Τι θα πάθω αν φάω γατοτροφή;

• Thread starter Thread starter Felice
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
ελα..ελα..εγω θα σου κρατησω την καλυτερη μεριδα!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Αχ! να σαι καλά Εφή μου. Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Θα την έχω υπόψιν μου.

Αει!! στο καλό. Τώρα πείνασα , πάω μέσα να δω τι αφήσαν οι γάτες μου στα μπωλάκια:D:P:D:P:D:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως αν σκοπευεις να αλλαξεις τροφη επειδη η καραμελα ειναι περσικη, ακανα να παρεις κ οχι οριτζεν που εχει πολλες πρωτεινες.;)

συμφωνω..και εγω ακανα πηρα..
δεν ξερω αν εχουν τα πετ..σιγουρα παντως εχουν τα κτηνιατρια..και αν δεν εχουν μπορουν να στην παραγειλλουν..ετσι εκανα και εγω με τον γιατρο μου...καλα...η αληθεια ειναι οτι αυτος ο ανθρωπος..οτι του λεω,,το κανει...σε λιγο θα με συμβουλευεται κιολας..:hehe::hehe::hehe::hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ! να σαι καλά Εφή μου. Ευχαριστώ για την πρόσκληση. Θα την έχω υπόψιν μου.

Αει!! στο καλό. Τώρα πείνασα , πάω μέσα να δω τι αφήσαν οι γάτες μου στα μπωλάκια:D:P:D:P:D:P

καλη ορεξη βρε!!!:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Ποτε δεν μου μπηκε στο μυαλο να δοκιασω friskies και whiskas,χωρις να ξερω οτι αυτες οι τροφες ειναι τοσο χαμηλης ποιοτητας.Λετε να ηταν εντσικτο?Πειτε το χρωμα,πειτε η υφη,πειτε η μυρωδια,αιδιαζω και που το σκεφτομαι.
Ομως ενστικτωδως,οταν αγορασα πρωτη φορα Royal Canin εκανα γευσιγνωσια!Η μυρωδια ειναι απιστευτη.Και πλεον καθε φορα πο αγοραζω καινουριο σακουλι και το ανοιγω και το βαζω στο τενεκεδακι που φυλαω την τροφη,με παιρνει η μυρωδια και δεν υπαρχει περιπτωση να μη φαω.Και ειναι σαν τα πατατακια,κανεις δεν μπορει να παρει μονο ενα!:D

:worry::blink::whatever: ???

με την καλη εννοια:D:D:D:P
μα τρως γατοτροφη?
μηπως στο σινεμα αντι για ποπ κορν παιρνεις ρογιαλ και κοκακολα?
...ασε που ειναι κα ασυμφορη:P

Κι εγώ έχω δοκιμάσει όλες τις κροκέτες...άλλες είναι λίγο πικρές άλλες λίγο πιο γλυκές..έτσι για να ξέρουμε τι τρώμε...:):)Από βδομάδα περιμένω και δύο καινούργιες μάρκες ...θα σας πώ την γνώμη μου...:P:P:P

Το πιο extreme το έκανε ένας φίλος μου που είχε δοκιμάσει κονσέρβα applaws, γιατί θέλει να ξέρει τι τρώει η γάτα του.:D Όμως έχω την εντύπωση ότι αυτή η κονσέρβα είναι πρακτικά καθαρό κρέας, οπότε το πιθανότερο είναι να την τρώγαμε κι εμείς, αν δεν έγραφε έξω γατοτροφή.

Ιδίως οι applaws είναι σχεδόν ολοκληρωτικά κρέας (για αυτό είναι και σε τέτοιες τιμές). Αλλά σε όλες τις ζωοτροφές, είναι απαράβατος όρος να είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο. Οπότε, βουρ στον πατσά!!!!

Τιποτα μωρε.. να απλα θα εχεις φαει και λιγα υπολλειματα σκυλων κα γατιων που βαζουν μεσα ιδιως στις φτηνες

Τιποτα μωρε.. να απλα θα εχεις φαει και λιγα υπολλειματα σκυλων κα γατιων που βαζουν μεσα ιδιως στις φτηνες

:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:..δυστυχως..οπως τα λες..

e?

Ε,σε αλλους λαους τα τρωνε.Δε νομιζω οτι ειμαστε καλυτεροι που τρωμε τα αρνακια...:(Εχετε δει πως κανουν οταν ειναι μικρουλια?Χοροπηδανε και κανουν σαλτους στον αερα οπως τα κουνελια!Και παιζουν,οπως παιζουν τα σκυλακια καπως! Αμ τι τα μοσχαρακια?Δεν ειναι τα πιο αθωα και γλυκα ζωακια που υπαρχουν?:(Δε νομιζω οτι υστερουν σε κατι απο τις γατες μας ή τα σκυλια ή τα αλογα.Απλα ετσι μαθαμε να τα τρωμε και να μη σκεφτομαστε οτι και αυτα ειναι οπως οι γατες μας...:(

Ιδίως οι applaws είναι σχεδόν ολοκληρωτικά κρέας (για αυτό είναι και σε τέτοιες τιμές). Αλλά σε όλες τις ζωοτροφές, είναι απαράβατος όρος να είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο. Οπότε, βουρ στον πατσά!!!!
Δηλάδη σκεφτόντουσταν και εμάς όταν τις εφτιαχναν.:P:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Ε,σε αλλους λαους τα τρωνε.Δε νομιζω οτι ειμαστε καλυτεροι που τρωμε τα αρνακια...:(Εχετε δει πως κανουν οταν ειναι μικρουλια?Χοροπηδανε και κανουν σαλτους στον αερα οπως τα κουνελια!Και παιζουν,οπως παιζουν τα σκυλακια καπως! Αμ τι τα μοσχαρακια?Δεν ειναι τα πιο αθωα και γλυκα ζωακια που υπαρχουν?:(Δε νομιζω οτι υστερουν σε κατι απο τις γατες μας ή τα σκυλια ή τα αλογα.Απλα ετσι μαθαμε να τα τρωμε και να μη σκεφτομαστε οτι και αυτα ειναι οπως οι γατες μας...:(
Πες το ψέματα :worry:. Αυτά δεν εχουν καμία διαφορά απο τα ανοεριφια. Ολα ειναι θέμα κουλτούρας του κάθε λαού.
Ασε τώρα που το σκέφτομαι, αυτά ειναι και ποιο καθαρά;) απο τα ανοερίφια γιατι η γάτα δεν τρώει οτι και ότι.:P
Αν και προσωπικά εγώ δεν πιστεύω οτι υπάρχουν τέτοια πράγματα μέσα στις τροφές .
Εάν αναρωτιέστε τι τρώμε εμεις ψάξτε να δείτε τι βάζουν μεσα στις κονσέρβες , σαλάμια και τις μορταδελες και μετά εάν ξαναφάτε να μου πείτε.;)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Παιδιά μην συγκρίνουμε. Οι γάτες και τα σκυλιά είναι κατοικίδια ενώ τα αρνομοσχαράκια δεν είναι.
Επίσης, η διατροφική αξία τους είναι γενικευμένη και τεκμηριωμένη (πέραν των υπόλοιπων προιόντων που παίρνουμε οπως γάλα, μαλλί κλπ).

Βέβαια πάνω στο θέμα των θρεπτικών συστάτικων , εγω σου λέω οτι αμα ειχαμε κάποιον από εκεινες τις χώρες θα μας ειχε παραθέσει 100 θρεπτικά συστατικά και θα μας αποστόμονε. π.χ κρέας γάτας γεμάτο ταυρίνη, κρέας σκύλου ολο μυες γεμάτο πρωτείνη. Παναγία μου παω να κάνω εμετο :sick::sick:

εμ αυτό σου λεω...με τα θρεπτικά αυτά συστατικά και έχουν καταλήξει να είναι έτσι τρομάρα τους
(σημείωση: σε κινέζικα εστιατόρια πάω πάντως.... :P)

εμ αυτό σου λεω...με τα θρεπτικά αυτά συστατικά και έχουν καταλήξει να είναι έτσι τρομάρα τους
(σημείωση: σε κινέζικα εστιατόρια πάω πάντως.... :P)
Και εγώ :P μια φορά σκυλο δεν εχω φάει (ελπίζω δηλαδή:P:P) Αλλα εχω φάει σούπα καρχαρία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back