Τι θα κάνω; Ακόμα πρόβλημα με την άμμο

gvlas

Νεοφερμένο μέλος

Ο gvlas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
γεια σας
εχω μια μικρη σιαμ που τωρα ειναι περιπου 6 μηνων κ ακομα δεν εχει μαθει να πηγαινει στην αμμο της για να ουρει.
παει που κ που οταν το θυμηθει. αλλιως οπου βρει. τι να κανω.
σκεφτομαι να την δωσω αν το συνεχισει:/::/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βρε συ μπας ειναι αρωματικη η αμμος που της εχεις παρει μπας εχει ερθει σε πρωιμο οιστρο το γατι για ψαξο λιγακι ισως δεν της αρεσει η αμμο που της περνεις η αλλιως ειναι οτι θελει να ζευγαρωσει η εχει καποιο προβλημα υγειας το γατι ψαξτο λιγακι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πράγματι, το πρόβλημα υγείας το εξέτασες;
Αυτο το έκανε απο πάντα ή ξεκίνησε ξανά τώρα; Μπορεί να είναι θέμα οίστρου, οπως λέει και η ladycat...
Ειναι πολύ περίεργο αυτο για γάτα σίγουρα... Σίγουρα μίλησε με κτηνίατρο αν δεν το έχεις κάνει ήδη και μετά δοκίμασε με άλλη άμμο ή σκέψου μήπως για κάποιο λόγο το γατάκι σου ειναι στρεσαρισμένο ή δεν περνάει καλά και αντιδρά μετον τρόπο αυτο.

Μην την δωσεις.Μιλα με εναν κτηνιατρο,δες αν της αρεσει να κανει πιπι στις γωνιες η στο κεντρο και βαλτης τησ μικρα ταψακια με αμμο(ειναι λιγο κουραστικο να τα αλλαζεις συνεχεια..).μετα θα αρχισεις να τησ μειωνεις σιγα σιγα και να την οδηγεις εσυ στην αμμο της.επισης μπορει να μην την αρεσει η αμμος τησ η που την εχεις βαλει...:):)

Το μικρό μου, η Στραβούλα, αν η άμμος δεν είναι αρκετά καθαρή, καθαρίζω την τουαλέτα τους ανά δεύτερη μέρα, κάνει τσίσα της στην σκάλα. Άρα φέτος δεν στρώνω την σκάλα! Μήπως της φταίει αυτό και στην δικιά σου;

ο αλήτης με κατούρησε....

ετημαζόμουν να φύγω για ταξίδι και άρχισε να τρέχει πέρα δώθε πανικόβλητος ουρλιάζοντας και ξαφνικά πηδάει πάνω στο κρεβάτι και μου την αμόλησε:confused:

ο αλήτης με κατούρησε....
Ωχ, ωχ... Καμιά φορά νομίζω ότι μπορεί να το κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή.:hmm:
Τι ηλικία έχει;

Μήπως του φάνηκε πολύ βρόμικη η άμμος του??? :(:hmm:
Βέβαια ισχύει και αυτό με την προσοχή....
αλλά απο ότι θυμαμαι φεύγεις συχνά ταξίδια.... ή όχι...
Εμένα 2 φορές που ήταν να φύγω ταξίδι πάει και κρύβετε μέσα στις βαλίτσες!!!!.... :cool:

περιεργο οντως... και ο δικός μου ειναι Σιαμ και συνομιλικος με το δικό σου και απο την πρωτη μερα πηγε στην τουαλετα του. Οταν δε την αλλαξα με κλειστη γιατι λερωνε με την αμμο ολο το σπιτι, και παλι προσαρμοστηκε με την πρωτη !!!
Μην δωσεις την γατα... δες στο www.ailouros.gr και πανε την σε εναν κτηνιατρο , αν μπορεις και στον αιλουρο που τα παιδια απο Αθηνα ειναι υπερ ευχαριστημένοι!!!

Σίγουρα μη δώσεις τη γάτα πριν εξαντλήσεις όλες τις πιθανές λύσεις. Πρέπει να πω όμως ότι τη μια και μοναδική φορά που μου συνέβη αυτό με γάτα (θηλυκιά κι εκείνη αλλά όχι Σιάμ), δυστυχώς δεν έπιασε τίποτα. Οταν τελικά είχε φτάσει 2 χρονών και πιά όλο μου το σπίτι ήταν γεμάτο λιμνούλες και είχα απελπιστεί, αναγκάστηκα να τη δώσω σε μια φίλη μου που έχει μονοκατοικία με κήπο. Ε, απ'οταν πήγε εκεί ,πάει πάντα στην άμμο..τι να πει κανείς?:cool:

είχαμε νέα? τι έγινε τελικά ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σας
εχω μια μικρη σιαμ που τωρα ειναι περιπου 6 μηνων κ ακομα δεν εχει μαθει να πηγαινει στην αμμο της για να ουρει.
παει που κ που οταν το θυμηθει. αλλιως οπου βρει. τι να κανω.
σκεφτομαι να την δωσω αν το συνεχισει:/::/:

Έχω και εγώ ένα γατάκι(Περσίας) τη Λαίδη είναι 2 μηνών, το πήρα πριν 2 μέρες και όμως χωρίς να της πάρουμε η μαμά μου δηλαδή(είμαι 12χρ.) μια ιδιαίτερα ακριβή άμμο ούτε καμία ιδιαίτερη εκπαίδευση έμαθε να πηγαίνει στην άμμο της. Συμφωνώ πολύ με το θέμα της άμμου μήπως πρέπει να της την αλλάξεις;;; Πάντως μην τη δώσεις!!!!(κρίμα είναι!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back