Τι θα κάνατε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Φυγε οσο ειναι νωρις:blink::/:, πεστου την φουντα που καπνιζει να μην την αφηνει να μουχλιαζει του προκαλει απραισθησεις μετα:hmm:,να σταματησει να βλεπει τσοντες του τυπου" η Λουλα παει κρουαζιερα στο Αιγαιο" δεν συμβαινουν τετοια στην πραγματικοτητα και τελος αφου δεν εχει καθολου σεβασμο για σενα αστον να παει για αλλα και εσυ για κατι πολυ καλυτερο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μολις διαβασα το θεμα Ελενα!!
ε λ ε ο ς !!!!!!!
και νομιζα οτι ο δικος μου ειναι καταπιεστικος!!:lol::lol:
τι ειναι αυτα που λες?εγω σε νομιζα για ανεξαρτητο και δυνατο ατομο..πως τα ανεχεσαι ολα αυτα?ο ανθρωπος δεν παει καλα!!
οσο και να στεναχωριεσαι -αφου οταν προσπαθεις να τον αλλαξεις θυμωνει- χωρισε τον!!και δεν λυπαμαι καθολου που το λεω!!δεν νομιζω να αξιζεις τετοια συμπεριφορα!και απορω πως δεν εχει σηκωσει ακομα χερι πανω σου!κατι ασχετο, αυτος δεν βγαινει καθολου εξω???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται και μην σκεφτείς τίποτα.Αυτές οι καταστάσεις χειροτερεύουν μόνο και να προσέχεις γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν παίρνουν καλά την απόρριψη. Στο υπογράφω οτι αν δεν τον παρακαλέσεις γονατιστή να γυρίσει θα του καρφωθεί οτι βρήκες άλλον πίσω απο την πλάτη του και τον κοροιδεύες οτι τον αγαπάς και άλλα τέτοια. Όπως να ξέρεις οτι θα έχεις επεισόδια απο αυτόν και στην επόμενη σχέση σου.

Αν ανεχτείς αυτήν την κατάσταση κάποια στιγμή θα πιστέψεις οτι σου αξίζει και οτι καλύτερα δεν θα βρείς και θα καταστραφείς. Το έχω δει να γίνεται και πιστεψέ με είναι πολύ δύσκολο να βλέπουν όσοι σε αγαπούν και σε εκτιμούν να καταστρέφεσαι μέρα με τη μέρα.

Και να σου πω και το άλλο.Ξέρεις πόσοι θα ευχόντουσαν να είναι 19 και φοιτητές... Όταν θα γίνεις τριάντα με ένα κάρο υποχρεώσεις και θα τα σκέφτεσαι, να σκέφτεσαι ξενύχτια και εκδρομές και μπάνια στη θάλασσα και τρέλες όχι καυγάδες και στεναχωριες. Θα μουτζωνεις τον εαυτό σου με χέρια και με πόδια,σίγουρα πράγματα.

Ρε συ Έλενα, τι είναι αυτά;;;
Έχω μείνει κόκκαλο με αυτά που διαβάζω (και έχω λιώσει απο τα γελια με τα τραγουδάκια)...
Θα σου πω κάτι από την δική μου πείρα και αν θες το κρατάς.
Όταν ήμουν στην ηλικία σου είχα κι εγώ μια τέτοια σχέση-λάθος και την κράτησα βλακωδώς 3μιση χρόνια. Όπως κι εσυ, ετσι κι εγώ, ήμουν φοιτήτρια τότε, αλλά δεν χάρηκα τίποτα από την φοιτητική μου ζωή!
Βλέπεις εγω ο βλάκας, άκουγα ότι μου έλεγε ο καραγκιόζης που είχα δίπλα μου, δεν σήκωνα κεφάλι και έμενα γιατί έλεγα ότι τον αγαπούσα.
Δεν με άφηνε όχι σορτσάκια να βάλω, αλλά ουτε καν να τα δω σε βιτρίνες. Κυριολέκτικά!!! Όταν τα κοιτούσα μου έλεγε ότι αυτά είναι για άλλες. Δεν με άφηνε να βάλω κοντή φούστα γιατί όπως μου είχε πει "τι θες και φοράς κοντες φούστες, σου έχει πει κανεις ότι έχεις ωραια πόδια;" και άλλες τέτοιες ομορφιές.....
Το αποτέλεσμα ήταν η κατεστραμένη ψυχολογια μου, η κακή μου διάθεση, η αποσύνθεση της προσωπικότητάς μου και η συρρίκνωση του κύκλου μου.
Μόνο όταν θα βγείς από αυτη την άρρωστη σχέση θα καταλάβεις πόσο κακό του επέτρεψες να σου κάνει. Ελπίζω τότε να μην είναι πολύ αργά και να μην έχει χαθεί πολύς χρόνος.....

Και να σου πω και το άλλο.Ξέρεις πόσοι θα ευχόντουσαν να είναι 19 και φοιτητές... Όταν θα γίνεις τριάντα με ένα κάρο υποχρεώσεις και θα τα σκέφτεσαι, να σκέφτεσαι ξενύχτια και εκδρομές και μπάνια στη θάλασσα και τρέλες όχι καυγάδες και στεναχωριες. Θα μουτζωνεις τον εαυτό σου με χέρια και με πόδια,σίγουρα πράγματα.

Και επειδή δεν μου φτάναν οι δικές μου μούτζες, έχω και 3 γατιά πλέον να βοηθάνε.

Και επειδή δεν μου φτάναν οι δικές μου μούτζες, έχω και 3 γατιά πλέον να βοηθάνε.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Φοβερή ατάκα!:up:

Φυγε οσο ειναι νωρις:blink::/:, πεστου την φουντα που καπνιζει να μην την αφηνει να μουχλιαζει του προκαλει απραισθησεις μετα:hmm:,να σταματησει να βλεπει τσοντες του τυπου" η Λουλα παει κρουαζιερα στο Αιγαιο" δεν συμβαινουν τετοια στην πραγματικοτητα και τελος αφου δεν εχει καθολου σεβασμο για σενα αστον να παει για αλλα και εσυ για κατι πολυ καλυτερο:)

Ααααα! Έθεσες το θέμα με χειρουργική ακρίβεια! ;) Παραδέχομαι και προσκυνώ!!! :up::lol::lol::lol::lol::lol:

Μολις διαβασα το θεμα Ελενα!!
ε λ ε ο ς !!!!!!!
και νομιζα οτι ο δικος μου ειναι καταπιεστικος!!:lol::lol:
τι ειναι αυτα που λες?εγω σε νομιζα για ανεξαρτητο και δυνατο ατομο..πως τα ανεχεσαι ολα αυτα?ο ανθρωπος δεν παει καλα!!
οσο και να στεναχωριεσαι -αφου οταν προσπαθεις να τον αλλαξεις θυμωνει- χωρισε τον!!και δεν λυπαμαι καθολου που το λεω!!δεν νομιζω να αξιζεις τετοια συμπεριφορα!και απορω πως δεν εχει σηκωσει ακομα χερι πανω σου!κατι ασχετο, αυτος δεν βγαινει καθολου εξω???
Πηγαινει καμια φορα στη μανα του ή με τους φιλους του για μπιλιαρδο και στις 2 περιπτωσεις τον πρηζω εγω να παειο για να ηρεμησουμε λιγο και να μην βαριομαστε τη ζωη μας! Συγκατοικουμε απο την πρωτη εβδομαδα της γνωριμιας μας!!!!!!:blink:

Φύγε όσο πιο γρήγορα γίνεται και μην σκεφτείς τίποτα.Αυτές οι καταστάσεις χειροτερεύουν μόνο και να προσέχεις γιατί τέτοιοι άνθρωποι δεν παίρνουν καλά την απόρριψη. Στο υπογράφω οτι αν δεν τον παρακαλέσεις γονατιστή να γυρίσει θα του καρφωθεί οτι βρήκες άλλον πίσω απο την πλάτη του και τον κοροιδεύες οτι τον αγαπάς και άλλα τέτοια. Όπως να ξέρεις οτι θα έχεις επεισόδια απο αυτόν και στην επόμενη σχέση σου.

Αν ανεχτείς αυτήν την κατάσταση κάποια στιγμή θα πιστέψεις οτι σου αξίζει και οτι καλύτερα δεν θα βρείς και θα καταστραφείς. Το έχω δει να γίνεται και πιστεψέ με είναι πολύ δύσκολο να βλέπουν όσοι σε αγαπούν και σε εκτιμούν να καταστρέφεσαι μέρα με τη μέρα.

Εδω για βολτα να παω ή αν μπω στο Mycat μετα τις 9 το βραδυ το νομιζει οτι εχω αλλον!!!!

Μα δεν βλεπει τσοντες....:hmm::lol:

Αστο το'πιασα! :lol::lol::lol::lol: ΘΕΟΣ!

Εδω για βολτα να παω ή αν μπω στο Mycat μετα τις 9 το βραδυ το νομιζει οτι εχω αλλον!!!!

Καληνύχτα και καλή τύχη!!!

Μην είσαι χαζή.Θα χάσεις πολύ περισσότερα απο χρόνο και δεν αξίζει. Θα βρεί μια κοπέλα που θα μπορεί να αντέξει το καθεστώς "οτι πεις εσύ Μήτσο μου" και θα ευτιχίσει κι αυτός (αν και όταν σε τρώνε τέτοια σαράκια δεν ηρεμείς ποτέ). Δυστυχώς υπάρχουν θύματα με το τσουβάλι έτοιμα. Εσύ μην γίνεις οικιοθελώς.

Πριν καμια ωρα πηγα το Σηφη και τη γκριζουλα στο γιατρο..... Επειδη κανει απιστευτη ζεστη και σορτακι δεν με αφηνει να φορω,ειπα να βαλω φορμα γιατι με το τζιν θα εσκαγα!Και το εκανε ολοκληρο σκηνικο επειδη ηταν κολλητη! Ολη την ωρα στο αμαξι θα ημουν,μονο στο γιατρο θα κατεβαινα!Το γιατρο ζηλεψε?Ελεος ειναι χαλια και πολυ μεγαλος!:mpliaks:

Δεν δουλεύει κάπου να έχει μια ζωή κάτι;Με σένα ασχολείταο όλη την μέρα;Και εγώ ψιλοσυγκατοικώ αλλά και δουλέυει και στους δικούς του πάει και με αφήνει εννοείται να πηγαίνω όπου θέλω μου έχει εμπιστοσύνη μια περίοδο θυμάμαι μόνο που ήταν λίγο πιο καταπιεστικός γιατί ζήλευε έναν συμφοιτητή μου αλλά του έδωσα να καταλάβει πρώτον οτι δεν έχει κάτι να φοβηθεί και δεύτερον οτι αν συνεχίσει έτσι θα με χάσει και κατάλαβε το λάθος του.Για λίγο το έζησα και ένιωσα να πνίγομαι απορώ εσύ πως αντέχεις 5 μήνες!!:confused::confused:Είσαι σε ένα από τα ωραιότερα μέρη.Είσαι πολύ τυχερή.Ζήσε την φοιτητική σου ζωή όπως πρέπει και μην θυσιάζεις τα χρόνι σου για κανεναν κομπλεξικό γιατί είναι χρόνια που δεν γυρνάνε πίσω...

Δεν δουλεύει κάπου να έχει μια ζωή κάτι;Με σένα ασχολείταο όλη την μέρα;Και εγώ ψιλοσυγκατοικώ αλλά και δουλέυει και στους δικούς του πάει και με αφήνει εννοείται να πηγαίνω όπου θέλω μου έχει εμπιστοσύνη μια περίοδο θυμάμαι μόνο που ήταν λίγο πιο καταπιεστικός γιατί ζήλευε έναν συμφοιτητή μου αλλά του έδωσα να καταλάβει πρώτον οτι δεν έχει κάτι να φοβηθεί και δεύτερον οτι αν συνεχίσει έτσι θα με χάσει και κατάλαβε το λάθος του.Για λίγο το έζησα και ένιωσα να πνίγομαι απορώ εσύ πως αντέχεις 5 μήνες!!:confused::confused:Είσαι σε ένα από τα ωραιότερα μέρη.Είσαι πολύ τυχερή.Ζήσε την φοιτητική σου ζωή όπως πρέπει και μην θυσιάζεις τα χρόνι σου για κανεναν κομπλεξικό γιατί είναι χρόνια που δεν γυρνάνε πίσω...
Δουλευει part time σερβιτορος αλλα τα λεφτα δεν φτανουν...Και εχει και το μανιατικο-κρητικο η γυναικα δεν πληρωνει και δεν με αφηνει να τσονταρω λεφτα να βγουμε εξω!Ετσα καταληγουμε να σαπιζουμε μεσα.....
Ειχα πει να παμε ενα 3ημερο Ελαφονησο ή καπου αλλου(να κανω λιγο διακοπες ρε φουστη μου) και να περασουμε και ωραια,να ξεφυγουμε απο τη μιζερια,και ειπα θα βαλω εγω τα λεφτα της διαμονης,εσυ μονο βενζινες και το φαγητο μισο μισο...Θα ηταν μια καλη λυση για να περασουμε καλα....Αλλα δεν θελει γιατι θα βαλω περισσοτερα!Και το θεμα ειναι οτι εχει να πληρωσει χρωστουμενα και λογαριασμους απο το σπιτι που ξενοικιασε και δεν θα βγει οικονομικα μεχρι τον Αυγουστο για να παμε!Οποτε τον boulo οι διακοπες!Ηταν μια λυση να φτιαξουν τα πραγματα ισως! Μα γιαντα δεν κατεει οτι ΔΕΝ με νοιαζουν τα λεφτα αν ειναι να περασουμε μια φορα στη σχεση μας καλα!Με 200 ευρω πιστευω το βγαζουμε το 3ημερο!Σιγα τα λεφτα! Εχω ολη την καλη θεληση να κανω πραγματα για να το αλλαξω αυτο αλλα...... Ισως αν πηγαιναμε για μπανιο,αν δεν μεναμε οοολη την ωρα μαζι και αν βγαιναμε μια φορα την εβδομαδα να ηταν αλλιως τα πραγματα!...:(

Α!Επισης δεν με αφηνει να δουλεψω!!!!Θα με χωρισει λεει με τη μια αν το κανω! Σερβιτορα για κανενα λογο(ενω ο ιδιος σερβιτορος ειναι)! Ενταξει λεω,μπορει να εχει δικιο,μπορει να μου την πεφτουν και να ζηλευει...
Σε ταβερνα??Σε καφενειο με τα πουρα?? ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ αυτη ειναι η απαντηση!:mad:
Δεν παει καλα.... Μου λεει θα δουλευει αν ειναι και για τους 2 για να μη δουλεψω εγω!Για να μη με δει ο κοσμος δηλαδη???!!!:mad: Κωσταλεξι σκετο!
Του ειπα αλλο μετα...να κανω ιδιαιτερα σε παιδακι προσχολικης αγωγης ή να κραταω καποιο προ-νηπιακι για καποιες ωρες.Λεω τι σκατα ναι θα μου πει...Τι θα ζηλεψει το παιδακι? Και τι μου απαντησε?????:blink:
"ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΟΥ?????????????":blink::blink::blink::blink::blink: Ναι του πατερα και της μητερας του μωρου!Ελεος?Τι ζηλευει?!:blink::mad:

ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μολις μου διεγραψε απο το λαπ τοπ εναν αντρα αγγελο που ειχα αποθηκευσει απο τα γατοκαλλιστεια επειδη ηταν γυμνος(αλλα δεν φαινοταν τιποτα)! :lol::lol::lol: Δε το πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Ισως αν πηγαιναμε για μπανιο,αν δεν μεναμε οοολη την ωρα μαζι και αν βγαιναμε μια φορα την εβδομαδα να ηταν αλλιως τα πραγματα!...:(

Δεν θα ήταν αλλιώς και το ξέρεις. Η γνώμη μου είναι, αντί να ξεσπάς εδώ, γιατί δεν παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου χωρίζοντάς τον εδώ και τώρα; Αν μη τι άλλο να προλάβεις να πας διακοπές και να μη βγάλεις όλο το καλοκαίρι με μακριά παντελόνια.

(εναλλακτικά, υπάρχουν ωραιότατες μπούρκες σε δροσερά καλοκαιρινά χρώματα. Και μην ξεχάσεις να βάψεις μαύρα τα παράθυρα του σπιτιού για να μη σε βλέπουν απ' έξω.)

Αυτο μου διεγραψε!:lol::lol::lol:

Συνημμένα

• ανγελ.jpg
    ανγελ.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 5
ΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μολις μου διεγραψε απο το λαπ τοπ εναν αντρα αγγελο που ειχα αποθηκευσει απο τα γατοκαλλιστεια επειδη ηταν γυμνος(αλλα δεν φαινοταν τιποτα)! :lol::lol::lol: Δε το πιστευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Για να είμαι ειλικρινής, το γεγονός ότι μοιάζεις να τα θεωρείς αστεία όλα αυτά (ή έστω τραγελαφικά) με ανησυχεί. :hmm:Δεν είναι αστεία, είναι τραγικά και πολύ τρομακτικά πράγματα.

Τι θα έλεγες σε μια φίλη σου με παρόμοια προβλήματα στη σχέση της;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back