loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Μετα,αν προκειται για την πουπυ,της δινω και καταλαβαινει διοτι αυτη δεν γρατζουναει ουτε δαγκωνει.Αρα..χουφτωνω ασυστολα χωρις φοβο.Βασικα την κατσιαζω λιγουλακι,ειναι γεγονος.
.Ο μπουκακος ειναι...αλλη ιστορια.Κανω γρηγορες κινησεις χουφτωματος και μετα παιρνω δρομο γιατι αλλιως...

loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος

και εγώ το κατσιάζω όσο δε πάει.. και ευτυχώς όταν του δαγκώνω τα αυτάκια γουργουρίζει οπότε τα βρίσκουμε κάπως
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

le chat noir
Τιμώμενο Μέλος
"έλα να δεις τι κάνει!!!!!μα δεν είναι φοβερή?????"(σπάνια παίρνω απάντηση σε αυτήν την ερώτηση).
Επίσης τρέχω να πάρω την φωτογραφική να τα βουτήξω σε αντίστοιχες πόζες(..και αυτό σπάνια το καταφέρνω)
loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος

κυνηγάμε τα χάδια τους Έφη
.. όταν κοιμάται τον εκμεταλλεύομαι.. le chat noir έχεις απόλυτο δίκιο, ένα αψού κάνει και κάνω λες και τον βλέπω για πρώτη φορά..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
) και φεύγουμε κλείνοτνας τις μύτες μας 
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
τι κάνετε λοιπόν όταν σας κάνουν ναζάκια,όταν δεν μπορείτε να τους αντισταθείτε με τίποτα;
Τον παίρνω αγκαλίτσα και του τραγουδάω:
"Της αγάπης την ουσία την μετρώ στην απουσία κι όλο γίνομαι κομμάτια πράσινα, γλυκά μου μάτια".

Και με κοιτάει σαν ζαβό.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τον παίρνω αγκαλίτσα και του τραγουδάω:
"Της αγάπης την ουσία την μετρώ στην απουσία κι όλο γίνομαι κομμάτια πράσινα, γλυκά μου μάτια".
Και με κοιτάει σαν ζαβό.![]()
αχμ,λουλα μου...πως να μην σε κοιταει σαν ζαβο το παιδι,οταν του λες τετοια πραγματα;;

loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
αχμ,λουλα μου...πως να μην σε κοιταει σαν ζαβο το παιδι,οταν του λες τετοια πραγματα;;![]()
Γιατί παρακαλώ; Τι το περίεργο έχουν αυτά που του λέω;

loki11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και με κοιτάει σαν ζαβό.
ΟΥΑΟΥ!!!!!! αυτό μόνο...χαζογατομαμάκα

goth
Δραστήριο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Havana
Διάσημο μέλος
κάνω την αγαπημένη τους συνατγή και μετά εκείνα γλείφονται και είναι ακόμη πιο γλυκούλια, αν εξαιρουσε το γεγονός οτι τα γατια μου είναι γλυκουλια 24/7 νιααααμμμμμ

chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ λοιπόν, τρελαινόμουν, όποτε παίζαμε κρυφτό. Εγώ κρυμμένη στον τοίχο κ εκείνος να παίρνει θέση επίθεσης, αυτιά προς τα πίσω , σκυφτός κ με βλέμμα αιμοβόρικο! Αχχχχ αυτό του το βλέμμα!!!

Του κρυβόμουν, με έβρισκε έκανα τάχα το θύμα.. τον άφηνα να με πιάσει κ να με δαγκώσει, να πιστέψει ότι είναι το αφεντικό κ όταν έβρισκα ευκαιρία, τον άρχιζα στο ακατάπαυστο χούφτωμα!
Η ΜΑΤ κίνησή μου, ήταν να του τραβάω την κοιλιά μανιωδώς!! Εκεί γινόταν μπουχός κ ξανά απ΄την αρχή!

Ξέρω.. παίζαμε βάρβαρα, αλλά έτσι ήθελε ο ''αλήτης'' ...
(κ εγώ δε βγάζω την ουρά μου απ'εξω)! !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Frida_sp
Εκκολαπτόμενο μέλος
οταν ηταν μωρο,καλη ηταν αλλα τωρα μετα την 2η γεννα δεν 9ελει ουτε να ακουσει για χαδια!
το μικρο παλι...τ εχω αφησει φαλακρο!!τ περνω στην αγκαλια μου και το χαιδευω.μαδαει πολυ!
οποτε βρω ευκαιρια ,βγαζω και καμια φωτογραφια.ρε παιδια,ειναι φυσιολογικο να ''κλανει''(συγνωμη για την εκφραση)το γατακι??
flora.m123
Δραστήριο μέλος
!Καλά,εγώ έχω τρελαθεί με τη μικρούλα μου τώρα και κυνηγιόμαστε!Την ακουμπάς και χοροπηδάει!Τρελαίνομαιιιι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ούτε φασολάδα να τρωγε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool