Τι θα δούμε σήμερα;

Άκουσα ότι κλείδωσαν ΠΟΛΛΑ καλά σιτε....:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άκουσα ότι κλείδωσαν ΠΟΛΛΑ καλά σιτε....:(
ναι?:hmm:δηλαδη δεν θα βρουμε και το lost4?:hmm::hmm:οχι ,μην μου το πεις αυτο!!!δεν εχει βγει και σε dvd!!!
εγω απο την κουλτουρα(τζεην Εηρ)στα σηριαλ...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί να σου πω... έτσι άκουσα..:| τώρα δεν ξέρω ΠΟΣΟ καλή είναι η αδελφή σου.. γιατί το καλό το μονοπάτι ξέρει και άλλο παλικάρι!!!:up::lol:
Κάτι θα βρούν... δεν θα αφήσουν τόσο κόσμο παραπονεμένο....

Τί να σου πω... έτσι άκουσα..:| τώρα δεν ξέρω ΠΟΣΟ καλή είναι η αδελφή σου.. γιατί το καλό το μονοπάτι ξέρει και άλλο παλικάρι!!!:up::lol:
Κάτι θα βρούν... δεν θα αφήσουν τόσο κόσμο παραπονεμένο....
μακαρι!!!!

τελικα τι εχει να δουμε σημερα?(απο τις 10 και υστερα που σχολαω)

είπαμε Άρχοντα... στις 9.. θα κρατήσει ΣΙΓΟΥΡΑ μέχρι τις 12..:lol:

είπαμε Άρχοντα... στις 9.. θα κρατήσει ΣΙΓΟΥΡΑ μέχρι τις 12..:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:
και παραπανω μη σου πω!!!!

αν και λιγο αργα...ειχε αντ1 το match point και κατα τις 12 παρα εχει μια περιπετεια ή θριλερ νομιζω...:hmm:

Ναι και εγω το match point βλέπω.Δεν είναι κακό, έχει και ωραία μουσική...

Ναι και εγω το match point βλέπω.Δεν είναι κακό, έχει και ωραία μουσική...
ειχε βγει η καλυτερη ταινια της χρονιας αν δεν κανω λαθος...:hmm:και σιγουρα η καλυτερη του γουντι αλεν!!!;)ειναι πολυ καλη ειδικα απο την μιση-1ωρα και μετα απιστευτη....γαι ανατροπη οχι αστεια...:P(την εχω δει...):up:

Συγνωμη ανοιξαμε θεμα για ταινιες και dvd? Εκει μπορω να δωσω τα φωτα μου. Στο εδω θέμα δεν μπορω να βουθησω και ιδιαιτερα μιας και ειμαι στο πυρ το εξώτερον. Αν κάποιος θα μπορουσε να με παραπέμψει στο άλλο θέμα αν υπαρχει θα ειμαι ευγνόμων. Αν δεν υπάρχει ανάλογο θέμα....ανοιξτε το!!! :P

Και Ρια μην ανησυχεις οταν ερθω ελλαδα θα σου δώσω εγώ να δεις τον Άρχοντα το 3 το extended version κιόλας να σιχαθεις τον άρχοντα μια και καλη! Εμ 5 ώρες ειναι αυτες!

γιατι να μην ανοιξουμε και θεμα "Σινεμα-ταινιες σε DVD" ?
Πολύ ενδιαφέρον θέμα γιατί πάντα χάνω κ κάποιο καλό DVD καθε Σάββατο ή Κυριακή δεν τα προλαβαίνω όλα:(

ας το ανοιξει καποιος:happy::happy::happy::lol::lol:

ας το ανοιξει καποιος:happy::happy::happy::lol::lol:

Αντε ντε!!!

Καλα εσυ δεν το προτεινες? Η κανω λαθος? Ανοιξτε τοοοοοοοοοο

Αντε ντε!!!

Καλα εσυ δεν το προτεινες? Η κανω λαθος? Ανοιξτε τοοοοοοοοοο

εγω ειπα για τηλεοραση...δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξουμε αλλο η μπορουμε να λεμε και εδω....:hmm::hmm:

εγω ειπα για τηλεοραση...δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξουμε αλλο η μπορουμε να λεμε και εδω....:hmm::hmm:

Ανοιξτε άλλο! Οποιος το προτεινε ας το ανοιξει!! Εκει εχω να προτεινω ταινιες μεχρι να μην αντεχετε αλλο. Ο καθενας με τις αδυναμιες του τι να κανουμε :P

Ανοιξτε άλλο! Οποιος το προτεινε ας το ανοιξει!! Εκει εχω να προτεινω ταινιες μεχρι να μην αντεχετε αλλο. Ο καθενας με τις αδυναμιες του τι να κανουμε :P
για ταινιές γενικά υπάρχει το θέμα "Tαινία που δεν πρέπει να χάσετε"εγώ νομιζα ότι θα ανοιγόταν θέμα με τα DVD των εφημεριδων κ των περιοδικών της εβδομάδας για να βλεπουμε τι παίζει

για σημερα??τι εχει η tv??:cool::cool::cool:

L.A.P.D. εμείς εχουμε πρεμιέρα στο μέγκα σήμερα με τηνοικογένεια της συγκατοικου!!!!;)

για ταινιές γενικά υπάρχει το θέμα "Tαινία που δεν πρέπει να χάσετε"εγώ νομιζα ότι θα ανοιγόταν θέμα με τα DVD των εφημεριδων κ των περιοδικών της εβδομάδας για να βλεπουμε τι παίζει

παιδια επειδη κανεις δεν εκανε το βημα χθες..https://www.mypetz.gr/threads/dvd-από-εφημερίδες.223314/ ανοιξα θεμα με dvd απο εφημεριδες για προλαβαινουμε καμια καλη ταινια.......σημερα????δευτερα ειναι???εχει L.A.P.D???:lol::lol:

παιδια επειδη κανεις δεν εκανε το βημα χθες..https://www.mypetz.gr/threads/dvd-από-εφημερίδες.223314/ ανοιξα θεμα με dvd απο εφημεριδες για προλαβαινουμε καμια καλη ταινια.......σημερα????δευτερα ειναι???εχει L.A.P.D???:lol::lol:
Αγαπητή Ρια και εσείς πρεμιέρα σήμερα ε???:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back