Τι θα πάθω αν φάω γατοτροφή;

Συμμαζευτειτε παιδες με τις γατοτροφες, ακομη και στις καλυτερες δεν ξερετε ακριβως τι βαζουν μεσα, θα παθετε τιποτα στο τελος, ιδιως εσυ κουνελακι μονο καροττα επρεπε να τρως

Κατά πόσο σωστό είναι να δίνουμε στα γατιά τροφές που εμείς οι ίδιοι έχουμε ενδοιασμούς έστω και να δοκιμάσουμε; Δείχνω μία υποτυπώδη καλή πίστη στις royal canine π.χ. και δοκιμάζω και προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είναι σχετικά ασφαλείς και ποιότητας ανάλογης με τη μέση κονσέρβα που προσφέρεται για ανθρώπους. Σε περίπτωση μεγάλης καχυποψίας και αποστροφής το σωστό θα ήταν να μαγειρεύω και για το γατί.

Εν πάση περιπτώσει, από ό,τι έχω δοκιμάσει νομίζω πως η αδυναμία μου είναι whiskas μοσχάρι με σάλτσα. Με λίγο αλατάκι θα ήταν φ-α-ν-τ-α-σ-τ-ι-κ-ό. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμμαζευτειτε παιδες με τις γατοτροφες, ακομη και στις καλυτερες δεν ξερετε ακριβως τι βαζουν μεσα, θα παθετε τιποτα στο τελος, ιδιως εσυ κουνελακι μονο καροττα επρεπε να τρως
Νομιζω οτι σαν γνησια παμφαγα που ειμαστε αν παθουμε κατι θα φταιει η τροφη και οχι εμεις:whistle:...αρα θα ειναι ακαταλληλη και για τα γατια μας που εχουν και ευαισθητο στομαχακι:).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χριστινακι εδω να σου πω οτι μπορει να εισαι ενα 13χρονο παιδι αλλα χαιρομαι που βλεπω οτι υπαρχουν τοσο ωριμα 13χρονια..μπραβο σου κοριτσι μου..ειμαι περηφανη που συνυπαρχω στο ιδιο φορουμ μαζι σου..μπες μια βολτα να δεις τι γινεται στο τσατ του μαι κατ απο παιδια μεγαλυτερα απο σενα..και παλι μπραβο σου..

Καλα η Χριστινα ειναι υποδειγμα ωριμοτητας.Καμια σχεση με αλλα συνομιλικα της.
Ευχαριστώ...:redface:
Υ.Γ. Κουνέλα,όπως βλέπεις δε σχολίασα την λιγουροαυτή σου για το κουνελοπατε:P
Πες το ψέματα. Σε λίγο καιρό θα την τρώμε παρέα τους μου φαίνεται.:D
Πάντως και εγώ έχω δοκιμάσει:D:P. Να ενημερώσω για τα κορίτσια που ρωτάνε η whiskas ήταν ποιο νόστιμη από την royal γιατί έχει ποιο πολλά λίπη. Λογικό είναι και εμάς γιαυτό μας αρέσουν τα σουβλάκια. Ομως η whiskas εχει χαμηλότερη ποιοτικά σογια και ίσως περισσότερο καλαμπόκι ενώ στην royal βάζουν περισσότερο ρύζι και λαχανικά.
Purina Pro Plan δεν με ενθουσίασε μια μέση κατάσταση θα έλεγα.
Αυτά για την ξηρά κονσέρβα ακόμα δεν έχω δοκιμάσει ( αηδιαζω λίγο) αλλά κάποιες μυρίζουν πολύ ωραία. ΑΑΑΑ! Treats όμως έχω δοκιμάσει και είναι και αυτά πολύ νόστιμα.

Μετά από αυτή (Νιαου) :slourp:τη γευστική ( Νιαου):jumpy: δοκιμή ( Νιάου ) να ενημερώσω ότι ( Νιάου) δεν έχω πάθει :crazy:( Νιάου) τίποτα :crazy:( Νιάου) αντιθέτως τον τελευταίο καιρό:upside: ( Νίάου) αισθάνομαι ότι (Νιάου) ακούω καλύτερα:bigarmhug ( Νιάου) πιανω τις δονήσεις της γής (Νιάου) αισθάνομαι ποιο Fit :panwkatw:( Νιάου) και παρκάρω ποιο εύκολα το βράδυ στον σκοτεινό δρόμο :jumpy:( Νιάου) . Είμαι δηλαδή μία χαρά, γιατί βρίσκετε ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω μου :slourp:???????????????:crazy:
:lol::lol:Έλαααα...:lol::lol: Θα τρελαθώ!Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο!:P(ναι το ξέρω,μου έχει κολλησει:whistle:)

πεινάωωωωωωωωωωωωω

ποιασε λιγο γατοτροφη και θα συνελθεις εγω παλι δεν εχω δοκιμασει ακομη αηδιαζω λιγο με την κονσερβα:mpliaks: οταν της δινω αλλα για την ξηρα τροφη το εχω σκεφτει πολλες φορες με αυτη την ωραια μυρωδια που εχουν και αυτο το κρατσ οταν την ακουω μου ερχεται να δοκισω κ εγω ετσι για την εμπειρεια μονο η γατουλα μου θα τροει ξηρα τροφη και κονσερβα?????:clapping::clapping::clapping::clapping::clapping::clapping:

χιχι ωρε παιδια διαβαζω το φορουμ και εχω σκασει απο τα γελια:D:hehe::hehe::hehe::lol::lol::lol::lol::lol::lol:μπραβο!!:thumbsup:σας παραδεχομαι!!!!!!:worship:εγω δεν εχω φαει ποτε γατοτροφη αλλα τωρα μου κινισατε την περιεργεια χιχι!:upside:-Λετε η τροφη το σκυλου μας να ειναι νοστιμη :confused::P!!!-

χιχι ωρε παιδια διαβαζω το φορουμ και εχω σκασει απο τα γελια:D:hehe::hehe::hehe::lol::lol::lol::lol::lol::lol:μπραβο!!:thumbsup:σας παραδεχομαι!!!!!!:worship:εγω δεν εχω φαει ποτε γατοτροφη αλλα τωρα μου κινισατε την περιεργεια χιχι!:upside:-Λετε η τροφη το σκυλου μας να ειναι νοστιμη :confused::P!!!-

ε..καλα..δεν ειναι και υποχρεωτικο να δοκιμασεις.:hehe::hehe::hehe::hehe:..εγω ομολογω οτι δεν το εχω κανει..ουτε θα το κανω..:crazy::crazy::crazy::crazy:

τωρα το ειδα το τοπικ χααχαχχαχχαχα καλα δεν ντρεπεστε τρωτε το φαι απ τα γατακια σας ??? ντροπη :P axaxaxxaax

εμενα μου μυρηζουν πολυ να εκανα κατι τετοιο μπλιαχχχχχ:P

Frieskies σκύλων εχω δοκιμάσει και ειναι και αυτό πολυ νόστιμο , ιδίως οταν ανοίγεις το σακούλι.:P

Να προσθέσω στην παραπάνω μου γευσιγνωσία οτι αυτον τον καιρό που δίνω Royal τα δοκίμασα δεν με ενθουσίασαν και πολυ:/:, πράγμα που μας δείχνει οτι εχει λιγότερα λιπαρα και τεχνητά αρώματα.
Επίσης μια μερα που ήμασταν στο σπίτι της aporw μας εφερε Acana κάναμε ολες μαζί γευσηγνωσία:popcorn: (κοινός μασουλούσαμε παρέα:hug: γατοτροφή) και να δηλώσω οτι στην γεύση αυτής της τροφής μου έκανε φοβερή :hmm:εντύπωση οτι εχει πολυ δυνατό άρωμα.
Αυτα απο τελευταίο μου γευσηγνωστικό ρεπορτάζ:P:P
Θα τα ξαναπούμε.;)

Επίσης μια μερα που ήμασταν στο σπίτι της aporw μας εφερε Acana κάναμε ολες μαζί γευσηγνωσία:popcorn: (κοινός μασουλούσαμε παρέα:hug: γατοτροφή) και να δηλώσω οτι στην γεύση αυτής της τροφής μου έκανε φοβερή :hmm:εντύπωση οτι εχει πολυ δυνατό άρωμα.
;)

δεν πατε καλα χααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ καλε ελατε καμια μερα σπιτι μου να σας κερασω feline care nutrition της royal canine που αρεσουν πολυ της καραμελα :P xaaxaxaxaxxaxax sorry για το γελιο αλλα μου φενεται αστειο:P:D:D:D:D:D

τωρα το ειδα το τοπικ χααχαχχαχχαχα καλα δεν ντρεπεστε τρωτε το φαι απ τα γατακια σας ??? ντροπη :P axaxaxxaax
Εεεε! καλά :confused:δεν ειπαμε οτι πέσαμε και με τα μούτρα :slourp:μέσα στον κουβά.
Προσωπική εμπειρία γνωσης προσπαθούμε να εχουμε στο τι δίνουμε στα αγαπημένα μας γατάκια.
Μόνο αυτό;)

δεν πατε καλα χααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ καλε ελατε καμια μερα σπιτι μου να σας κερασω feline care nutrition της royal canine που αρεσουν πολυ της καραμελα :P xaaxaxaxaxxaxax sorry για το γελιο αλλα μου φενεται αστειο:P:D:D:D:D:D

αααααααααα..θα σε μαλωσω..εχεις μεινει πολυ πισω...:ropalo::ropalo::ropalo:..η νεα ταση πλεον,ειναι η ακανα και οριτζεν..απειρως καλυτερη τροφη απο ρουαγιαλ..χωρις τα καρκινογονα συστατικα..και χωρις ηλιθια σιτηρα...:hehe::hehe::hehe:..οποτε..ελατε στο δικο μου να σας κερασω την καλυτερη τροφη!!:crazy::crazy::crazy:

ΜΜΜΜΜ!:hmm:θα το σκεφτώ και θα λάβω υπόψιν μου:hmm: την πρόσκληση σου για γεύμα!!!
Να σου πω κάτι όμως μήπως δοκιμάζουμε και εμείς ???? ελα! πές το μην το κρύβεις :D:P:P

ναι εγω πρωτιμο την παστα που της δινω για τα hairballs την defurr um PLUS παρακαλω, εχει απηστευτη γευση και υφη... και το βασικο δεν σε φουσκωνει καθολου....:P:D:D:D:D

εφη σοβαρα για της royal canine?? δεν το ηξερα, νομιζα ηταν απ την καλυτερες...πουλαν στα πετσοπς ακανα και οριτζεν????

.:hehe::hehe::hehe:..οποτε..ελατε στο δικο μου να σας κερασω την καλυτερη τροφη!!:crazy::crazy::crazy:
Εφη σου έρχομαιιιιιι!!:jumpy:!!:jumpy:!!!!!
Βαλε μια μερίδα στην άκρη και για εμένα;) :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

σας βλεπω να νιαουριζετε ολες μαζι στο τελος :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

ναι εγω πρωτιμο την παστα που της δινω για τα hairballs την defurr um PLUS παρακαλω, εχει απηστευτη γευση και υφη... και το βασικο δεν σε φουσκωνει καθολου....:P:D:D:D:D
Καλόοοοοοοο!:thumbsup::thumbsup::P
Ετσι σε θέλω!!!;)

εφη σοβαρα για της royal canine?? δεν το ηξερα, νομιζα ηταν απ την καλυτερες...πουλαν στα πετσοπς ακανα και οριτζεν????

δυστυχως ετσι ειναι..τα συστατικα BHA,BHT ειναι καρκινογονα,και τα εχει η ρουαγιαλ..τουλαχιστον η σειρα για στειρωμενα,..επισης ειναι φυσκα στα σιτηρα..και δεν θεωρειται καλο αυτο..οσον αφορα την ακανα καιν οριτζεν..εκτος του οτι εχουν παρει τα βραβεια ως καλυτερες τροφες...εχουν τα καλυτερα συστατικα..κανουν και για στειρωμενα παρολο που δεν το γραφει,γιατι στον καναδα δεν κανουν αυτο το διαχωρισμο,αλλα οι τιμες σε μαγνησιο ειναι στα επειπεδα της ρουαγιαλ,οποτε ολα καλα..και επισης ειδα οτι ο μπουκακος χορταινει,και του περισσευει κιολας τροφη,ενω στα ιδια γραμμαρια με ρουαγιαλ..οχι μονο δεν χορταινε..αλλα κλαψουριζε και αναγκαζομουνα να του βαζω αρκετα παραπανω..

Εφη σου έρχομαιιιιιι!!:jumpy:!!:jumpy:!!!!!
Βαλε μια μερίδα στην άκρη και για εμένα;) :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

ελα..ελα..εγω θα σου κρατησω την καλυτερη μεριδα!!!!!!!!!!!!:D:D:D

τα βρισκω παντου η σε επιλεγμενα pet shops??? οποτε υπαρχει μονο ενα ειδος τη τροφης η διαφορες??? η τιμη του παρακαλω????

αν ειναι καλα θα τα δοκιμασω μαζι με την hairball παστα :hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

παντως αν σκοπευεις να αλλαξεις τροφη επειδη η καραμελα ειναι περσικη, ακανα να παρεις κ οχι οριτζεν που εχει πολλες πρωτεινες.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back