Τι κάνουμε σε περίπτωση που κάποιος μας απειλήσει για αδέσποτα που φροντίζουμε

Fideloudi

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.664 μηνύματα.
Βρήκα αυτό το άρθρο ως πολύ χρήσιμο, γιατί αρκετοί από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες περιπτώσεις.

Πηγή: KentriNews.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• animal_threat_procedure.jpg
    animal_threat_procedure.jpg
    27 KB · Εμφανίσεις: 147
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: Τι κάνουμε σε περίπτωση που κάποιος μας απειλήσει για αδέσποτα που φρο

Οταν ειχα ταισει κατι αδεσποτα κουταβακια στο αλσος πιο πανω απτο σπιτι μου,βγηκε μια εξυπνη απο απεναντι και μου φωναξε "συνεχισε εσυ να τα ταιζεις και θα δεις τι θα τα ταισω εγω".Κι εγω της απαντησα "αμε,μετα να δεις τι θα ταισω εγω εσενα".Μπηκε μεσα,χααχαχαχαχαχ!Τα εν λογω κουταβακια,3 στον αριθμο,ζουν σε ευτυχισμενα σπιτακια,πλεον :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τι κάνουμε σε περίπτωση που κάποιος μας απειλήσει για αδέσποτα που φρο

Άκυρο αλλά τους νόμους και το άρθρο πώς τα δείχνουμε?

Άκυρο αλλά τους νόμους και το άρθρο πώς τα δείχνουμε?
Για οσους ασχολουμαστε με τα αδεσποτα, καλο θα ηταν να καναμε μια εκτυπωση στον συγκεκριμενο νομο και να το εχουμε παντα μαζι μας, ειτε για τα οργανα της ταξης που δεν ξερουν την δουλεια τους, ειτε για τους καλοθελητες που θελουν να βλαψουν τα ζωα. Επισης καλο θα ηταν να βαζαμε αφισουλες που μιλανε για τον νεο νομο και τις ποινες που επιβαλλονται, εγω εχω γεμισει την περιοχη μου, τριγυρω απο εκει που ταιζω τα αδεσποτα. Αυτα μπορεις να τα βρεις απο φιλοζωικες οργανωσεις.

Υπάρχει μήπως κάποιος που έχει ασχοληθεί με το θέμα λίγο παραπάνω. Θα ήθελα να καταλάβω κάτι. Διάβασα το άρθρο 16 από εδώ https://download.skai.gr/paratrixa/themata/pdf/4039.pdf είναι το άρθρο που αναφέρεται στην κακοποίηση ζώου.
Το σημείο μέχρι την καταγραφή στο βιβλίο συμβάντων το καταλαβαίνω. Αλλά πως γίνεται μόνο από την απειλή να καθίσταται υπεύθυνος ο γείτονας για τυχών κακοποίηση?
Είχα ρωτήσει έναν φίλο μου στην νομική και μου είχε πει πως αυτό μάλλον δεν γίνεται. Εκτός αν γίνει απλά ενημέρωση του γείτονα για το άρθρο 16 από την αστυνομία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back