Μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης,θα μπορουσαμε να βαλουμε κουμπαραδες σε π.χ. διαφορα γνωστα πετ-σοπς?
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τελικα θα υλοποιηθει καποια απο τις ιδεες που ειχαμε πει τοτε-ερανος-κουμπαραδες η οτι αλλο,,βρεθηκε καμμια ακρη
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
εγω αυτο που προσπαθω να οργανσω ειναι τα ζωοφιλικα σεμιναρια και το σαιτ προστασιας ζωων . Εαν θελετε βοηθεια για κουμπαραδες κλπ ξερω καοιον που φτιαχνει. εξισου οποιος θελει να βοηθησει σε κατι απο αυτα που κανουμε ειναι ευπροσδεκτος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
λαιφ η μερα των ζωων ειναι στισ 4 οκτωβρη εαν θελετε να συνεργαστουμε για οτιδηποτε θα πρεπει νασυναντηθουμε η να μιλησουμε, δεν γινεται ολα απο το ιντερνετ να γινονται.
το ξερω απλα το ιντερνετ βοηθαει καποιες φορες στο να ενωθουν καποιες δυναμεις για κοινο σκοπο--εμεις ετσι και αλλιως θα συναντηθουμε πολυ συντομα--απλα οσοι παραπανω τοσο καλυτερα
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

να την υλοποιησουμε μονο που κι εγω δεν ξερω αν μπορω να βγω στους δρομους. περσυ στο σχολειο μας ειχαν στειλει για 2 διαφορετικους ερανους τον ενα μετα τον αλλον στο χωριο μου και γιναμε σουργελα γιατι: ''σου εμφανιζομαι μια μερα και σου λεω κανω ταδε ερανο με χαρτια με ολα την αλλη σου ξανα ερχομαι και κανω αλλο ερανο ''και ηταν σα να τους κλεβουμε
αφηστε που εδω οχι ενα ευρω ουτε 1 λεπτο δεν θα εδιναν για τα αδεσποτα!!

ελπιζω να υπαρχει κατι που να μπορω να κανω...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
TON PERASMENO OKTOBRIO KAI SYGKEKRIMENA STHN PAGKOSMIA HMERA
ZWWN PERASA APO THN PLATEIA ARISTTELOUS PERIMENONTAS NA BRW KAOIO STAND,
AFISES ME ZWAKIA, KATI TELOS PANTON POY NA MAS THYMIZEI THN HMERA
TOUTH..MATEA OMOS..FETOS THA XANAPERASW ME THN ELPIDA OTI KAPOIOS THA
PAREI THN PROTOVOULIA GIA NA DEIXEI KAI STON YPOLOIPO ADIAFORO KOSMO OTI
YPARXOUN MERIKOI POU ENDIAFERONTAI.ANTHROPOI SAN EMAS.PROSFERW THN
BOHTHEIA MOU KAI TIS IDEES MOU...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool