ΜΑΪΜΟΥ
Νεοφερμένο μέλος
να είναι αρσενικός. Τι να κάνουμε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Διαβαστε το χαρακτηρα της φυλης πριν αποφασισετε και προτιμηστε σκυλια που τα πανε καλα με τις γατες...πχ. κατα τη γνωμη μου οχι με μικροσωμα κυνηγοσκυλα...ο σκυλος να ειναι κουταβι γιατι το δεχονται πιο ευκολα οι γατες κι εκεινο το ιδιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
ριξε μια ματιακαλη τυχη

julia
Διακεκριμένο μέλος

ΜΑΪΜΟΥ
Νεοφερμένο μέλος
Είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε κουτάβι.Και εμένα μια φίλη μου έχει γάτα και σκύλο.
Ναι, δεν θα το πάρουμε από Pet Shop.Θα πάρουμε ένα που θα μας το χαρίσουν σαν τη Χαρά.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω τις άλλες συμβουλές που σας δώσανε
συγνώμη αν γράψω κάτι ίδιο.
Εμείς πήραμε κουτάβι και μάλιστα γκόλντεν ριτρίβερ(ημίαιμο).
Τότε η Σίμπα(Σιάμ)ήταν 7 χρωνών περίπου.Στην αρχή τον χτυπούσε λίγο
γιατί η Σίμπα είναι και πολύ ιδιότροπη.Μετά όμως τον συνήθησε.
Κατάφεραν να συνηπάρξουν μαζί,αλλά σε διαφορετικά μέρη τις περισσότερες φορές(η μία στη μια μεριά,εκείνος στην άλλη.Όμως η Σίμπα αν την ενοχλεί(τη μυρίζει)τον κάνει χουυυυυυ τις περισσότερες φορές.
Ίσως και τα δικά σας(όταν πάρετε και το σκύλο)να ζουν έτσι.Υπάρχει και εξέρεση η γάτα με το σκύλο να μονιάσουν και να είναι πάρα πολύ αγαπημένοι...
Τώρα θα σας δώσω μια συμβουλή σχετικά με το σκύλο.
Μην ξεγελαστήτε αν μονιάσει με την γάτα σας.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα θέλει και τις άλλες.Τις περισσότερες φορές τα σκυλιά υπακούν στο ένστικο(υπάρχουν και εξερέσεις).Και να κάτι ανάλογο με τον Όσκαρ;
Μια μέρα ο Όσκαρ-ήταν 1 χρωνών-έσωσε ένα γατάκι.Κοιμόταν με εκείνο το γατάκι,έτρωγε με εκείνο το γατάκι,έπεζε με εκείνο το γατάκι.Αργότερα το δώσαμε για υιοθεσία(το γατάκι).Μετά όμως την πλήρη ενιληκίωσή του κυνηγάει τις γάτες(εκτός από τη Σίμπα)
Και κάτι τελευταίο:τα σκυλιά καμιά φορά μπορεί να γίνουν επιθετικά προς τη γάτα του σπιτιού για το φαί.
Όμως πάντα παίζου ν ρόλο και οι χαρακτήρες(της γάτας,του σκύλου...)
Σημίωση:δεν τα γράφω για να μάθετε την ιστορία του Όσκαρ,αλλά επιδή πέρασα παρόμοια περίπτωση.
Συγνώμη αν είναι μεγάλο το μύνημα.
Ελπίζω να βοήθησα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum