ιβανα
Επιφανές μέλος
το ειδα χτες βραδυ κ δεν εχω λογια....
απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ντοκυμαντερ του σκαι

οι ελεφαντες τα τελευταια χρονια εχουν γινει τρομερα επιθετικοι, και οι ερευνητες λενε οτι αιτια ειναι η κακομεταχειριση τους απο τον ανθρωπο
αυτο που με συγκινησε ειναι οτι εκτος απο πανεξυπνα, ειναι και βαθια συναισθηματικα ζωα.
ο εγκεφαλος τους μοιαζει πολυ με του ανθρωπου, πενθουν τους νεκρους τους οπως κ οι ανθρωποι. εβαλα τα κλαμματα με μια μαμα που της σκοτωσαν το ελεφαντακι της. εμεινε ωρες διπλα στο πεθαμενο κορμι του παιδιου της κ θρηνουσε... κ για να εκδικηθει, σκοτωσε ολες τις αγελαδες των μασαι. δεν ειναι τυχαιο που σκοτωσε τις αγελαδες, ειχε καταλαβει ποσο σημαντικες ηταν για αυτους.

και το αλλο με το οποιο πραγματικα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι ειναι οτι οι μασαι σφαγιαζαν τις μαναδες ελεφαντινες, μπροστα στα ματια των παιδιων :cry::cry::cry:
τα ελεφαντακια απεκτησαν ψυχικα τραυματα, και αρχισαν να σκοτωνουν τους μασαι. και τελοσπαντων ολα αυτα δικαιολογουν την επιθετικοτητα των ζωων αυτων...
φοβερο ντοκυμαντερ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
το εχω δει και εγω παλιοτερα αυτο το ντοκιμαντερ και ειναι συγκλονιστικο!!!απο τα καλυτερα του ειδους.....,.......παρεπιπτοντως,εχει ενα θριλλερ στον αντενα με τον ρομπερτ ντε νιρο.....ααααααααααααχ παναγιτσα μου...............οχι και τιποτα αλλο,αλλα ειμαι και μονη μου βραδυατικα,εις τας εξοχας....μες στην μαυρη νυχτα...........το ειδα χτες βραδυ κ δεν εχω λογια....
απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ντοκυμαντερ του σκαι
οι ελεφαντες τα τελευταια χρονια εχουν γινει τρομερα επιθετικοι, και οι ερευνητες λενε οτι αιτια ειναι η κακομεταχειριση τους απο τον ανθρωποκαι συγκεκριμενα απο τους μασαι..
αυτο που με συγκινησε ειναι οτι εκτος απο πανεξυπνα, ειναι και βαθια συναισθηματικα ζωα.ο εγκεφαλος τους μοιαζει πολυ με του ανθρωπου, πενθουν τους νεκρους τους οπως κ οι ανθρωποι.
εβαλα τα κλαμματα με μια μαμα που της σκοτωσαν το ελεφαντακι της. εμεινε ωρες διπλα στο πεθαμενο κορμι του παιδιου της κ θρηνουσε... κ για να εκδικηθει, σκοτωσε ολες τις αγελαδες των μασαι. δεν ειναι τυχαιο που σκοτωσε τις αγελαδες, ειχε καταλαβει ποσο σημαντικες ηταν για αυτους.
και το αλλο με το οποιο πραγματικα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι ειναι οτι οι μασαι σφαγιαζαν τις μαναδες ελεφαντινες, μπροστα στα ματια των παιδιων :cry::cry::cry:
τα ελεφαντακια απεκτησαν ψυχικα τραυματα, και αρχισαν να σκοτωνουν τους μασαι. και τελοσπαντων ολα αυτα δικαιολογουν την επιθετικοτητα των ζωων αυτων...
φοβερο ντοκυμαντερ

απαπαπαπα ...αγριευτικα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

τη συστηνωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
whity
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω!Σημερα 9-11 csi στον alpha...ορεκτικο για το αυριανο csi night του σκαϊ....
Κι εγω φανατικη! Αυτη την στιγμη που σου γραφω δειχνει τους τιτλους αρχης!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Σημερα,(νομιζω) 10 το βραδυ,εχει στον ΣΚΑΙ( που αλλου??????) ενα ντοκιμαντερ για τον πλανητη μας...νομιζω οτι δεν ειναι σε επαναληψη και διαφημηζεται ως πολυ καλο...οσοι πιστοι....
Εγώ το είδα την προηγούμενη εβδομάδα.Πραγματικά πολύ καλό.

whity
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπον παρασκευη 10 η ωρα στον σκαϊ, εχει ντοκυμαντερ σε παγκοσμια ταυτοχρονη τηλεοπτικη μεταδοση! Πρεπει να ναι σουπερ!![]()
Και εγώ είδα που το διαφήμιζαν.Και λέω να το δώ.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Λοιπον παρασκευη 10 η ωρα στον σκαϊ, εχει ντοκυμαντερ σε παγκοσμια ταυτοχρονη τηλεοπτικη μεταδοση! Πρεπει να ναι σουπερ!![]()
με το θεμα ??????
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
γμτ....το ειδα και εγω και μου φανηκε και εμενα πολυ ενδιαφερον....αλλα δεν θυμαμαι με τι θεμαμε το θεμα ??????

...παντως σιγουρα κατι με την γη....

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι οι εκπληκτικές εικόνες και φωτογραφίες.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ΒΑΛΤΕ ΣΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ![]()
αυτο βλεπω και εγω τωρα!!!!
ιβανα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πουπι μου εσυ !![]()
ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!
(...εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος....

!!!!!!!!!!!!!!!)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!
(...εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος....!!!!!!!!!!!!!!!)

ιβανα
Επιφανές μέλος

πολυ τρυφερη κ συγκινητικη...να τη δουν ολα τα παιδια.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ειδα μια τελεια ταινια σημερα. τα 2 αδερφια, με 2 τιγρεις, στο αλτερ !!!!! πω πω μεγαλη χαρα πηρα, του ζαν ζακ ανο η ταινια. οσοι μπορειτε να τη βρειτε σε ντι βι ντι η μπορειτε να την κατεβασετε, να το κανετε.
πολυ τρυφερη κ συγκινητικη...να τη δουν ολα τα παιδια.
Αχ κρίμα το έχασα.
Του Ζαν Ζακ Ανο δεν ήταν και η "Αρκούδα"?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool