ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
26-02-08
18:07
πλάκα έχουν είναι αλήθεια.ίσως του τη σπάει που τον βάζω μέσα, έχετε δίκιο.ωστόσο από το πρωί δεν ξαναπήγε.τεσπα θα τον αφήσω να δω μέχρι πότε θα αντέξει η κύστη του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο ορφεας13587 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 167 μηνύματα.
27-02-08
09:09
καλημέρα παιδιά.ακόμα τζίφος με το πρόβλημα.2 φορές πήγε χθες κ αυτές με το ζόρι.καλα δεν κατουρίεται?σήμερα πάλι τπτ.ο κ.πάνος μου είπε να πειραματιστώ με άμμους.έχετε να μου προτείνετε?χρησιμοποιώ την ever clean less track(πορτοκαλί) κ ως τώρα ήμουν πολύ ευχαριστημένη μια κ είχε κ μεγάλους κόκκους κ είναι κ μακρίτριχο αλλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
27-02-08
09:20
Για αρχή, μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.ο κ.πάνος μου είπε να πειραματιστώ με άμμους.έχετε να μου προτείνετε?
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
27-02-08
09:26
thanks,την είδα λίγο πρι κ πήρα κάποιες ιδέες.ωστόσο αν κάποια έχει αντιμετωπίσει πρόβλημα σαν το δικό μου(δηλ να αρνείται να πάει στην άμμο του για να ουρήσει) θα θελα να μου πει ποιά άμμο επέλεξε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
27-02-08
09:37
Έψαξες στο σπίτι μήπως κατουράει κάπου αλλού; Μήπως έχεις κανένα λουλουδικό και τα κάνει στη γλάστρα; Ή σε καμιά γωνία;
ορφεας13587
Εκκολαπτόμενο μέλος
27-02-08
09:46
όχι δεν τα κάνει αλλού, είμαι συνέχεια από πίσω του.είμαι σπίτι συνέχεια αυτές τις μέρες κ τον παρακολουθώ.απλά όταν δεήσει να κάνει,κάνει μεγάλες ποσότητες.σα να τα κρατάει ένα πράμα.αλλά ούτςε να προσπαθεί δείχνει ούτε να τον νοιάζει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum