Pepi
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gloriana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ Bugs Bunny. Απορία, εκτός από Bugs Bunny και Tweety κάτι άλλο έχει;
Προφανώς όχι!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
απλώς φαίνεται οτι είμαστε πολύ soft..!!!!!!!

anabou
Διάσημο μέλος
; Γιατί δεν με έβγαλε ΤΑΖ είναι ο αγαπημένος μου
! Απ'την άλλη ευτυχώς που δεν με έβγαλε τουίτι γιατί δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]You are cute, and everyone loves you.
You are a best friend that no one takes the chance of losing. You never hurt feelings and seldom have your own feelings hurt. Life is a breeze. You are witty, and calm most of the time. Just keep clear of backstabbers, and you are worry free.
παντως εγω δεν ειμαι ετσι!!! απαντησα ειλικρινα αλλα...
[/FONT]
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Το χειρότερο μου βγήκε δηλαδή...Ισμήνη ο Πέπε είναι ένας όμορφος, ερωτιάρης ασβός (αλλά φυσικά βρωμερός) που ταλαιπωρεί συνεχώς μια ασπρόμαυρη γατούλα γιατί νομίζει ότι είναι ασβίνα και τη θέλει για ταίρι του... Ωωωω mon amour...

Είμαι και βρωμερή!

mimikaki
Διάσημο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Έχει και ΤΑΖ; Γιατί δεν με έβγαλε ΤΑΖ είναι ο αγαπημένος μου
! Απ'την άλλη ευτυχώς που δεν με έβγαλε τουίτι γιατί δεν το συμπαθώ ιδιαίτερα
!
γιατι?επειδη δεν μπορει να τον πιασει ποτε ο γατουλης??

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Το χειρότερο μου βγήκε δηλαδή...
Είμαι και βρωμερή!![]()

κουραγιο!
Ismini
Διάσημο μέλος
Και γιατί η φάτσα του είναι σαν νεκροκεφαλή!γιατι?επειδη δεν μπορει να τον πιασει ποτε ο γατουλης??![]()
Οταν ημασταν μικρα μας είχαν βάλει ένα τουίτη κουκλακι στο δωμάτιο και τα βράδυα δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε με τον αδελφό μου...

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
νεκροκεφαλή ο Τουίτυ??????υδροκέφαλος ίσως...??????
..!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
) αλλά γιατί αν παρατηρήσετε ώρες ώρες αυτός είναι που γίνεται κακός με τον Συλβέστερ...
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι και γι αυτό...Πάντα νικητής βγαίνει και ο γάτος παθαίνει τα μύρια όσα...Ούτε κι εγώ τον πολυσυμπαθώ τον Τουίτυ, όχι γιατί είναι κεφάλας () αλλά γιατί αν παρατηρήσετε ώρες ώρες αυτός είναι που γίνεται κακός με τον Συλβέστερ...
![]()
Για τον ίδιο λόγο μου την έσπαγαν αυτά τα πουλιά που κυνηγούσε το κογιότ...
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Ναι και γι αυτό...Πάντα νικητής βγαίνει και ο γάτος παθαίνει τα μύρια όσα...
Για τον ίδιο λόγο μου την έσπαγαν αυτά τα πουλιά που κυνηγούσε το κογιότ...

και εμενα το ιδιο!
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Το χειρότερο μου βγήκε δηλαδή...
Είμαι και βρωμερή!![]()
Καλά να σε ρωτήσω κάτι; Και όμορφο τον είπα και ερωτιάρη τον είπα, εσύ στο βρωμιάρης κόλλησες
;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ερωτιάρης με λάθος ταίρι! Μόνο το όμορφος μένει!Καλά να σε ρωτήσω κάτι; Και όμορφο τον είπα και ερωτιάρη τον είπα, εσύ στο βρωμιάρης κόλλησες;;;

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος

;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool