Τι θα δούμε σήμερα;

Αχ κρίμα το έχασα.:( Του Ζαν Ζακ Ανο δεν ήταν και η "Αρκούδα"?

δεν το ειδα σπιτι μου, αλλιως θα εμπαινα μεσα στο φορουμ να σας ειδοποιησω, το ειδα αλλου οπου δεν ειχα δικτυο.
αν την ξαναπετυχω θα σας ενημερωσω:rolleyes:
ναι, η αρκουδα ειναι δικια του ταινια, νικη εισαι ενημερωμενη:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτήν την στιγμή έχει για πολλοστή φορά πιά;), στο STAR "Τον Αρχοντα των δαχτυλιδιών" το πρώτο μέρος της τριλογίας, "Την συντροφιά του δαχτυλιδιού"!:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

άντε να το ξαναδούμε το ξανθό παλικάρι με το Τόξο....:redface: ή είναι στο 2 κ το 3....
Τέλος πάντων....
να σαι καλά !!!:)

Στον Αλφα Σαμπφώ Νοταρά "μπουρλότο"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:

πάλι θα αλληθωρίσω...:D

άντε να το ξαναδούμε το ξανθό παλικάρι με το Τόξο....:redface: ή είναι στο 2 κ το 3....
Τέλος πάντων....
να σαι καλά !!!:)

Τον Λέγκολας λες ;)... είναι και στο πρώτο μέρος...κάπου από την μέση και μετά, εμφανίζεται;):P:lol::lol:

Ξεκινάω με Σαπφώ... και μετά με το ξανθό τεκνό.. την αρχή του Άρχοντα την βαριέμαι..:D

εγω παλι........βλεπω στο σκαι το yellow stone........καταπληκτικη σειρα!!!!!!!!:D

Εχω δεί τόσα με το yellostone... Που το έχω ψιλοβαρεθεί..:redface:
για όσους είναι φαν της μάσκας την έχει στο αλτερ.

Animal Armageddon

0B38A5DF1DE5F06AA8F513A292B1D036.jpg

Αναπαριστώντας με μοναδική πιστότητα κάθε λεπτομέρεια του προϊστορικού κόσμου, κάθε επεισόδιο ξετυλίγει και μια διαφορετική, συναρπαστική ιστορία. Με τη βοήθεια εκπληκτικών γραφικών θα μπορέσουμε να «ξαναζήσουμε» τα πρώτα χρόνια της γης και να παρακολουθήσουμε από κοντά τις συνθήκες εξαφάνισης των δεινοσαύρων και των άλλων γιγάντιων θηλαστικών που κυριαρχούσαν σε όλο τον πλανήτη.

Καινούρια εκπομπή από τον ΣΚΑΙ κάθε Τετάρτη στις 23:00
https://www.skai.gr/tv/show/?showid=63854

0B38A5DF1DE5F06AA8F513A292B1D036.jpg

Αναπαριστώντας με μοναδική πιστότητα κάθε λεπτομέρεια του προϊστορικού κόσμου, κάθε επεισόδιο ξετυλίγει και μια διαφορετική, συναρπαστική ιστορία. Με τη βοήθεια εκπληκτικών γραφικών θα μπορέσουμε να «ξαναζήσουμε» τα πρώτα χρόνια της γης και να παρακολουθήσουμε από κοντά τις συνθήκες εξαφάνισης των δεινοσαύρων και των άλλων γιγάντιων θηλαστικών που κυριαρχούσαν σε όλο τον πλανήτη.

Καινούρια εκπομπή από τον ΣΚΑΙ κάθε Τετάρτη στις 23:00
https://www.skai.gr/tv/show/?showid=63854

Πολύ καλό ακούγεται...πώς το χάσα εγώ.:(:(

μπορειτε να δειτε την εκπομπη PLANETA DE LA VIDA που στα ελληνικα συμαινει πλανητησ ζωη. εχει θεμα τα ζωα και διαφορες μορφες κακοποιησης αυτων( για τα τσιρκο, τα puppy mills, τα δικαιωματα των ζωων, ειδη υπο εξαφανιση κλπ) η εκπομπη γινεται επειτα απο συνεργασια με αλλα φιλοζωικα σωματεια απο ολη την ελλαδα, καθωσ και τον οργανισμο πετα για τα διακιοματα των ζωων. προβαλετε σχετικο υλικο και συνεντευξεις. η εκπομπη προβαλετε καθε σαββατο 10 - 10 και μιση το βραδυ, ειναι 2ωρη και στην αθηνα μπορειτε να την παρακλολουθησετε στο HIGH TV η αλλιωσ για ολον τον κοσμο μεσω του skaisat στο ακολουθο λινκ.(το λινκ προβαλει την εκπομπη το σαββατο την προαναφερομενη ωρα. τισ υπολοιπεσ ωρες εχει αλλα θεατα και εκπομπεσ).

το σαββατο αυτο στισ 24 του μηνα εχει θεμα για την κακοποιηση τησ φωκιασ στονκαναδα - απο διαμαρτυρια τησ πετα στην ακροπολη, γουνεσ, και αδεσποτα...

δειτε την και πειτε την γνωμη σασ!!!

Βάλτε ΣΚΑΙ τώρα.:)

Ναι!;) Μου θυμίζουν τον Αρη!;):lol::lol:
ccb4aced.jpg

Ναι!;) Μου θυμίζουν τον Αρη!;):lol::lol:
Νομίζω ότι είναι επανάληψη. Κάπου το ξέρω. Εκτός και αν το έχω ξαναδεί στην ΕΡΤ3.
Δίκιο έχεις. Θυμίζουν πορτοκαλογατάκια......:lol:

σημερα στις δεκα - δεκα και μιση στο high εκπομπη ζωοφιλικου περιεχομενου...
:):):)

Σήμερα στις 9:00' έχει Harry Potter,την Κάμαρα με τα Μυστικά...

Σήμερα στις 9:00' έχει Harry Potter,την Κάμαρα με τα Μυστικά...

σε ποιο καναλι????(θα δω λιγο απο αυτο και μετα την αλλη εκπομπη!!!):):):)

Χριστινα σε μισωωωωωωω και κανονισα να βγω!Ατιμη!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back