Τι θέλετε ν' αλλάξουμε; Πείτε να τα οργανώσουμε

• Thread starter Thread starter ladycat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ναι κ θα μας γραψουνστα παλια τους τα παπουτσια η απαντηση τους θα ειναι να παμε στην κτηνιατρικη υπηρεσια του καθε δημου μου το ειπαν καταμουτρα στο φορουμ του κτηνιατρικου συλογου που μετα απο αυτο εφαγα κ μπαν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε πτοουμαστε αν πεφτουν απανωτα τηλ και εμαιλ και φαξ στην κτηνιατρικη υπηρεσια τοτε υθα δεις τι καλα που θα φερονται οσι εφημερευουν να μη πω και θεμα σε εφημεριδα για αμεληση καθηκοντος. Η διαπομπευση ειναι το πιο απλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια οταν ο Νομος υπαρχει και δεν εφαρμοζεται χρειαζεται συνεχης, μαζικη και σταθερη πιεση. Και ας μην απογοητευεται κανεις. Ετσι ειναι η Ελλαδα. Ακομη κι εγω θυμωνω αλλα ας μη το βαζει κανεις κατω

Ακριβως:) ....

Καλημέρα. Σκεφτόμουνα αρκετά τώρα τελευταία με όλα αυτά τα γατάκια που πετιούνται ότι θα μπορούσαμε να οργανώσουμε κάποια ομάδα από εδώ που θα ενδιαφέρονται να βοηθήσουν. Πχ Εγώ μπορώ να έχω γατάκι μωρό μωρό γιατί συνήθως είμαι σπίτι –δεν βγαίνω έξω για δουλειά ( εκτός από κάποιες περιπτώσεις ) και μπορώ να το έχω για την χ εβδομάδα Δεν μπορώ να έχω μεγάλα γατάκια γιατί έχω και σκύλο και γάτα μέσα στο σπίτι. Κάποιος άλλος μπορεί να πει ότι μπορεί να τα έχει αφού απογαλακτιστούν αλλά όχι μωρά μωρά γιατί δουλεύει 50 ώρες την ημέρα και δεν μπορεί να ταΐζει ανά 3-5 ώρες.
Η ιδέα είναι να δηλώσουμε τι μπορεί να προσφέρει κανείς γιατί κάποιος δεν μπορεί να αναλάβει από την αρχή μέχρι το τέλος μωρά αλλά κάποιο μέρος της διαδρομής ναι γιατί να πάει χαμένη η βοήθεια. Η αν κάποιος έχει αναλάβει μωρό και πρέπει να φύγει για 2 μέρες πχ. Ξέρω ότι δεν είναι καλό να αλλάζουν χέρια αλλά καλύτερα αν είναι να σωθούν πιο πολλές ζωούλες έτσι:)

Στο Δήμο Μελισσιών σε κάθε super market έχουν βάλει ένα μεγάλο χάρτινο σκυλουκο με κουτί όπου μπορείς να ρίζες ότι θες ( χρήματα ) για τα αδέσποτα του δήμου. Μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα:)

εχεις δικιο!ειναι κριμα να μη βοηθηθει καποιο γατακι γιατι δεν μπορει να το αναλαβει εξολοκληρου καποιος!

επισης,θα μπορουσαμε να βαλουμε κουμπαραδες σε π.χ. διαφορα γνωστα πετ-σοπς?

Ναι απλα καποιος πρεπει αν πηγαινει να τουσ ελενχει γιατι τους κλεβουνε:(

επισης,θα μπορουσαμε να βαλουμε κουμπαραδες σε π.χ. διαφορα γνωστα πετ-σοπς?[/quote]
τελικα θα υλοποιηθει καποια απο τις ιδεες που ειχαμε πει τοτε-ερανος-κουμπαραδες η οτι αλλο,,βρεθηκε καμμια ακρη

λαιφ η μερα των ζωων ειναι στισ 4 οκτωβρη εαν θελετε να συνεργαστουμε για οτιδηποτε θα πρεπει νασυναντηθουμε η να μιλησουμε, δεν γινεται ολα απο το ιντερνετ να γινονται.

εγω αυτο που προσπαθω να οργανσω ειναι τα ζωοφιλικα σεμιναρια και το σαιτ προστασιας ζωων . Εαν θελετε βοηθεια για κουμπαραδες κλπ ξερω καοιον που φτιαχνει. εξισου οποιος θελει να βοηθησει σε κατι απο αυτα που κανουμε ειναι ευπροσδεκτος

λαιφ η μερα των ζωων ειναι στισ 4 οκτωβρη εαν θελετε να συνεργαστουμε για οτιδηποτε θα πρεπει νασυναντηθουμε η να μιλησουμε, δεν γινεται ολα απο το ιντερνετ να γινονται.

το ξερω απλα το ιντερνετ βοηθαει καποιες φορες στο να ενωθουν καποιες δυναμεις για κοινο σκοπο--εμεις ετσι και αλλιως θα συναντηθουμε πολυ συντομα--απλα οσοι παραπανω τοσο καλυτερα

παιδια συμφωνω κι εγω να βοηθησω ειναι πολυ καλη η ιδεα με το 1 ευρω ή και παραπανω!!:up::up: να την υλοποιησουμε μονο που κι εγω δεν ξερω αν μπορω να βγω στους δρομους. περσυ στο σχολειο μας ειχαν στειλει για 2 διαφορετικους ερανους τον ενα μετα τον αλλον στο χωριο μου και γιναμε σουργελα γιατι: ''σου εμφανιζομαι μια μερα και σου λεω κανω ταδε ερανο με χαρτια με ολα την αλλη σου ξανα ερχομαι και κανω αλλο ερανο ''και ηταν σα να τους κλεβουμε:redface: αφηστε που εδω οχι ενα ευρω ουτε 1 λεπτο δεν θα εδιναν για τα αδεσποτα!!:(:(:mad::mad:
ελπιζω να υπαρχει κατι που να μπορω να κανω...:up::up::up::up:

εαν ενδιαφερεστε να οργανωθει γιια τις 4 οκτωμβρη θα σας δωσω τηλ απο αυτον που φτιαχνι κουμπαραδες και θα συνεννοηθειτε. Μετα μπορουμε να συναντηθουμε οσοι θελουν να συμμετασχουν για να βρουμε πως και να το οργανωσουμε πρακτικα. Αυτο δεν γινεται απο το νετ οπως καταλαβαινετε. Τα υπολοιπα γινονται. Μπορω να φτιαξω εγω τις ετικετουλες με το σλογκαν για να κολησουμε στους κουμπαραδες. Αλλα δεν μπορω να ειμα στον δρομο γιατι δουλευω εαν ομως βρεθουν δυο τρια ατομα που θελουν να βγουν εξω στις 4 οκτωμβρη στο ιδιο μερος πχ με τον Αργο μιας και θα μαζευτει κοσμος εκει ουτως η αλλως η στην επομενη ημερομηνια των καλλιστειων στην παραλία μπορω να ειμαι λιγο να βοηθησω και να τα αναλαβετε εσεις μετα. Το βασικοτερο προβλημα ειναι ττο να μη κλεψει κανεις τους κουμπαραδες , στις εκθεσεις τους κλεβουν οπως κα πολλα αλλα δυστυχως

δεν ειχα νεα σας αλλα βαζω ενα γραμμα που λαβαμε απο μια κυρία, προφανως δεν ξερει οτι την εκδηπωση την κανουμε στο κοκκινο σπιτι και στην παραλία αλλα οντως επισημαινει ενα κενο: την πλατεια αριστοτελους.

TON PERASMENO OKTOBRIO KAI SYGKEKRIMENA STHN PAGKOSMIA HMERA
ZWWN PERASA APO THN PLATEIA ARISTTELOUS PERIMENONTAS NA BRW KAOIO STAND,
AFISES ME ZWAKIA, KATI TELOS PANTON POY NA MAS THYMIZEI THN HMERA
TOUTH..MATEA OMOS..FETOS THA XANAPERASW ME THN ELPIDA OTI KAPOIOS THA
PAREI THN PROTOVOULIA GIA NA DEIXEI KAI STON YPOLOIPO ADIAFORO KOSMO OTI
YPARXOUN MERIKOI POU ENDIAFERONTAI.ANTHROPOI SAN EMAS.PROSFERW THN
BOHTHEIA MOU KAI TIS IDEES MOU...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back