Τι κάνουμε όταν είμαστε μόνοι με τη γάτα μας... ομολογήστε!

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα.
Μετά από σειρά αποκαλύψεων, είδα ότι υπάρχει ψαχνό εδωπέρα.
Κι επειδή μοιάζει ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έξι άτομα θα ήταν πρόθυμα να μιλήσουν, ενώ ενδεχομένως κι άλλοι να υποκύψουν στη σκληρή αυτή ανάκριση που ξεκινώ, σας ωθώ: μιλήστε!

Τι κάνετε με τη γατούλα σας όταν δε σας βλέπει κανείς;
Όταν είναι κλειστά τα πατζούρια, άδειο το διαμέρισμα, σβηστά τα τηλέφωνα;
Όταν έχει μόλις φύγει η θεία... κλείνετε την πόρτα, γυρνάτε στη γάτα... και τι της κάνετε;
Τα πρωινά που αρνείστε να σηκωθείτε και οι δύο, τι συμβαίνει στο κρεβάτι;

Όλα τα άπλυτα στη φόρά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:hehe::hehe::hehe:

Για να το πω περιφραστικά , ...¨ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ¨!!! Του γιατρού!

Εεεε, τα κλασσικά μωρέ...τους χορεύω , τους τραγουδάω, τους κρύβομαι, τους κάνω γκριμάτσες , (είναι απολαυστικό το βλέμμα τους όταν με κοιτάνε να παραλογίζομαι με αυτή την απορία ¨τιν τούτο¨ ¨τί έπαθε ξαφνικά;¨ ¨τί ήπιε η μαμά μας;¨ :P ),
τους κάνω ό,τι πιο περίεργη κίνηση μπορεί να τους προκαλέσει το ενδιαφέρον και το ηλίθιο βλέμμα απορίας, τους μιλάω με φωνή σαν να έχω ρουφήξει τον αέρα από το μπαλόνι....
Τέτοια όμορφα! :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώωω όταν κλείσουν τα τηλέφωνα, οι πόρτες και τα παντζούρια, όταν όλοι φύγουν, όταν κανείς δε μπορεί να μας ακούσει ή να μας δει
........................
.................................
...............................................
.................................................................
συνεχίζω να παραλογίζομαι όπως ακριβώς και προηγουμένως:P

Για αρχή χτενιζόμαστε και μετά τρίβω τη μούρη μου στην φουντωτή κοιλίτσα τους. Το αγόρι χτυπάει νευρικά την ουρά του αλλά το κορίτσι αρχίζει το κλασσικό γουργουρητό απο αγαλίαση. Συνήθως βάζουμε μουσική και τα σηκώνω στα δύο ποδαράκια τους και τα χορεύω και ταυτόχρονα ρουφαω μέχρι και τα μουστακια τους απο τα πολλά φιλιά.
Άλλες φορές παίζουμε κυνηγητό και κρυφτό.... απλά πράγματα που κάθε γατογονιός τα κάνει :redface:

Το κυνηγητό και το κρυφτό είναι και δικό μας αγαπημένο παιχνίδι! :)
Από χάδια η Άρτεμις δεν έχει παράπονο καθώς απολαμβάνει άπειρα κι από εμένα κι από τον αδερφό μου.
Αυτά γίνονται είτε με βλέπουν είτε δε με βλέπουν, δεν έχουμε τέτοια κολλήματα! :hehe:

Τίποτα πιο extreme;;
Ούτε της χορεύεις; Ούτε της τραγουδάς;;
Ούτε γκριμάτσες;;
Ούτε κάνεις περίεργη τη φωνή σου;;
Τίποτα, τίποτα ;;;

Γενικά δεν χορεύω ποτέ εκτός εάν έχω πιεί πάρα πολύ και με έχει βαρέσει στο κεφάλι.
Τραγουδάω γενικά εάν πορώνομαι με κάποιο τραγούδι οπότε μπορεί να της έχω τραγουδήσει καμία goth-ιά που ακούω εκείνη την ώρα. :hehe:
Από γκριμάτσες δε νομίζω τίποτα το ιδιαίτερο, ίσως να προσποιούμαι ότι την κοιτάω κι εγώ με τα μάτια ορθάνοιχτα όταν το κάνει κι αυτή επάνω στο παιχνίδι. :laugh:
Ενίοτε την φωνάζω και με ονόματα που δε μπορώ να πω δημοσίως (:lol:)...

Εμείς εδώ πάντως παίζουμε κυνηγητο, αλλά το αγαπημένο μας είναι το κρυφτούλι! Μεγάλη λατρεία! Κρύβομαι, και ξαφνικά πετάγεται φουντωτος με πλάγια βηματάκια μπροστά μου ο μικρός! :hehe:
Με το που κάνω κίνηση πάει και κρύβεται! Και πάλι από την αρχή! :lol:

Μια φορά μου είχε χτυπήσει η γειτόνισσα την πόρτα και όταν ρώτησε τι κάνεις; Αντί να πω καλά είμαι εσυ; Είπα να εδώ παίζω κρυφτό με το γάτο! Πέθανε στα γέλια η γυναίκα! :hehe:

Και εμάς το κρυφτό είναι απο τα αγαπημένα μας παιχνίδια. Πως το καταλαβαίνουν τα σκασμένα όμως και παίζουν και αυτά!!!!
Στην αρχή κρύβεται η μικρή μου και εγώ κάνω πως την ψάχνω και αυτή ξαφνικά έρχεται και μου κάνει επίθεση. Μετά στο καπάκι της αποσπώ με το ποντίκι της την προσοχή πετώντας το μακριά και πάω και κρύβομαι. Μετά με ψάχνει αυτή...Βγαίνω εγώ ξαφνικά και την αιφνιδιάζω και μου πλαγιάζει το σώμα της και φουντώνει την ουρά της σαν ασβός και δως του τρέξιμο. Και ξανά απ'την αρχή μια κρύβεται αυτή μια εγώ
Αφήστε τα για βίντεο είμαστε και βουρ στον Λαζόπουλο.....έχει να γελάσει το πανελλήνιοοοοοο:P:P:P

Υ.Γ. Μην νομίζετε πως κάνω διακρίσεις....και τον μικρούλη τον παίζω αλλά δεν έχει ξεθαρρέψει τελείως και ο χαζούλης όταν τρέχω ψιλοφοβάται και τρέχει να σωθεί:crazy::crazy::crazy:

Εμείς εδώ πάντως παίζουμε κυνηγητο, αλλά το αγαπημένο μας είναι το κρυφτούλι! Μεγάλη λατρεία! Κρύβομαι, και ξαφνικά πετάγεται φουντωτος με πλάγια βηματάκια μπροστά μου ο μικρός! :hehe:
Με το που κάνω κίνηση πάει και κρύβεται! Και πάλι από την αρχή! :lol:

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την δική μου αν και δεν φουντώνει - κυρτώνει τη ράχη της τόσο συχνά.
Όταν όμως το κάνει είναι πραγματικά ένα απολαυστικότατο θέαμα! :hehe:

Κρυφτούλι παίζουμε κι εμείς. Παλιά νόμιζα ότι πάθαινε κάτι όταν έμπαινα στην τουαλέτα για άλλους λόγους, αλλά τελικά την ενθουσιάζει το ότι μία με βλέπει μία όχι!!!
Η πλάκα είναι πως όταν την εξιτάρω, φουντώνει απίστευτα η ουρά της...!!! Θα ανεβάσω βίντεο να σας το δείξω, το παθαίνουν και τα δικά σας;

Ένα άλλο αγαπημένο της παιχνιδάκι όσο και να σας φαίνεται περίεργο είναι το καζανάκι. Μη δει την πόρτα απο το μπάνιο ανοιχτή βουρ μέσα. Της πατάω ελάχιστα το καζανάκι και έτσι όπως κυλάει το νερό λίγο λίγο το χτυπάει με το πόδαράκι της.

Kι εμας το αγαπημενο μας ειναι το κρυφτο. Βεβαια ο Τζιμακος μου κανει και ενεδρες εκει που δε το περιμενω. Κρυβεται πισω απο κουρτινες, πορτες, το γατοδενδρο του και οταν παω να περασω ορμαει.
Μονο μεσα απο το ψυγειο δε μου εχει βγει. Ακομα.
Χα χα, ποσες φορες εχω παει να τον πατησω γιατι πραγματικα με αιφνιδιαζει.
Νοιωθω σα τον επιθεωρητη Κλουζω στον Ροζ πανθηρα, που του εκανε απροβλεπτες επιθεσεις ο υπηρετης του. :D :D
Παρτε μια ιδεα.

Kι εμας το αγαπημενο μας ειναι το κρυφτο. Βεβαια ο Τζιμακος μου κανει και ενεδρες εκει που δε το περιμενω. Κρυβεται πισω απο κουρτινες, πορτες, το γατοδενδρο του και οταν παω να περασω ορμαει.
Μονο μεσα απο το ψυγειο δε μου εχει βγει. Ακομα.
Χα χα, ποσες φορες εχω παει να τον πατησω γιατι πραγματικα με αιφνιδιαζει.
Νοιθω σα τον επιθεωρητη Κλουζω στον Ροζ πανθηρα, που του εκανε απροβλεπτες επιθεσεις ο υπηρετης του. :D :D
Παρτε μια ιδεα.

Χαχαχαχαχα!!!!

όταν είμαι Μόνος μου με τον σκύλο μου χεχεχε, διότι δεν πρόκειται για γάτα κοιμόμαστε αγκαλια!

Τρέχω γύρω-γύρω στο σαλόνι, με πόζα σαν καβούρι ένα πράγμα, απλά όχι στο πλάι φωνάζοντας "κούτσι κούτσι" κάθε φορά που πέφτω πάνω της. Μετά κάνει ένα τετ-α-κέ και συναντιόμαστε από την άλλη!

καλημερα παιδεια χαιρομε που διαβαζω για κρυφτω γιατι σαν νεα γατομαμα νομιζα οτι εγω εχω προβλημα!!!κυνηγαω τον γατο μου στη αυλη και τρεχει και κρυβαται στις τουλιπεσ μετα και με κανει επιθεση!!αλλα νομιζα οτι ισωσ ενοχλειται και γω νομιζωωωω οτι παιζει αλλα τωρα καταλαβα οτι ναιιι παιζει!!!:) και ακομα του αρεσει πολυ να σηκωνω τα σκεπασματα να κανω αερα και να τρεχει μεσα σε αυτα!!το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι τοσοο γρηγορος να αρπαζει τα ποντικια του που τα χερια μου ειναι μεσα στη γρατζουνια:P!!

καλα εγω και με κοσμο τα ιδια κανω....κρυφτο και κυνηγητό :D :)

ο αδερφόςς μου με βάζει στο κεφάλι του και μετά με αφήνει να κάνω ότι θέλω
η αδερφή μου αρχίζει και φωνάζει κούκλε μου, γλύκα μου εσύ τρελίνο μου κλπ και αρχίζουμε και παίζουμε
η μαμά αρχίζει και με χαϊδεύει μέχρι να βγάλω μύξα και τότε με βρίζει για πέντε λεπτά, μετά αρχίζει τα χάδια και τα γλυκόλογα (ξεχνάει τη μύξα) μέχρι να ξαναβγάλω μύξα κοκ

Βρήκα αυτό το θέμα και μου άρεσε πάρα πολύ!:clapup:
Θέλω λοιπόν να σας γράψω κι εγώ τι κάνω με τα δικά μου, καθώς πιστεύω ότι δε θα με περάσετε για τρελή!
:redface:παριστάνω ότι είμαι γάτα:redface:
Κάνω ότι κινήσεις κάνουν και αυτά, τα ακολουθώ και τα μιμούμαι στο περπατημα, στο τέντωμα, κάνω ότι πλένομαι, κυλιέμαι δίπλα τους και κάνω αυτό το χαριτωμένο που κάνουν με τα ποδαράκια τους! Αυτά στην αρχή με κοιτούν με γουρλωτά μάτια και είτε αδιαφορούν γιατί θεωρούν ότι χάζεψα ή μου κάνουν το χατίρι και παίζουν λίγο μαζί μου!:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back