Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ευτυχώς που το κατάλαβες νωρίς-νωρίς!Και μια συμβουλη εκ πειρας..............
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην αναφερετε το παρελθον σας!!!
Γιατί εγώ ο μπούφος άργησα λίγο να το καταλάβω... 
Το παρελθόν μας δεν αφορά κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μας. Κι όποιος θέλει μέλλον, δεν κοιτάζει το παρελθόν!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Εχτες βγηκε τοσο εκτος εαυτου που χτυπησε μπουνια στην πορτα και της εκανε λακουβα και μου φωναξε "ΣΚΑΣΕ ΜΩΡΗ"!!!!!![]()
Ωχ, δεν το είχα διαβάσει αυτό, όταν έγραφα την τελευταία φράση.

Και μια συμβουλη εκ πειρας..............
ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ μην αναφερετε το παρελθον σας!!! Θα σας το κοπαναει καθε φορα!
Σόρι, αλλά αυτό δεν είναι νορμάλ συμπεριφορά. Εκτός από ανώριμο, είναι και προσπάθεια να σε χειριστεί κάνοντάς σε να νιώσεις τύψεις. ("Δε φταίω εγώ που ζηλεύω, φταις εσύ που είσαι κ.λπ.")
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απο οσο ξερω με ολες τις πρωην του το ιδιο εκανε.....Γιαυτο δεν εχει κανει μακροχρονια σχεση απο τα 20 του....Μα το προβλημα δεν είσαι εσυ. Δικο του είναι το πρόβλημα. Και με καλόγρια να είχε δεσμό, το ίδιο θα φερόταν.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ουτε που θελω να το σκεφτομαι...Αρκετη στεναχωρια τραβαω..... Ειπαμε η λιγη ζηλια σε κανει να νιωθεις περιφανη αλλα αυτο το πραγμα ξεφευγει....ειναι αρρωστο....LOL!!! Τα είπες όλα!
Κουνελάκι, καταλαβαίνω ότι τον αγαπάς, αλλά καλύτερα να χωρίσετε το συντομότερο δυνατό. Όσο το καθυστερείς, τόσο θα πέφτεις στο τριπάκι του. Δυστυχώς, αυτοί οι άνθρωποι είναι μανούλες στο να μας χειρίζονται και να μας εκβιάζουν συναισθηματικά. Π.χ. λες ότι ήδη νιώθεις ότι φταις. Για πολλαπλασίασέ το αυτό επί μερικά χρόνια και καταλαβαίνεις τι σε περιμένει.
Μπορεί να σου φαίνεται δύσκολο, αλλά μάλλον έχεις ήδη αρχίσει να το σκέφτεσαι, αλλιώς δεν θα μας τα έγραφες αυτά εδώ. Η συμβουλή μου: μην το σκέφτεσαι άλλο.
Ναι, είναι πιθανό.Ίσως όχι ακόμα, αλλά όταν σε "έχει σίγουρη" (π.χ. με γάμο).

kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Συγουρα θα κλαψω πολυ αν τον χωρισω αλλα δεν παει αλλο....δε μπορω να ζησω και το υπολοιπο της(εστω φοιτητικης) ζωης μου ετσι! ΔΕΝ εχω βγει με φιλες μου απο τον Ιανουαριο..........
Ουτε στο σπιτι τους εχω παει.....Ειμαι κλεισμενη σε ενα σπιτι μερα-νυχτα μαζι του........μονο για σουπερ μαρκετ βγαινουμε......

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τιποτα απλα το συνηδητοποιω και φρικαρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΤι έπαθες καλέ;![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος

:cry:
Να κλαψω ή να γελασω? Να ναι καλα η Σιμωνη που με εμπιστευτηκε χωρις να με ξερει και μου την εστειλε....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Αρκεί να οπλιστείς με υπομονή για την πρώτη περίοδο μετά το χωρισμό, γιατί δεν θα το πάρει καλά.
Κατά τ' άλλα, θα τον ξεχάσεις πολύ γρήγορα, θα δεις. Όταν περνάς τόσο άσχημα με κάποιον, το μόνο που σε δένει είναι η συνήθεια - τίποτα άλλο.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Υου have a point!*hugs*
Αρκεί να οπλιστείς με υπομονή για την πρώτη περίοδο μετά το χωρισμό, γιατί δεν θα το πάρει καλά.Κατά τ' άλλα, θα τον ξεχάσεις πολύ γρήγορα, θα δεις. Όταν περνάς τόσο άσχημα με κάποιον, το μόνο που σε δένει είναι η συνήθεια - τίποτα άλλο.
![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
I wanna love you
and treat you right.
Δεν είπε ο άνθρωπος "I wanna love you και να σου βγάζω την πίστη ανάποδα"...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μια και πιάσαμε τα τραγουδιστικά, άκου και τον σοφό Bob Marley:
I wanna love you
and treat you right.
Δεν είπε ο άνθρωπος "I wanna love you και να σου βγάζω την πίστη ανάποδα"...![]()

Ε,εισαι απιστευτη!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Οντως τον χρειαζομαι! Ή ψυχιατρο ή εναν καλο αντρα(και φιλοζωο of course!)Θα επισκεφτομουν ψυ.. να μαθω τι στο καλο με κανει να μενω με εναν τετοιον ανθρωπο στεροντας τον εαυτο μου απο τοσα οπραγματα και να τ'ακουω κι απο πανω...

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι τρελα κυκλοθυμικος τοσο που δεν ξερεις την επομενη αντιδραση του!

Εδω που μενω εχω γινει ρεζιλη αν δεν μας ακουσουν μια φορα τη μερα να τσακωνομαστε δεν γινεται! Και το θεμα ειναι οτι με αυτα που φωναζει θα με νομιζουν και για καμια που@....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool