Τι θα γίνει;

ΜΑΪΜΟΥ

Νεοφερμένο μέλος

Η ΜΑΪΜΟΥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 39 μηνύματα.
Λέμε να πάρουμε σκύλο και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Χαρά. Μήπως η Χαρά θα του ορμήξει? Μήπως ο σκύλος θα της ορμήξει? Δεν ξέρουμε τι ράτσα πρέπει να πάρουμε.Να είναι μεγάλος? Να είναι μικρός? Πάντως αποφασίσαμε
να είναι αρσενικός. Τι να κάνουμε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι ηλικια εχει η Χαρα?
Διαβαστε το χαρακτηρα της φυλης πριν αποφασισετε και προτιμηστε σκυλια που τα πανε καλα με τις γατες...πχ. κατα τη γνωμη μου οχι με μικροσωμα κυνηγοσκυλα...ο σκυλος να ειναι κουταβι γιατι το δεχονται πιο ευκολα οι γατες κι εκεινο το ιδιο;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχετε χωρο και διαθεση για πολυ περπατημα? Καλα σκυλια για τη περιπτωση σας ειναι τα λαμπραντορ ή τα γκολντεν ριτρηβερ...

Πιστεύω πως παίζει ρόλο και και ο χαρακτήρας του ζώου και σιγούρα πρέπει να είναι κουταβάκι για να συνηθίσει την συμβίωση. Τώρα η γατούλα μάλλον θα αντιδράσει ανταγωνιστικά στην αρχή και θα θέλει υπομονή. Μια φίλη μου έχει ένα κανισάκι και μια γάτα Σιάμ και τα πάνε μια χαρά, αλλά στην αρχή ίδρωσε μέχρι να συνηθίσει η γάτα που προυπήρχε. Ήταν το βασίλειο της βλέπεις!! Τα λαμπραντοράκια έχουν πάρα πολύ καλό χαρακτήρα αλλά θέλουν πολύ χώρο. Κατά τη γνώμη μου μακριά από τα σκυλάκια μπρελόκ (τσιουάουα) που είναι απίστευτα μ......ένα..

παντως αν δε θες ρατσα αναγκαστικα, στο "αλλα ζωακια" στις αγγελιες, υπαρχουν πολλα ομορφα σκυλακια που αναζητουν σπιτι :) ριξε μια ματια
καλη τυχη:)

Αν το αποφασίσετε, μπορείτε να πάρετε κάποιο απο τα άπειρα σκυλάκια που ψάχνουν σπιτάκι με αγωνία.!:redface:

Η Χαρά είναι τριών χρονών.

Είναι σίγουρο ότι θα πάρουμε κουτάβι.Και εμένα μια φίλη μου έχει γάτα και σκύλο.

Ναι, δεν θα το πάρουμε από Pet Shop.Θα πάρουμε ένα που θα μας το χαρίσουν σαν τη Χαρά.

Αυτά τα έχουμε περάσει εγώ και οι γονείς μου.
Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω τις άλλες συμβουλές που σας δώσανε
συγνώμη αν γράψω κάτι ίδιο.
Εμείς πήραμε κουτάβι και μάλιστα γκόλντεν ριτρίβερ(ημίαιμο).
Τότε η Σίμπα(Σιάμ)ήταν 7 χρωνών περίπου.Στην αρχή τον χτυπούσε λίγο
γιατί η Σίμπα είναι και πολύ ιδιότροπη.Μετά όμως τον συνήθησε.
Κατάφεραν να συνηπάρξουν μαζί,αλλά σε διαφορετικά μέρη τις περισσότερες φορές(η μία στη μια μεριά,εκείνος στην άλλη.Όμως η Σίμπα αν την ενοχλεί(τη μυρίζει)τον κάνει χουυυυυυ τις περισσότερες φορές.

Ίσως και τα δικά σας(όταν πάρετε και το σκύλο)να ζουν έτσι.Υπάρχει και εξέρεση η γάτα με το σκύλο να μονιάσουν και να είναι πάρα πολύ αγαπημένοι...
Τώρα θα σας δώσω μια συμβουλή σχετικά με το σκύλο.

Μην ξεγελαστήτε αν μονιάσει με την γάτα σας.Αυτό δεν σημαίνει ότι θα θέλει και τις άλλες.Τις περισσότερες φορές τα σκυλιά υπακούν στο ένστικο(υπάρχουν και εξερέσεις).Και να κάτι ανάλογο με τον Όσκαρ;

Μια μέρα ο Όσκαρ-ήταν 1 χρωνών-έσωσε ένα γατάκι.Κοιμόταν με εκείνο το γατάκι,έτρωγε με εκείνο το γατάκι,έπεζε με εκείνο το γατάκι.Αργότερα το δώσαμε για υιοθεσία(το γατάκι).Μετά όμως την πλήρη ενιληκίωσή του κυνηγάει τις γάτες(εκτός από τη Σίμπα)

Και κάτι τελευταίο:τα σκυλιά καμιά φορά μπορεί να γίνουν επιθετικά προς τη γάτα του σπιτιού για το φαί.

Όμως πάντα παίζου ν ρόλο και οι χαρακτήρες(της γάτας,του σκύλου...)

Σημίωση:δεν τα γράφω για να μάθετε την ιστορία του Όσκαρ,αλλά επιδή πέρασα παρόμοια περίπτωση.
Συγνώμη αν είναι μεγάλο το μύνημα.
Ελπίζω να βοήθησα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back