Κι επειδή μοιάζει ότι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ έξι άτομα θα ήταν πρόθυμα να μιλήσουν, ενώ ενδεχομένως κι άλλοι να υποκύψουν στη σκληρή αυτή ανάκριση που ξεκινώ, σας ωθώ: μιλήστε!
Τι κάνετε με τη γατούλα σας όταν δε σας βλέπει κανείς;
Όταν είναι κλειστά τα πατζούρια, άδειο το διαμέρισμα, σβηστά τα τηλέφωνα;
Όταν έχει μόλις φύγει η θεία... κλείνετε την πόρτα, γυρνάτε στη γάτα... και τι της κάνετε;
Τα πρωινά που αρνείστε να σηκωθείτε και οι δύο, τι συμβαίνει στο κρεβάτι;
Όλα τα άπλυτα στη φόρά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος

Για να το πω περιφραστικά , ...¨ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ¨!!! Του γιατρού!
Εεεε, τα κλασσικά μωρέ...τους χορεύω , τους τραγουδάω, τους κρύβομαι, τους κάνω γκριμάτσες , (είναι απολαυστικό το βλέμμα τους όταν με κοιτάνε να παραλογίζομαι με αυτή την απορία ¨τιν τούτο¨ ¨τί έπαθε ξαφνικά;¨ ¨τί ήπιε η μαμά μας;¨
),τους κάνω ό,τι πιο περίεργη κίνηση μπορεί να τους προκαλέσει το ενδιαφέρον και το ηλίθιο βλέμμα απορίας, τους μιλάω με φωνή σαν να έχω ρουφήξει τον αέρα από το μπαλόνι....
Τέτοια όμορφα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
........................
.................................
...............................................
.................................................................
συνεχίζω να παραλογίζομαι όπως ακριβώς και προηγουμένως

nifadoulis
Νεοφερμένο μέλος
Άλλες φορές παίζουμε κυνηγητό και κρυφτό.... απλά πράγματα που κάθε γατογονιός τα κάνει

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Από χάδια η Άρτεμις δεν έχει παράπονο καθώς απολαμβάνει άπειρα κι από εμένα κι από τον αδερφό μου.
Αυτά γίνονται είτε με βλέπουν είτε δε με βλέπουν, δεν έχουμε τέτοια κολλήματα!

marina289
Περιβόητο μέλος
Ούτε της χορεύεις; Ούτε της τραγουδάς;;
Ούτε γκριμάτσες;;
Ούτε κάνεις περίεργη τη φωνή σου;;
Τίποτα, τίποτα ;;;
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Τραγουδάω γενικά εάν πορώνομαι με κάποιο τραγούδι οπότε μπορεί να της έχω τραγουδήσει καμία goth-ιά που ακούω εκείνη την ώρα.

Από γκριμάτσες δε νομίζω τίποτα το ιδιαίτερο, ίσως να προσποιούμαι ότι την κοιτάω κι εγώ με τα μάτια ορθάνοιχτα όταν το κάνει κι αυτή επάνω στο παιχνίδι.

Ενίοτε την φωνάζω και με ονόματα που δε μπορώ να πω δημοσίως (
)...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Με το που κάνω κίνηση πάει και κρύβεται! Και πάλι από την αρχή!

Μια φορά μου είχε χτυπήσει η γειτόνισσα την πόρτα και όταν ρώτησε τι κάνεις; Αντί να πω καλά είμαι εσυ; Είπα να εδώ παίζω κρυφτό με το γάτο! Πέθανε στα γέλια η γυναίκα!

nifadoulis
Νεοφερμένο μέλος
Στην αρχή κρύβεται η μικρή μου και εγώ κάνω πως την ψάχνω και αυτή ξαφνικά έρχεται και μου κάνει επίθεση. Μετά στο καπάκι της αποσπώ με το ποντίκι της την προσοχή πετώντας το μακριά και πάω και κρύβομαι. Μετά με ψάχνει αυτή...Βγαίνω εγώ ξαφνικά και την αιφνιδιάζω και μου πλαγιάζει το σώμα της και φουντώνει την ουρά της σαν ασβός και δως του τρέξιμο. Και ξανά απ'την αρχή μια κρύβεται αυτή μια εγώ
Αφήστε τα για βίντεο είμαστε και βουρ στον Λαζόπουλο.....έχει να γελάσει το πανελλήνιοοοοοο

Υ.Γ. Μην νομίζετε πως κάνω διακρίσεις....και τον μικρούλη τον παίζω αλλά δεν έχει ξεθαρρέψει τελείως και ο χαζούλης όταν τρέχω ψιλοφοβάται και τρέχει να σωθεί

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εμείς εδώ πάντως παίζουμε κυνηγητο, αλλά το αγαπημένο μας είναι το κρυφτούλι! Μεγάλη λατρεία! Κρύβομαι, και ξαφνικά πετάγεται φουντωτος με πλάγια βηματάκια μπροστά μου ο μικρός!![]()
Με το που κάνω κίνηση πάει και κρύβεται! Και πάλι από την αρχή!![]()
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την δική μου αν και δεν φουντώνει - κυρτώνει τη ράχη της τόσο συχνά.
Όταν όμως το κάνει είναι πραγματικά ένα απολαυστικότατο θέαμα!

Η πλάκα είναι πως όταν την εξιτάρω, φουντώνει απίστευτα η ουρά της...!!! Θα ανεβάσω βίντεο να σας το δείξω, το παθαίνουν και τα δικά σας;
nifadoulis
Νεοφερμένο μέλος
kiss bill
Δραστήριο μέλος
Μονο μεσα απο το ψυγειο δε μου εχει βγει. Ακομα.
Χα χα, ποσες φορες εχω παει να τον πατησω γιατι πραγματικα με αιφνιδιαζει.
Νοιωθω σα τον επιθεωρητη Κλουζω στον Ροζ πανθηρα, που του εκανε απροβλεπτες επιθεσεις ο υπηρετης του.

Παρτε μια ιδεα.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Kι εμας το αγαπημενο μας ειναι το κρυφτο. Βεβαια ο Τζιμακος μου κανει και ενεδρες εκει που δε το περιμενω. Κρυβεται πισω απο κουρτινες, πορτες, το γατοδενδρο του και οταν παω να περασω ορμαει.
Μονο μεσα απο το ψυγειο δε μου εχει βγει. Ακομα.
Χα χα, ποσες φορες εχω παει να τον πατησω γιατι πραγματικα με αιφνιδιαζει.
Νοιθω σα τον επιθεωρητη Κλουζω στον Ροζ πανθηρα, που του εκανε απροβλεπτες επιθεσεις ο υπηρετης του.![]()
Παρτε μια ιδεα.
Χαχαχαχαχα!!!!
dolphin22
Νεοφερμένο μέλος
και ακομα του αρεσει πολυ να σηκωνω τα σκεπασματα να κανω αερα και να τρεχει μεσα σε αυτα!!το μονο προβλημα ειναι οτι ειναι τοσοο γρηγορος να αρπαζει τα ποντικια του που τα χερια μου ειναι μεσα στη γρατζουνια
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gandalfthegrey
Εκκολαπτόμενο μέλος

MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
η αδερφή μου αρχίζει και φωνάζει κούκλε μου, γλύκα μου εσύ τρελίνο μου κλπ και αρχίζουμε και παίζουμε
η μαμά αρχίζει και με χαϊδεύει μέχρι να βγάλω μύξα και τότε με βρίζει για πέντε λεπτά, μετά αρχίζει τα χάδια και τα γλυκόλογα (ξεχνάει τη μύξα) μέχρι να ξαναβγάλω μύξα κοκ
Pasiphae
Εκκολαπτόμενο μέλος

Θέλω λοιπόν να σας γράψω κι εγώ τι κάνω με τα δικά μου, καθώς πιστεύω ότι δε θα με περάσετε για τρελή!
παριστάνω ότι είμαι γάτα
Κάνω ότι κινήσεις κάνουν και αυτά, τα ακολουθώ και τα μιμούμαι στο περπατημα, στο τέντωμα, κάνω ότι πλένομαι, κυλιέμαι δίπλα τους και κάνω αυτό το χαριτωμένο που κάνουν με τα ποδαράκια τους! Αυτά στην αρχή με κοιτούν με γουρλωτά μάτια και είτε αδιαφορούν γιατί θεωρούν ότι χάζεψα ή μου κάνουν το χατίρι και παίζουν λίγο μαζί μου!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool