Τι θα πάθω αν φάω γατοτροφή;

εγω παντως προτεινω να την συνηθίζουμε σιγα σιγα την ξηρά τροφή. Έρχονται δύσκολες μέρες....:P

:popcorn::popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε παιδιά, τι λέτε; Εγώ δεν έχω δοκιμάσει ποτέ την τροφή τους.... καλά κουνέλα έσένα σε αφήνω ασχολίαστη... λέτε πάντως να πάρω κι εγώ μια γεύση; :hmm:στο τέλος τέλος, τι θα πάθω; πιο ακριβή είναι η τροφή τους από ένα κιλό απ'το καλύτερο φιλέτο... κάτι θα σημαίνει αυτό :hmm:

καλα δεν ειπαμε να κατεβασεις την σακουλα!:P:P μια κροκετουλα ομως..δεν χανεις τιποτα..:D:D:whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δοκιμαζω ΟΛΕΣ τις ξηρες που δινω στην σκυλα μου.:D
Οταν ειχα φιλοξενησει γατονι ειχα φαει RC kitten και ηταν θα ελεγα...πικαντικη.:redface:

Δοκιμαζω ΟΛΕΣ τις ξηρες που δινω στην σκυλα μου.:D
Οταν ειχα φιλοξενησει γατονι ειχα φαει RC kitten και ηταν θα ελεγα...πικαντικη.:redface:

θα κανω εμετο στο τελος:whistle::P

εφαγα μια σταλιτσα απο την orijen..ενα θα σας πω...:sick::sick::mpliaks::mpliaks::mpliaks: πικρη και ανοστη..απορω πως την τρωνε..:lol::lol:
Έλα ρε σύ είναι πικρή? Γιαυτό η φιλενάδα μου που την πήρε στα περσικά της δεν της την τρώνε.
ΜΜΜΜ. :hmm::hmm:!!τωρα που το σκέφτομαι ωραίος τρόπος να τους κάνεις δίαιτα εάν το προσπαθείς.
Εμένα βρε κορίτσια έχουν μία όρεξη τεράστια. Με το ζόρι τα συγκρατώ. Αλλά δεν καταλαβαίνω τους βαζω 60γρ.royal Canin την ημέρα δηλαδή για ένα μέσο προς παχουλό γατί μερίδα αλλά πάλι πεινάνε σαν τρελά. Τι λάθος κάνω?

Eμενα κ η orijen και η acana μου αρεσαν.
Μου θυμιζαν πασατεμπο.

Βρε παιδια οι ανθρωποι δεν εχουμε τους ιδιους γευστικους καλυκες με τις γατες,ουτε τα ιδια...γουστα.Οποτε ακομα κι αν σε εμας φαινεται πικρη ή γλυκια δε σημαινει οτι το ιδιο νιωθει και η γατα μας.

καλα δεν ειπαμε να κατεβασεις την σακουλα!:P:P μια κροκετουλα ομως..δεν χανεις τιποτα..:D:D:whistle:

Όσο πιο πολύ επεξεργάζομαι την ιδέα, μου έρχεται στο νου το επεισόδιο από τα "Φιλαράκια", όπου όλοι προσπαθούν να πείσουν το Ross να δοκιμάσει μητρικό γάλα... :D:D

εγω παντως προτεινω να την συνηθίζουμε σιγα σιγα την ξηρά τροφή. Έρχονται δύσκολες μέρες....:P
Πες το ψέματα. Σε λίγο καιρό θα την τρώμε παρέα τους μου φαίνεται.:D
Πάντως και εγώ έχω δοκιμάσει:D:P. Να ενημερώσω για τα κορίτσια που ρωτάνε η whiskas ήταν ποιο νόστιμη από την royal γιατί έχει ποιο πολλά λίπη. Λογικό είναι και εμάς γιαυτό μας αρέσουν τα σουβλάκια. Ομως η whiskas εχει χαμηλότερη ποιοτικά σογια και ίσως περισσότερο καλαμπόκι ενώ στην royal βάζουν περισσότερο ρύζι και λαχανικά.
Purina Pro Plan δεν με ενθουσίασε μια μέση κατάσταση θα έλεγα.
Αυτά για την ξηρά κονσέρβα ακόμα δεν έχω δοκιμάσει ( αηδιαζω λίγο) αλλά κάποιες μυρίζουν πολύ ωραία. ΑΑΑΑ! Treats όμως έχω δοκιμάσει και είναι και αυτά πολύ νόστιμα.

Μετά από αυτή (Νιαου) :slourp:τη γευστική ( Νιαου):jumpy: δοκιμή ( Νιάου ) να ενημερώσω ότι ( Νιάου) δεν έχω πάθει :crazy:( Νιάου) τίποτα :crazy:( Νιάου) αντιθέτως τον τελευταίο καιρό:upside: ( Νίάου) αισθάνομαι ότι (Νιάου) ακούω καλύτερα:bigarmhug ( Νιάου) πιανω τις δονήσεις της γής (Νιάου) αισθάνομαι ποιο Fit :panwkatw:( Νιάου) και παρκάρω ποιο εύκολα το βράδυ στον σκοτεινό δρόμο :jumpy:( Νιάου) . Είμαι δηλαδή μία χαρά, γιατί βρίσκετε ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω μου :slourp:???????????????:crazy:

Τελευταία επεξεργασία:
Πάντως και εγώ έχω δοκιμάσει:D:P. Να ενημερώσω για τα κορίτσια που ρωτάνε η whiskas ήταν ποιο νόστιμη από την royal γιατί έχει ποιο πολλά λίπη. Λογικό είναι και εμάς γιαυτό μας αρέσουν τα σουβλάκια. Ομως η whiskas εχει χαμηλότερη ποιοτικά σογια και ίσως περισσότερο καλαμπόκι ενώ στην royal βάζουν περισσότερο ρύζι και λαχανικά.
Αυτά για την ξηρά κονσέρβα ακόμα δεν έχω δοκιμάσει ( αηδιαζω λίγο) αλλά κάποιες μυρίζουν πολύ ωραία. ΑΑΑΑ! Treats όμως έχω δοκιμάσει και είναι και αυτά πολύ νόστιμα.

Μετά από αυτή (Νιαου) :slourp:τη γευστική ( Νιαου):jumpy: δοκιμή ( Νιάου ) να ενημερώσω ότι ( Νιάου) δεν έχω πάθει :crazy:( Νιάου) τίποτα :crazy:( Νιάου) αντιθέτως τον τελευταίο καιρό:upside: ( Νίάου) αισθάνομαι ότι (Νιάου) ακούω καλύτερα:bigarmhug ( Νιάου) πιανω τις δονήσεις της γής (Νιάου) αισθάνομαι ποιο Fit :panwkatw:( Νιάου) και παρκάρω ποιο εύκολα το βράδυ στον σκοτεινό δρόμο :jumpy:( Νιάου) . Είμαι δηλαδή μία χαρά, γιατί βρίσκεται ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω μου :slourp:???????????????:crazy:

:loltooth::loltooth::loltooth::loltooth::loltooth::loltooth::loltooth:

Εντελώς συμπτωματικά, τα παιδιά μου, φοιτήτρια και μαθήτρια λυκείου, σε άσχετη συζήτηση, ανέφεραν ότι έχουν φάει επανειλημμένα κροκέτες της γάτας μας!Έπεσα από τα σύννεφα!Τις θεωρώ αηδιαστικές, όμως, φαίνεται ότι δεν είναι και, οπωσδήποτε , δεν είναι επικίνδυνες!! Είναι αυτό που λένε: "Πάρε γατοτροφή κι άστηνε, κι άμα πεινάσεις φάτηνε" :lol:

στις δυσκολες μερες τουλαχιστον δεν θα πεινασουμε..:popcorn::popcorn::popcorn:

Μετά από αυτή (Νιαου) :slourp:τη γευστική ( Νιαου):jumpy: δοκιμή ( Νιάου ) να ενημερώσω ότι ( Νιάου) δεν έχω πάθει :crazy:( Νιάου) τίποτα :crazy:( Νιάου) αντιθέτως τον τελευταίο καιρό:upside: ( Νίάου) αισθάνομαι ότι (Νιάου) ακούω καλύτερα:bigarmhug ( Νιάου) πιανω τις δονήσεις της γής (Νιάου) αισθάνομαι ποιο Fit :panwkatw:( Νιάου) και παρκάρω ποιο εύκολα το βράδυ στον σκοτεινό δρόμο :jumpy:( Νιάου) . Είμαι δηλαδή μία χαρά, γιατί βρίσκετε ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω μου :slourp:???????????????:crazy:
:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup: εγραψες!!!

Εντελώς συμπτωματικά, τα παιδιά μου, φοιτήτρια και μαθήτρια λυκείου, σε άσχετη συζήτηση, ανέφεραν ότι έχουν φάει επανειλημμένα κροκέτες της γάτας μας!Έπεσα από τα σύννεφα!Τις θεωρώ αηδιαστικές, όμως, φαίνεται ότι δεν είναι και, οπωσδήποτε , δεν είναι επικίνδυνες!! Είναι αυτό που λένε: "Πάρε γατοτροφή κι άστηνε, κι άμα πεινάσεις φάτηνε" :lol:
Καλόοοοοο:clapup::clapup::clapup::clapup:

θα ομολογισω οτι και εγω δοκιμασα ενα κροκετακι απο τα kitten rc επειδη εχει ωραια μυρωδια και ηθελα να μαθω γιατι η γιασμινι μου δεν τα ετρωγε. τελικα δεν καταλαβα γιατι...εμενα μου αρεσαν παντος:redface:

Εγω έχω μόνο δαγκώσει δύο γατοκροκέτες συνολικά και μετα τις πεταξα. Φοβήθηκα να τις μασήσω και να τις καταπιώ. Μία φορά με την Royal και άλλη μία χθες με την ακάνα! Πιο νόστιμη η Royal:P
Είχε δίκιο ο Νίκος οτι η ακάνα είναι σαν πασατέμπος:P

Αναφέρομαι στην ξηρά, έφαγα λίγη απο την τροφή για γατάκια που έχω για την δικιά μου, απο περιέργεια να δω τι γεύεται 2 μήνες. Διασκεδαστικό αυτό το κρατσ κρουτσ που κάνει:P

αν φοβασαι να φας αυτο που τρωει η γατα σου σημαινει οτι δεν εμπιστευεσαι την τροφη που τις δινεις :)

Eμενα κ η orijen και η acana μου αρεσαν.
Μου θυμιζαν πασατεμπο.

:loltooth::loltooth::loltooth::loltooth:
η orijen μου αρεσε και σε μενα, αλλα η πιο ωραια που εχω δοκιμασει ως τωρα ειναι τα treats zuke's natural purrz με γευση σολωμο. Δεν παιζονται! Εκτος του οτι μυριζουν φανταστικα εχουν και υπεροχη γευση (ειναι και μαλακα).

Βρε παιδια οι ανθρωποι δεν εχουμε τους ιδιους γευστικους καλυκες με τις γατες,ουτε τα ιδια...γουστα.Οποτε ακομα κι αν σε εμας φαινεται πικρη ή γλυκια δε σημαινει οτι το ιδιο νιωθει και η γατα μας.

συμφωνω απολυτα!!! Οι γατες εχουν πιο ανεπτυγμενους receptors για την γευση του κρεατος (umami) και δεν εχουν κανεναν receptor για τα γλυκα. Συνεπως κατι που σε μας φαινεται νοστιμο σε αυτες δεν τους αρεσει και vice versa.

στις δυσκολες μερες τουλαχιστον δεν θα πεινασουμε..:popcorn::popcorn::popcorn:

θα πεινασουν ομως οι γατες μας :loltooth::loltooth::loltooth::loltooth:

αν φοβασαι να φας αυτο που τρωει η γατα σου σημαινει οτι δεν εμπιστευεσαι την τροφη που τις δινεις :)

Μάλλον έκανες λάθος παράθεση και αναφερόσουν σε μένα:)
Εγώ τους δίνω την τροφή αυτή που βάση συστατικών θεωρείται καλή και έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα απο τα ξενα φορουμς που αφορούν την ακάνα. Και η πλειοψηφία λέει οτι είναι μια πάρα πολύ καλή τροφή:) Αλλα δεν φοβάμαι οτι θα πάθω κάτι. Καθαρά απο γεύση δεν δοκιμάζω:P

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μάλλον έκανες λάθος παράθεση και αναφερόσουν σε μένα:)
Εγώ τους δίνω την τροφή αυτή που βάση συστατικών θεωρείται καλή και έχω διαβάσει σχεδόν τα πάντα απο τα ξενα φορουμς που αφορούν την ακάνα. Και η πλειοψηφία λέει οτι είναι μια πάρα πολύ καλή τροφή:) Αλλα δεν φοβάμαι οτι θα πάθω κάτι. Καθαρά απο γεύση δεν δοκιμάζω:P

δεν εκανα λαθος παραθεση αλλα δεν πειραζει :P Την συγκεκριμενη παραθεση την εκανα επειδη ο συγκεκριμενος user ανοιξε το θεμα και αναρωτιεται στον τιτλο αν θα παθει κατι. :worry:
Το φοβαμαι το υπογραμμισα επειδη φανταστηκα οτι καποιος θα απαντουσε οτι δεν τις δοκιμαζει λογω γευσης :P:P:P Καποιες κονσερβες του ναρουτο ουτε εγω τις δοκιμαζω... βασικα ουτε ο ναρουτο τις δοκιμαζει :laugh:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
συστηνω ανεπιφυλακτα σοκολατακια σκυλου!!! ειχα δοκιμασει παλια κ τα πηρε ο αδερφος μου να μην τα φαω ολα! ωραια ηταν ,αν κ δν νομιζω να ξανατρωγα :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back