Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Άλλες είναι πικρές, άλλες γλυκές, άλλες λύσσα στο αλάτι...
Τώρα τελευταία δοκίμασα και τα κονσερβάκια τόνου που τρωνε και είναι πιο ωραία και από τα δικά μας...και αφού δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι τώρα μπορείτε άφοβα να τα δοκιμάσετε κι εσείς..με λίγο μαρούλι ακόμα πιο ωραία θα είναι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yuuki21
Εκκολαπτόμενο μέλος
;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες που έχουν μπει στο σπίτι για να έχω άποψη..Άλλες είναι πικρές, άλλες γλυκές, άλλες λύσσα στο αλάτι...
Τώρα τελευταία δοκίμασα και τα κονσερβάκια τόνου που τρωνε και είναι πιο ωραία και από τα δικά μας...και αφού δεν έχω πάθει τίποτα μέχρι τώρα μπορείτε άφοβα να τα δοκιμάσετε κι εσείς..με λίγο μαρούλι ακόμα πιο ωραία θα είναι....
![]()

Hlianna
Διάσημο μέλος
Αφού διάβασα όλο το thread, πάω να πετάξω την pizza hut που περίσσεψε απο χθες να κάνω παρέα στον Γατούλη στο δείπνο με ξηρά τροφή και sheeba "φρούτα της θάλασσας"![]()
αχαχαχαχαχαχαχα

xr1st1na
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Συμμαζευτειτε παιδες με τις γατοτροφες, ακομη και στις καλυτερες δεν ξερετε ακριβως τι βαζουν μεσα, θα παθετε τιποτα στο τελος, ιδιως εσυ κουνελακι μονο καροττα επρεπε να τρως

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Πα πα πα μυρίζουν πολύ ψαρίλα δεν τρώγονται...και είναι και λίγο πικρές στο τέλος...Κι εγω ειχα δοκιμασει χρονια πριν,δεν μ'αρεσαν καθολου-αλλα ηταν και φτηνες,λετε να δοκιμασω οριτζεν???![]()

Δοκίμασε Ρόυαλ και Νούτραμ είναι πιο γλυκές και νόστιμες...

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ τι γευσηγνωσία είναι αυτή!!!? !!!!!Πα πα πα μυρίζουν πολύ ψαρίλα δεν τρώγονται...και είναι και λίγο πικρές στο τέλος...Δοκίμασε Ρόυαλ και Νούτραμ είναι πιο γλυκές και νόστιμες...
![]()

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
αν δειτε τα συστατικα απο πισω θα φριξετε.
π.χ. κονσερβουλες που λενε με μοσχαρι ας πουμε....λενε απο πισω: παραγωγα κρεατος με μοσχαρι κατ' ελαχιστον 4%, οποτε τα υπολοιπα κανε τον σταυρο σου τι ειναι!
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
καλά σίγουρα το ξερουμε ότι τα συστατικά τους είναι μάρκα με έκαψες.Αλλωστέ εγώ κονσέρβα δεν δοκιμάζω ! μπλιάχ δεν μπορώ!gourmet!
αν δειτε τα συστατικα απο πισω θα φριξετε.
π.χ. κονσερβουλες που λενε με μοσχαρι ας πουμε....λενε απο πισω: παραγωγα κρεατος με μοσχαρι κατ' ελαχιστον 4%, οποτε τα υπολοιπα κανε τον σταυρο σου τι ειναι!
Αλήθεια όμως στις ακριβές κονσέρβες τα συστατικά τους είναι πιο καθαρά?
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
E! καλά βρε. Ένα κομματάκι ξηρά δοκιμάσαμεΣυμμαζευτειτε παιδες με τις γατοτροφες, ακομη και στις καλυτερες δεν ξερετε ακριβως τι βαζουν μεσα, θα παθετε τιποτα στο τελος, ιδιως εσυ κουνελακι μονο καροττα επρεπε να τρως
δεν πήραμε το κουτάλι και πέσαμε μες στην σακούλα
σαν να είναι δημητριακά
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool