Τι θα πάθω αν φάω γατοτροφή;

Δοκιμασα μια κροκετα ρουαγιαλ για στειρωμενες, λεω χμ καλη ειναι, μεχρι που περασαν μερικα δευτερολεπτα και μου ηρθε αναγουλα, παντως η μαμα μου που κοιτουσε μου ειπε οτι την επομενη φορα θα με παει στον κτηνιατρο οχι στον γιατρο μας...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες που έχουν μπει στο σπίτι για να έχω άποψη..:)Άλλες είναι πικρές, άλλες γλυκές, άλλες λύσσα στο αλάτι...:D:DΤώρα τελευταία δοκίμασα και τα κονσερβάκια τόνου που τρωνε και είναι πιο ωραία και από τα δικά μας...και αφού δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι τώρα μπορείτε άφοβα να τα δοκιμάσετε κι εσείς..με λίγο μαρούλι ακόμα πιο ωραία θα είναι....:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω εχω μια απορια: χθες δοκιμασα μια κροκετα της pro plan για στειρωμενα και πραγματικα ειχε την γευση παστης σαρδελλας τιγκα στο αλατι. υποτιθετε οτι η τροφη για στειρωμενα ειναι αναλατη γιατι τους ενοχλα το αλατι η κανω λαθος:hmm:;

Όλες τίγκα στο αλάτι είναι ..για συντηρητικό το βάζουν φαίνεται και δεν είναι καθόλου σωστό αυτό...:worry:

Αφού διάβασα όλο το thread, πάω να πετάξω την pizza hut που περίσσεψε απο χθες να κάνω παρέα στον Γατούλη στο δείπνο με ξηρά τροφή και sheeba "φρούτα της θάλασσας" :D:D:D:D

Εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες που έχουν μπει στο σπίτι για να έχω άποψη..:)Άλλες είναι πικρές, άλλες γλυκές, άλλες λύσσα στο αλάτι...:D:DΤώρα τελευταία δοκίμασα και τα κονσερβάκια τόνου που τρωνε και είναι πιο ωραία και από τα δικά μας...και αφού δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι τώρα μπορείτε άφοβα να τα δοκιμάσετε κι εσείς..με λίγο μαρούλι ακόμα πιο ωραία θα είναι....:D:D

:stunned::wall::loltooth::loltooth::loltooth:

Αφού διάβασα όλο το thread, πάω να πετάξω την pizza hut που περίσσεψε απο χθες να κάνω παρέα στον Γατούλη στο δείπνο με ξηρά τροφή και sheeba "φρούτα της θάλασσας" :D:D:D:D

αχαχαχαχαχαχαχα:clapup:

να μπω και γω στο club.εχω δοκιμασει.2 φορες..την 1η μικρη την δευτερη τωρα τελευταια..και ναι μερικες μυριζουν απιστευτα :eek:

Κι εγω ειχα δοκιμασει χρονια πριν,δεν μ'αρεσαν καθολου-αλλα ηταν και φτηνες,λετε να δοκιμασω οριτζεν???:P

Συμμαζευτειτε παιδες με τις γατοτροφες, ακομη και στις καλυτερες δεν ξερετε ακριβως τι βαζουν μεσα, θα παθετε τιποτα στο τελος, ιδιως εσυ κουνελακι μονο καροττα επρεπε να τρως

Συμμαζευτειτε παιδες με τις γατοτροφες, ακομη και στις καλυτερες δεν ξερετε ακριβως τι βαζουν μεσα, θα παθετε τιποτα στο τελος, ιδιως εσυ κουνελακι μονο καροττα επρεπε να τρως
:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Κι εγω ειχα δοκιμασει χρονια πριν,δεν μ'αρεσαν καθολου-αλλα ηταν και φτηνες,λετε να δοκιμασω οριτζεν???:P
Πα πα πα μυρίζουν πολύ ψαρίλα δεν τρώγονται...και είναι και λίγο πικρές στο τέλος...:D:D:DΔοκίμασε Ρόυαλ και Νούτραμ είναι πιο γλυκές και νόστιμες...:D:D

Πα πα πα μυρίζουν πολύ ψαρίλα δεν τρώγονται...και είναι και λίγο πικρές στο τέλος...:D:D:DΔοκίμασε Ρόυαλ και Νούτραμ είναι πιο γλυκές και νόστιμες...:D:D
Καλέ τι γευσηγνωσία είναι αυτή!!!? !!!!!:blink:

gourmet!
αν δειτε τα συστατικα απο πισω θα φριξετε.
π.χ. κονσερβουλες που λενε με μοσχαρι ας πουμε....λενε απο πισω: παραγωγα κρεατος με μοσχαρι κατ' ελαχιστον 4%, οποτε τα υπολοιπα κανε τον σταυρο σου τι ειναι!

Χμμμμμ,δεν εχω ρογιαλ και νουτραμ,εχω ομως και χιλλς,θα κανω ενα τεστ γευσιγνωσιας και θα σας πω σχολια.:D

gourmet!
αν δειτε τα συστατικα απο πισω θα φριξετε.
π.χ. κονσερβουλες που λενε με μοσχαρι ας πουμε....λενε απο πισω: παραγωγα κρεατος με μοσχαρι κατ' ελαχιστον 4%, οποτε τα υπολοιπα κανε τον σταυρο σου τι ειναι!
καλά σίγουρα το ξερουμε ότι τα συστατικά τους είναι μάρκα με έκαψες.Αλλωστέ εγώ κονσέρβα δεν δοκιμάζω ! μπλιάχ δεν μπορώ!
Αλήθεια όμως στις ακριβές κονσέρβες τα συστατικά τους είναι πιο καθαρά?

Μια που μου εδωσε η Εβελυν ειχε μονο κοτοπουλο και ρυζι,αυτη ανετα την ετρωγα με μια σαλατουλα!!!;)

Η αλήθεια είναι ότι η κονσέρβα της Sheeba με θαλασινά τα βλέπεις καθαρά όλα τα θαλασσινά είναι ολόκληρα και φυσικα καταλαβαίνεις ότι το τζελ είναι απλά το ζουμί με συντηριτικο. Πολύ καλή κονσέρβα. Μπράβο τους. Σπάνια φαίνονται στις κονσέρβες τα συστατικά.

Και οι Gourmet Diamant(όχι οι Gold) είναι καταπληκτικές....σκέτος τόνος με γαριδούλες σε ζελέ...και η Shiny Cat επίσης...

E! καλά βρε. Ένα κομματάκι ξηρά δοκιμάσαμε :popcorn:δεν πήραμε το κουτάλι και πέσαμε μες στην σακούλα:oops: :laugh:σαν να είναι δημητριακά:loltooth:.:upside:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back