Τι θα δούμε σήμερα;

το ντοκυμαντερ στο σκαι με τα τιγρακια το ειδα κ γω τις προαλλες. απλα τελειο. τι υπεροχο ζωο, τι απεριγραπτη ομορφια! κ αυτο που με πεθαινει ειναι τα στρογγγυλα αυτακια των μωρων..για δαγκωμα ειναι:baby: παρεπιπτοντως εγω σημερα ειπα να μεινω μακρια απτις ορδες που θα ξεχυθουν σαββατιατικα εξω, κατεβασα 6ο κυκλο grey's anatomy κ ελπιζω να κανω mc dreamy ονειρα:inlove:. η εστω mc steamy:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστινα σε μισωωωωωωω και κανονισα να βγω!Ατιμη!:P
Δεν πειράζει,κι εγώ ξέχασα να το δω:P:lol: Τί πρωτότυπο!:rolleyes::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ τις έχω αυτές τις ταινίες κ έτσι τις βλέπω όποτε θέλω κ χωρίς διακοπές :up: Αν κ θα το ξαναπω μια φορά ακόμα προτιμώ να διαβάζω τα βιβλία παρά να βλέπω τα έργα του HP

Εγώ τις έχω αυτές τις ταινίες κ έτσι τις βλέπω όποτε θέλω κ χωρίς διακοπές :up: Αν κ θα το ξαναπω μια φορά ακόμα προτιμώ να διαβάζω τα βιβλία παρά να βλέπω τα έργα του HP
Εγώ δεν έχω διαβάσει βιβλίο του Χάρι Πότερ...Λέω να πάρω κανένα:hmm:

Ποτέ δεν μπορείς να σταματήσεις μόνο στο ένα, αν διαβάσεις το πρώτο θα πάρεις κ τα υπόλοιπα;)

Ποτέ δεν μπορείς να σταματήσεις μόνο στο ένα, αν διαβάσεις το πρώτο θα πάρεις κ τα υπόλοιπα;)
Eτσι κι αλλιώς όταν αρχίζω σειρά τα παίρνω όλα:P:lol: Δεν μπορώ να μένω με τις απορίες...τσαντίζομαι!:lol:

Εχει ενα πολυ ομορφο ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ τωρα :)

βλεπω ενα τελειο ντοκιμαντερ στην ετ 3 αφιερωμενο στη λιμνη κερκινη...δεν εχω παει αλλα θελω πολυ ρε γμτ..:(εχει φοβερο βιοτοπο κ πολυ ομορφα πουλια για να κανεις bird watching. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τα δασαρχεια εκει, παλιοτερα ευτυχως, πληρωναν κυνηγους να σκοτωσουν ενα ειδος κορακοειδων πουλιων που τα θεωρουσαν βλαβερα...τι αλλο θα ακουσουμε πια......:down:

βλεπω ενα τελειο ντοκιμαντερ στην ετ 3 αφιερωμενο στη λιμνη κερκινη...δεν εχω παει αλλα θελω πολυ ρε γμτ..:(εχει φοβερο βιοτοπο κ πολυ ομορφα πουλια για να κανεις bird watching. αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι τα δασαρχεια εκει, παλιοτερα ευτυχως, πληρωναν κυνηγους να σκοτωσουν ενα ειδος κορακοειδων πουλιων που τα θεωρουσαν βλαβερα...τι αλλο θα ακουσουμε πια......:down:

ελα μου ντε.....:down::down::down:.......οπως και παλιοτερα που πληρωναν για να σκοτωνουν αλεπουδες.γιατι ηταν επιζημιες ,λεει........τωρα...ειναι πολυ λιγες...:(:(:(

Το είδα και γω.
Η περιοχή εκεί είναι πολύ όμορφη. Πήγα πέρσι την Άνοιξη. Η φύση σε όλο της το μεγαλείο!!!!
Είμαστε τυχεροί που είμαστε Ελληνες. Να και τα κρυπτά εθνικιστικά μου ένστικτα......:lol::lol:

Σήμερα ξεκίνησε στον Αντένα το "Ιατρικό απόρρητο", η ελληνική εκδοχή του Grey's anatomy.:hmm:Μάλλον μέτριο το αποτελεσμα.:hmm:
Από το κάστ ξεχωρίζουν Γ.Κιμούλης, Π. Μπουγιούρης, Σ.Παυλίδου, Μάντυ Λάμπου κ.α

Σήμερα ξεκίνησε στον Αντένα το "Ιατρικό απόρρητο", η ελληνική εκδοχή του Grey's anatomy.:hmm:Μάλλον μέτριο το αποτελεσμα.:hmm:
Από το κάστ ξεχωρίζουν Γ.Κιμούλης, Π. Μπουγιούρης, Σ.Παυλίδου, Μάντυ Λάμπου κ.α

το εχω δει, πολυ μετριο...:down:
ασε που εδω δεν εχουμε προσωπικο, κρεβατια, μηχανηματα κ εντατικες...οι σειρες μας μαραναν??????? :lol::down:

ασε που εδω δεν εχουμε προσωπικο, κρεβατια, μηχανηματα κ εντατικες...οι σειρες μας μαραναν??????? :lol::down:
Θα μπορούσαν να την κάνουν πιο πρωτότυπη τη σειρά αν έδειχναν την πραγματική εικόνα των ελληνικών νοσοκομείων..Φαντάζεστε σε πρώτο πλάνο να βλέπαμε ράντζα σε διαδρόμους και γιατρούς που φακελώνονται??:lol::lol:
Και εγώ αυτό έβλεπα..Δεν μου άρεσε καθόλου..Μακραν καλύτερο το greys anatomy..Ασε που μου έλειπε και ο ''μπήχτης'' Dr Σλόαν...:lol::lol::lol:

Μόνο στις σειρές έχουμε...;):P

Θα μπορούσαν να την κάνουν πιο πρωτότυπη τη σειρά αν έδειχναν την πραγματική εικόνα των ελληνικών νοσοκομείων..Φαντάζεστε σε πρώτο πλάνο να βλέπαμε ράντζα σε διαδρόμους και γιατρούς που φακελώνονται??:lol::lol:
Και εγώ αυτό έβλεπα..Δεν μου άρεσε καθόλου..Μακραν καλύτερο το greys anatomy..Ασε που μου έλειπε και ο ''μπήχτης'' Dr Σλόαν...:lol::lol::lol:

Συμφωνώ...αυτό θα ήταν πολύ καλύτερο, τουλάχιστον πιό ρεαλιστικό από το να βλέπουμε νοσοκομεία και προσωπικό που δεν υπάρχει την ελληνική πραγματικότητα.:hmm::hmm:

Πωλείται Ζωή

mail

Πρώτη τηλεοπτική προβολή:

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, στις 22.00, στη ΝΕΤ

Μπορείτε να φανταστείτε μια αγορά νερού; Μια αγορά, όπου ιδιοκτήτες μετοχών νερού θα το πουλούσαν και θα το αγόραζαν, ενώ άλλοι θα κερδοσκοπούσαν πάνω στην τιμή του χωρίς να το χρειάζονται; Πως θα ήταν η ζωή, εάν όλα τα νερά του πλανήτη, επιφανειακά ή υπόγεια, τα νερά των ποταμών, των λιμνών και των παγετώνων, ανήκαν σε ιδιώτες;
Το "Πωλείται Ζωή" εξετάζει την μεγαλύτερη αγορά νερού του κόσμου που έχει στηθεί στην Χιλή. Εκεί όπου οι υδάτινοι πόροι της χώρας δεν ανήκουν στο κράτος αλλά σε ιδιώτες και μία εταιρεία μπορεί να είναι ιδιοκτήτης ενός ολόκληρου ποταμού και να κατέχει ποσότητα νερού ίση με το Βέλγιο. Εκεί, όπου το νερό έχει μετατραπεί από δημόσιο αγαθό ζωής σε ιδιοκτησία, και ένα «δικαίωμα νερού» μπορεί να κοστίζει όσο ένα σπίτι.
Ακόμα και στην έρημο της Ατακάμα, που θεωρείται η ξηρότερη περιοχή του πλανήτη, οι μεταλλευτικές εταιρείες - μεγαλο-ιδιοκτήτες του μακρύτερου ποταμού της Χιλής, Ρίο Λόα - αντλούν τεράστιες ποσότητες και χρησιμοποιούν το πολύτιμο νερό για να ξεπλένουν μέταλλα, καταδικάζοντας χιλιάδες ιθαγενείς και χωριά αγροτών στην δίψα και τη φτώχεια.

Και εγώ το είδα, το μέτριο είναι λίγο...
Φτηνή αντιγραφή, καθόλου πρωτότυπο σενάριο και υπόθεση...Αντί να τα σκάσουν να αγοράσουν καμία ξένη σειρά, έκαναν στην πλάκα μια Ελληνική Αντιγραφή...
(λάθος μάλλον, τα έσκασαν χοντρά για να αγοράσουν τις Νοικοκυρές σε απόγνωση.. και να πληρώνουν τον Ούρι Γκέλερ, να μας φλομώνει με τα ψέμματα...να μην σχολιάσω το X Factor και τα Mοντέλα..):down:

Ευχαριστώ Θανάση, θα το δώ απόψε, ακούγετε πολύ ενδιαφέρον, μιας και το έχουνε πεί ότι ο Γ Παγκόσμιος θα γίνει για το νερό....:hmm:

για σήμερα που θα κατσουμε σπίτι έχοΥτε καμμια πρόταση;;; βλεπετε εχω παρει δουλεια και στο σπίτι και δεν εχω προλάβει να δω τι παιζει...:(

Στο Alpha έχει τώρα "Άρχοντα" νομίζω ότι είναι "Οι δύο πύργοι".:)
Τώρα είδα και το τρέλερ, μετά τις 11 στο Mega έχει το δεύτερο μέρος από το "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;".:up:
Φτού, έχασα το πρώτο μέρος την προηγούμενη βδομάδα.:(Από τις καλύτερες(η καλύτερη κατά την γνώμη μου) κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρσης.:)

doc_on_air.jpg

H1N1, H2N2, H5N1, SARS

Πίσω από αυτές τις κωδικές ονομασίες κρύβονται οι λίγο έως πολύ απροσδιόριστες βιολογικές ενώσεις που αποκαλούμε συλλήβδην ιούς.
Εδώ και λίγο διάστημα ένα από τους ιούς αυτούς ο H1N1 εξαπλώνεται με μεγάλη ταχύτητα σε όλες τις ηπείρους.
Αλήθεια πώς ένας μικροσκοπικός ιός, ανίκανος να αναπαραχθεί μόνος του, προκαλεί πανδημία, πανικό και αποτελεί πια το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και αντικείμενο έρευνας της επιστημονικής κοινότητας σε ολόκληρο τον κόσμο;
Το ντοκιμαντέρ αυτό μέσα από την υπερπληθώρα της πληροφόρησης, των ιατρικών ανακοινώσεων, των αντικρουόμενων απόψεων επιχειρεί μια ψύχραιμη και όσο το δυνατό αντικειμενική προσέγγιση μέσα από συνεντεύξεις εμπειρογνωμόνων, επιδημιολόγων και αναζητά εξηγήσεις, διευκρινίσεις, οδηγίες.
Τα γυρίσματα που έχουν πραγματοποιηθεί σε πολλές χώρες του κόσμου καθώς και η επεξήγηση της δράσης του ιού μέσα από εντυπωσιακές τρισδιάστατες αναπαραστάσεις θα σας καθηλώσουν.
Μια διεθνής συμπαραγωγή της ΕΡΤ με την GAD (Grand Angle Distribution).

ΔΕΥΤΕΡΑ 11/01/2010 00:00

χα,χα,χα...:lol::lol::lol: στο μεγκα τωρα...δειχνει ταινια με την......Ναλα!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back