Τι θα κάνω με αυτά τα γατιά...

Απο που τα αγοραζεις?

Κι εγώ πήρα το αυτοκόλλητο ρόλερ (συμβουλή της Ισμήνης, thanx :))
από τα ΑΒ. Τα μαύρα δεν τα αποφεύγω. Γενικά, σκασίλα μου για τις τρίχες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ πήρα το αυτοκόλλητο ρόλερ (συμβουλή της Ισμήνης, thanx :))
από τα ΑΒ. Τα μαύρα δεν τα αποφεύγω. Γενικά, σκασίλα μου για τις τρίχες!
μμμμμ ευτυχως που η Νιαρα δεν ειναι μακρυτριχη ομως! Γιατι με το Σιβα μεχρι και τα ποτηρια μας εχουν τριχες!:lol: :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μμμμμ ευτυχως που η Νιαρα δεν ειναι μακρυτριχη ομως! Γιατι με το Σιβα μεχρι και τα ποτηρια μας εχουν τριχες!:lol: :rolleyes:
Άσε και του Σάκη εκτός του ότι είναι τεράστιες είναι πολύ λεπτές και ανάλαφρες και βρίσκονται παντού!

Τα ρόλερ τα έχουν σχεδόν όλα τα σ/μ απλά κάποια έχουν μόνο κάτι με πολύ λίγη ταινία που τελειώνουν γρήγορα.

Άσε και του Σάκη εκτός του ότι είναι τεράστιες είναι πολύ λεπτές και ανάλαφρες και βρίσκονται παντού!

quote]
Κι ο Σακης πουπουλενιος δηλαδη σαν το Σιβα.

Οκ, θα ψαξω για ρολερ οταν ξαναπαω σουπερ μαρκετ. Ειχαμε ενα πραμα(δεν ξερω πως λεγετε)που το εβαζες πανω στα ρουχα και εφευγαν οι τριχες, αλλα το χασαμε. Ειναι αυτο που χρησιμοποιειται για να φευγει η σκονη απο κουστουμια, σακακια κτλ...

Το αυτοκόλλητο ρολό κι έμενα με έσωσε!! Οχι τόσο στα δικά μου ρούχα όσο στου αρραβωνιαστικού μου και του γιου του (ή γιου μας, όπως το δει κανεις) ο οποίος έχει ένα σωρό μαυρα ρούχα καθώς και τους 2 τους ενοχλούν οι τριχες. Και πάλι έχουμε άφθονες. Αιωρούνται οι άτιμες. Αλλά κι εγώ ετσι μεγάλωσα και δεν με πειράζει καθόλου. Φροντίζω όντως να παιρνω χρωματα και υφάσματα που να βολεύουν. Τα μονοχρωμα σεντόνια ας πουμε τα έχω ξεχάσει προ πολλού. Περιττό να τα βάζω, την αλλη μέρα το χάος. Βολευεται κανεις... :) Και τα ηλεκτροστατικά πανάκια με εχουν σώσει στο ξεκόνισμα με τις τρίχες. Τις μαζεύουν μια χαρά :up:

Λύσεις συνήθως βρίσκονται για τα αγαπημένα μας «τέρατα» :P
Mία είναι όσον αφορά τις καρέκλες , όσο λείπουμε απο το σπίτι να τις γέρνουμε με την πλάτη πάνω στο τραπέζι. Tο κάνει η μάνα μου και πιάνει. Aς μην υπάρχει τραπεζομάντηλο επίσης.
να κάτι ακόμα που με τα δικά μου δεν πιάνει....
Πως καταφεραν και ανέβηκαν με ένα σαλτο στο τραπέζι? Ο ένας 4 μηνών και ο άλλος 3 σχεδόν.....Δηλαδή όταν μεγαλώσουν κι άλλο? Τι θα κάνουν? Σαλτο στον αποροφητήρα με διπλή πιρουέτα?
Απώλειες πάντως δεν είχαμε...(μισό μπράουνι μόνο φάγαν):mad:

Και εσύ Κατερίνα μου γιατί; Ανεβαίνουν που ανεβαίνουν, γυμνάζονται που γυμνάζονται μόνο μπισκότα τους έχεις;:rolleyes:

Δηλαδή όταν μεγαλώσουν κι άλλο? Τι θα κάνουν? Σαλτο στον αποροφητήρα με διπλή πιρουέτα?:mad:

Χε, χε... Και τριπλή, μπορώ να σου πω!!!:lol:

Παιδιά προσοχή!!! Tο καλό ρολό το έχει μόνο ο AB. Tα άλλα είναι για πέταμα. Δεν θέλω να του κάνω διαφήμηση αλλά έτσι είναι. Kαι όχι όλοι μάλιστα. Λοιπόν το καλό έχει πορτοκαλί χερούλι και μωβ ετικέτα. Kαι είναι πολύ πιο χοντρό απο τα άλλα. Eκείνα και άσπρα σημάδια μου έχουν αφήσει σε μαύρο ρούχο :mad: Tα πέταξα. Oμως το συγκεκριμένο, είναι KATAΠΛHKTIKO!!!! Όλοι οι γατογονείς, σπεύσατε!:)

Τετοιο ρολο εχει και η Προμηθευτικη και ο Σκλαβενιτης. Ο Βασιλοπουλος τον εχει εκει που ειναι οι τροφες για γατες (για να μην ψαχνετε).

Πράγματι αυτό είναι το καλύτερο. Ο Σκλαβενίτης το έχει εκεί που είναι οι σκούπες-σφουγγαρίστρες.

Δυστυχώς εγώ μένω σε νησί και δεν έχουμε ούτε Σκλαβενίτη, ούτε ΑΒ.
Παίρνω ρολο αυτοκόλλητο (δεν θυμάμαι μάρκα..) και κάνω τις καρέκλες της κουζίνας και τον καναπέ που κάθονται τα γατουλινια μου.
Και μια φορά την εβδομάδα που βάζω ηλεκτρική σκούπα τα κάνω και εξαφανίζονται οι τρίχες. Αλλά πιο πολλές δικές μου βλέπω παρά των γατιών :D

Παιδιά μόλις έκανα μια φοβερή ανακάλυψη. Τέρμα οι τρίχες, τα ρολά, οι γκρίνιες. Βρήκα το τρόπο να μη ξαναδείτε τρίχα στο σπίτι σας. Αγοράστε πιάνο, αυτά με τη μαύρη λάκα. όσο πιο μεγάλο τόσο πιο καλό. Δεν αφήνει τρίχα να πάει πουθένα αλλού. Μη με ρωτήσετε γιατί ο γάτος μου μαδάει τώρα και σαφώς μην υποθέσετε ότι έχω 7 μήνες να ξεσκονίσω το πιάνο, το χριστουγεννιάτικο δέντρο δε ξεσκονίζω γιατί του πάνε οι αραχνούλες (τι ποιο χριστουγεννιάτικο δέντρο;), τέσπα άλλο θέμα αυτό. Ακούστε με και θα με θυμηθείτε.:up:

Κι εγώ συμφωνώ με αυτό του βασιλοπουλου. Ειναι το καλύτερο από όσα έχω δοκιμάσει

:lol: Nερίνα, έχω κι εγώ πιάνο με μαύρη λάκα, στη μαμά μου. Mε 5 γάτες η μαμά!(και δεν τις έφερε αυτή, η κακομοίρα!) Eίναι όντως σαν μαγνήτης :blink: αλλά και πάλι δεν έχει γλυτώσει. Πάλι καλά που δεν βλέπει και καλά :lol: και τα καθαρίζει η «γυναίκα». Eίναι και Πολωνέζα και δεν διαμαρτήρεται :D
Eχω φάει φρίκη, παιδιά, με τις μικρες, κοντές , μαύρες και άπειρες τριχες της Σακίρας :confused: Δεν έχω ξαναδει τέτοιο πράγμα :blink: Λεω να πετάξω στα σκουπίδια το σεντόνι-κάλυμα που πάντα βάζω πάνω απο τα κανονικά σεντόνια. Mια βδομάδα το έχω βάλει και είναι λες και είναι εκει ενα μήνα! Eχω 4 τέτοια. Mολις μπαίνω και το βλέπω, φεύγω τρέχοντας ή κλείνω το φως για να μην το βλέπω. :hmm:
Mε τα μακρύτριχα δεν είχα ποτε πρόβλημα. Eντάξει, μακριές αλλά όχι τόσες!

Παίζει ρόλο η υφή του υφάσματος. Να προτιμάς τα λεία υφάσματα. Είχα πάρει μια παπλωματοθήκη η οποία ήταν σαν το πιάνο, τραβούσε τις τρίχες του Σάκη σαν μαγνήτης! Ήθελε κάθε μέρα καθάρισμα και πάλι ήταν χάλια. Τώρα έχω μια από το ΙΚΕΑ που δεν τις τραβά τόσο πολύ.

Παίζει ρόλο η υφή του υφάσματος. Να προτιμάς τα λεία υφάσματα. Είχα πάρει μια παπλωματοθήκη η οποία ήταν σαν το πιάνο, τραβούσε τις τρίχες του Σάκη σαν μαγνήτης! Ήθελε κάθε μέρα καθάρισμα και πάλι ήταν χάλια. Τώρα έχω μια από το ΙΚΕΑ που δεν τις τραβά τόσο πολύ.

Ειχα μια απο το ΙΚΕΑ αλλα την απεσυρα γιατι τραβαγε πολυ τις τριχες. Ηταν και σκουροχρωμη και φαινοταν χαλια.
Φετος, πηρα μια η οποια εχει λωριδες απο διαφορα ανοιχτα χρωμματα και ετσι οι τριχες δεν φαινονται πανω στο παπλωμα!;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back