gvlas
Νεοφερμένο μέλος
εχω μια μικρη σιαμ που τωρα ειναι περιπου 6 μηνων κ ακομα δεν εχει μαθει να πηγαινει στην αμμο της για να ουρει.
παει που κ που οταν το θυμηθει. αλλιως οπου βρει. τι να κανω.
σκεφτομαι να την δωσω αν το συνεχισει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Αυτο το έκανε απο πάντα ή ξεκίνησε ξανά τώρα; Μπορεί να είναι θέμα οίστρου, οπως λέει και η ladycat...
Ειναι πολύ περίεργο αυτο για γάτα σίγουρα... Σίγουρα μίλησε με κτηνίατρο αν δεν το έχεις κάνει ήδη και μετά δοκίμασε με άλλη άμμο ή σκέψου μήπως για κάποιο λόγο το γατάκι σου ειναι στρεσαρισμένο ή δεν περνάει καλά και αντιδρά μετον τρόπο αυτο.
ΒΙΚΗ
Νεοφερμένο μέλος

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
ετημαζόμουν να φύγω για ταξίδι και άρχισε να τρέχει πέρα δώθε πανικόβλητος ουρλιάζοντας και ξαφνικά πηδάει πάνω στο κρεβάτι και μου την αμόλησε

aretha
Περιβόητο μέλος
Ωχ, ωχ... Καμιά φορά νομίζω ότι μπορεί να το κάνουν για να τραβήξουν την προσοχή.ο αλήτης με κατούρησε....

Τι ηλικία έχει;
julia
Διακεκριμένο μέλος

Βέβαια ισχύει και αυτό με την προσοχή....
αλλά απο ότι θυμαμαι φεύγεις συχνά ταξίδια.... ή όχι...
Εμένα 2 φορές που ήταν να φύγω ταξίδι πάει και κρύβετε μέσα στις βαλίτσες!!!!....

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην δωσεις την γατα... δες στο www.ailouros.gr και πανε την σε εναν κτηνιατρο , αν μπορεις και στον αιλουρο που τα παιδια απο Αθηνα ειναι υπερ ευχαριστημένοι!!!
Elena_p
Δραστήριο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
γεια σας
εχω μια μικρη σιαμ που τωρα ειναι περιπου 6 μηνων κ ακομα δεν εχει μαθει να πηγαινει στην αμμο της για να ουρει.
παει που κ που οταν το θυμηθει. αλλιως οπου βρει. τι να κανω.
σκεφτομαι να την δωσω αν το συνεχισει![]()
Έχω και εγώ ένα γατάκι(Περσίας) τη Λαίδη είναι 2 μηνών, το πήρα πριν 2 μέρες και όμως χωρίς να της πάρουμε η μαμά μου δηλαδή(είμαι 12χρ.) μια ιδιαίτερα ακριβή άμμο ούτε καμία ιδιαίτερη εκπαίδευση έμαθε να πηγαίνει στην άμμο της. Συμφωνώ πολύ με το θέμα της άμμου μήπως πρέπει να της την αλλάξεις;;; Πάντως μην τη δώσεις!!!!(κρίμα είναι!)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool